Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα στο Ηρώδειο το αφιέρωμα του Ξαρχάκου στον Νίκο Ξυλούρη

Sold out είναι η σημερινή μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο που είναι αφιερωμένη στον «Αρχάγγελο της Κρήτης» Νίκο Ξυλούρη, σε επιμέλεια Σταύρου Ξαρχάκου.

Ετσι, η συναυλία θα επαναληφθεί και στις 7 Δεκέμβρη στο Christmas Theater, έτσι για όσους δεν πρόλαβαν εισιτήριο για σήμερα, ώστε να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αφιέρωμα.

Για μία ακόμα φορά ο Σταύρος Ξαρχάκος υποδέχεται σ' αυτό το αντάμωμα την οικογένεια Ξυλούρη, και συγκεκριμένα τους Ψαραντώνη, Γιάννη Ξυλούρη, Γιώργη Ξυλούρη, Νίκη Ξυλούρη, Λάμπη Ξυλούρη και Ελευθερία Ξυλούρη. Με το χαρακτηριστικό τους ηχόχρωμα και ιδίωμα θα αποδώσουν τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη, και με τις λύρες και τα λαούτα τους θα δώσουν ένα ρεσιτάλ κρητικής μουσικής.

Στο πλευρό τους βρίσκονται επίσης ο Χρήστος Θηβαίος, o Μίλτος Πασχαλίδης και η Ηρώ Σαΐα, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχει τραγουδήσει ο Νίκος Ξυλούρης.

Σ' αυτό το αφιέρωμα στην εμβληματική, ρωμαλέα και καθάρια φωνή της Κρήτης θα ακούσουμε - υπό τη διεύθυνση και σε επιμέλεια του Σταύρου Ξαρχάκου - αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια από διάφορες φάσεις της πορείας του μεγάλου τραγουδιστή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ