Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ
Με Ισπανία για την τετράδα η Εθνική ανδρών

Με στόχο να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, η Εθνική ανδρών του πόλο αντιμετωπίζει σήμερα την Ισπανία (20.00, ΕΡΤ1) για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Σπλιτ. Η Εθνική, προερχόμενη από την επιβλητική νίκη επί του Ισραήλ με 22-9 για τη φάση των «16», επιδιώκει να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις του αγώνα παίρνοντας το εισιτήριο για την 4άδα. Ο πήχης δυσκολίας για την ανανεωμένη Εθνική πλέον ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς απέναντί της θα βρεθεί η κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου και μια εκ των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο αυτήν τη στιγμή.

Απ' την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι το πλέον σημαντικό στη διοργάνωση για την Εθνική εξηγώντας πως είναι αυτό που σε περίπτωση επιτυχίας σε βάζει στην τροχιά των μεταλλίων. Απέναντι στη σπουδαία αντίπαλο ο Ελληνας τεχνικός επισήμανε πως η Εθνική θα πρέπει να φανεί πειστική και ποιοτική, όπως έκανε και κόντρα στην ισχυρή Κροατία για τον όμιλο (ισοπαλία 5-5). Ο ίδιος, παρά το δύσκολο της αποστολής, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αποστολή των διεθνών της Εθνικής στο σημερινό παιχνίδι.

  • Τα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών είναι: 16.00 Ουγγαρία - Μαυροβούνιο. 17.30 Ιταλία - Γαλλία. 21.30 Κροατία - Γεωργία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ