Τρίτη 12 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
«Πράσινη» πίστη

Με την πίστη ότι θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στο «Ντας Αντας» την Πόρτο (21.45, ΜΕΓΚΑ), στο πλαίσιο της της 5ης αγωνιστικής στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Χτες, κατά την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής για το Οπόρτο, ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Σέρζτιο Μαρκαριάν, τόνισε πώς ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει επιθετικά και να κυνηγήσει το γκολ, αφού «η Πόρτο θα πιέσει πολύ γιατί παίζει το τελευταίο της χαρτί». Ο Ουρουγουανός προπονητής που έχει ζητήσει από τους παίχτες του να μην κλειστούν «πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε 90 λεπτά άμυνα. Η Πόρτο είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς πιστεύουμε στη δική μας».

Παραδέχτηκε ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί αποδυναμωμένη στο κέντρο, αφού από την αποστολή αποκλείστηκε ο Μικαέλσεν (τιμωρημένος) και η συμμετοχή του τραυματία Γκούμα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, όμως εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι υπόλοιποι παίχτες του μπορούν, παρά την κούρασή τους, να «σφραγίσουν» την πρόκριση. Οσον αφορά στην Πόρτο, το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της είναι αισιόδοξο. Χαρακτηριστικές είναι οι κουβέντες του Βραζιλιάνου Ντέκο: «Τίποτα δεν τελείωσε για την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούμε να νικήσουμε και πιστεύουμε σ' αυτή την επιτυχία». Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβάκος Λούμπος Μίτσελ.

  • Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε: Ρεάλ Μαδρίτης - Σπάρτα Πράγας (Γ' όμιλος), Αρσεναλ - Λα Κορούνια, Μπάγερ Λεβερκούζεν - Γιουβέντους (Δ' όμιλος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ