Παρασκευή 7 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Παραμένουν τα ανοιχτά ζητήματα

Παραμένει η αβεβαιότητα σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, μετά τις αποχωρήσεις της Ξάνθης και του Εργοτέλη.

Χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ διέκοψε για την Τρίτη 11/10 τη συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί προκειμένου να αποφασίσει για τις υποθέσεις του ενδεχόμενου προβιβασμού του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού στη δεύτερη κατηγορία. Οι συγκεκριμένες ομάδες όμως αντιμετωπίζουν διάφορα διαδικαστικά ζητήματα, κι έτσι στο «παιχνίδι» της ανόδου έχουν μπει σύμφωνα με πληροφορίες και ο Ηρακλής αλλά και η Λάρισα. Πάντως η Εκτελεστική Επιτροπή χθες δεν πήρε καμία θέση για το συγκεκριμένο σενάριο.

Να σημειωθεί ότι πρώτες επιλαχούσες ομάδες για να πάρουν τη θέση της Ξάνθης και του Εργοτέλη είναι η Ηλιούπολη και ο ΠΑΟ Ρουφ, ωστόσο το ενδεχόμενο περαιτέρω προβιβασμού ομάδων, που προκρίνει η ΕΠΟ, βρίσκει αντίθετη τη Λίγκα της Β' κατηγορίας, η οποία απείλησε με προσφυγή κατά της Ομοσπονδίας σε περίπτωση αύξησης των ομάδων. Η θέση της Super League 2 είναι για πρωτάθλημα 30 ομάδων τη νέα σεζόν, με σταδιακή μείωση του αριθμού τους τα επόμενα χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ