Πέμπτη 6 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ
Kομβική δοκιμασία για τους «ερυθρόλευκους»

Στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της φετινής του ευρωπαϊκής παρουσίας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο Φάληρο την Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν (22.00 - Cosmote Sport 2) για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Εuropa League.

Τελευταίοι στον όμιλο και χωρίς βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο απώλειας απόψε και στο επόμενο ματς, με την ίδια αντίπαλο στο Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ του Europa League (με την κατάληψη μίας από τις δύο πρώτες θέσεις) ή έστω του Conference League (με την κατάληψη της 3ης θέσης). Παράλληλα, θέλουν να πιστοποιήσουν ότι υπό τις οδηγίες του νέου τους τεχνικού, Μίτσελ, ξαναβρίσκουν τα πατήματά τους ενόψει της συνέχειας.

Στις δηλώσεις του πριν το ματς ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του θέλει και μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Ξεκαθάρισε δε ότι η Καραμπάχ θα αντιμετωπιστεί με σεβασμό, καθώς είναι πολύ δυνατή ομάδα, πλέον και με ευρωπαϊκή εμπειρία, και ικανή να κάνει ζημιές.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού πάντως υπάρχουν ηχηρές απουσίες. Εχουν τεθεί νοκ άουτ οι τραυματίες Ελ Αραμπί και Βατσλίκ, ενώ και ο Μπακαμπού (που πριν λίγες μέρες έβαλε δύο γκολ στον Ατρόμητο) βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Το καλό για τον Μίτσελ είναι ότι τέθηκε στη διάθεσή του ο Ουί Τζο, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

  • Λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού από την UEFA, απόψε θα είναι κλειστή η κερκίδα των οργανωμένων οπαδών (Θύρα 7).
  • Στο άλλο αποψινό ματς του 7ου ομίλου για την 3η αγωνιστική, η Φράιμπουργκ υποδέχεται τη Ναντ (22.00 - Cosmote Sport 4).

Eurokinissi


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ