Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ CAMP ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναρρίχηση και λαϊκός αγώνας δρόμου αυτήν την Κυριακή

Η Αθλητική Επιτροπή του ΚΣ της ΚΝΕ και το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καισαριανή «Ανδρέας Λυκουρίνος» διοργανώνουν αναρριχητική συνάντηση στο πλαίσιο του Αθλητικού Camp. Το ραντεβού είναι την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ. στη Μονή Καρέα, απ' όπου θα μεταβούν στο αναρριχητικό πεδίο Μακρύς Τοίχος στον Βύρωνα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο αναρριχητικό πεδίο Πράσινη και Κόκκινη Πίστα στην Ηλιούπολη, για μια γνωριμία με τα αναρριχητικά πεδία του Υμηττού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email sports@kne.gr, στο τηλέφωνο 69867223990 και στην ηλεκτρονική φόρμα https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3fQOM1s2iZNaffnndGkOC9g3Ib51im4_WeeH4w4zu-WxFOQ/viewform

Αθλητικό Camp πραγματοποιείται φέτος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και στη Θεσσαλονίκη, με τη διεξαγωγή λαϊκού αγώνα δρόμου στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου στην Πολίχνη την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη στις 10 π.μ.

Ο αγώνας δρόμου, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αθλητισμού και της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ Κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων, βάζει στο επίκεντρο το μήνυμα της πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και της συμβολής που μπορεί να έχει ο αθλητισμός σε αυτήν την κατεύθυνση.

Αναλυτικά θα διεξαχθούν:

Αγώνας δρόμου 3Κ ανδρών

Αγώνας δρόμου 3Κ γυναικών

Αγώνας δρόμου 1.000 μ. για παιδιά

Θα υπάρχουν επίσης δραστηριότητες γνωριμίας με τα Ολυμπιακά αθλήματα του κλασικού αθλητισμού, από γυμναστές και προπονητές του στίβου, για τους μικρούς φίλους, που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις επιδόσεις τους σε διάφορα αγωνίσματα.

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν φόρμα συμμετοχής στο https://forms.gle/Jy26idPpuu7EdVK3A

Σημείο εκκίνησης είναι η πύλη του Στρατοπέδου Καρατάσιου, επί της Λεωφόρου Στρατού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στον χώρο στις 9 π.μ., για να παραλάβουν τον αριθμό τους. Θα πραγματοποιηθεί χρονομέτρηση και οι τρεις πρώτοι σε κάθε κατηγορία θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ