Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ
Αλλα δύο ελληνικά πληρώματα στα ημιτελικά

Συνεχίζεται η αξιόλογη ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στο Ρατσίτσε της Τσεχίας, καθώς τα δύο ελληνικά πληρώματα που συμμετείχαν χτες στα ρεπεσάζ των κατηγοριών τους πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά.

Συγκεκριμένα, στο μονό σκιφ των γυναικών η Ζωή Φίτσιου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τερμάτισε 1η στη σειρά της, με 7:40.03, και αύριο Πέμπτη στα ημιτελικά του αγωνίσματος θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό.

Σπουδαία επιτυχία σημείωσαν και οι Ευαγγελία Αναστασιάδου και Δήμητρα - Ελένη Κοντού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, καθώς προκρίθηκαν στον ημιτελικό του αγωνίσματος (επίσης αύριο), κερδίζοντας την πρωτιά στο ρεπεσάζ με χρόνο 7:02.40.

Την πρόκρισή τους στα ημιτελικά διεκδικούν σήμερα άλλα τρία ελληνικά πληρώματα, συμμετέχοντας στα προημιτελικά των κατηγοριών τους. Στο μονό σκιφ ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος, στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου και στο διπλό σκιφ οι Θανάσης Παλαιοπάνου και Γιάννης Καλανδαρίδης επιδιώκουν να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό, ώστε να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ