Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ
Ξέσπασε στη Γερμανία η Εθνική γυναικών

Επέστρεψε στις νίκες η Εθνική πόλο γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σπλιτ, μετά την ήττα από την Ολλανδία, επικρατώντας της Γερμανίας με το ευρύ 13-3 για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Εφτασε έτσι σε απολογισμό 3-1 (νίκες - ήττες) και με άλλη μία νίκη αύριο, με αντίπαλο τη διοργανώτρια Κροατία για την τελευταία αγωνιστική, σφραγίζει τη 2η θέση, που θα της εξασφαλίσει πιο βατή διασταύρωση στα προημιτελικά.

Ελλάδα: Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Ελληνιάδη 1, Σάντα 2, Τριχά 1, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Πάτρα 1, Σιούτη, Β. Πλευρίτου 2, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη.

Γερμανία: Γκούσε, Βόζενμπεργκ 1, Πετίκι, Πλοτζ 1, Ντέικε, Λούντβιχ, Ρικ, Φράι 1, Ταντέι, Κίστρα, Στούεβε, Κρούκενμπεργκ, Χαϊνμπίχνερ.

Ντέρμπι πρωτιάς για την Εθνική ανδρών

Χαρακτήρα ντέρμπι για την 1η θέση έχει πάρει το αποψινό (20.30 - ΕΡΤ3) ματς της Εθνικής πόλο ανδρών με την Κροατία για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η διαφορά είναι ότι η Ελλάδα τερματίζει στην κορυφή του ομίλου μόνο με νίκη, ενώ οι «οικοδεσπότες» Κροάτες βολεύονται και με ισοπαλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ