Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ με αίτημα τη μείωση του κόστους παραγωγής

Καλούν επίσης σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στην έκθεση «Agrotica»

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Σπάρτης, απαιτώντας άμεση μείωση του κόστους παραγωγής και καλώντας σε αγώνα για την επιβίωση των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων, πραγματοποίησαν χτες οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Λακωνίας, Δήμου Σπάρτης, Ευρώτα και Δημοτικής Ενότητας Σμύνους Ανατολικής Μάνης.

Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκε και συμμετείχε και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Λακωνίας, εκπρόσωποι του οποίου, από κοινού με τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συλλόγων, κατέθεσαν τα αιτήματά τους στη διοίκηση της ΔΕΗ.

Παράλληλα προχώρησαν σε ενημέρωση των πολιτών με ντουντούκες και ανακοινώσεις, καθώς και συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του καταστήματος.

Στον χαιρετισμό του ο Βασίλης Βρουλίτης, γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, κάλεσε σε μαζικό ξεσηκωμό και κλιμάκωση της πάλης, μπροστά και στην απεργία στις 9 Νοέμβρη. Μέχρι τότε κάλεσε τους αγρότες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που οργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων στην έκθεση «Agrotica» της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 22 Οκτώβρη, συμπληρώνοντας ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις ενημέρωσης και στα χωριά της Λακωνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ