Σάββατο 5 Νοέμβρη 2022 - Κυριακή 6 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις σε χώρες της Ευρώπης

Σάββατο 5 Νοέμβρη

Η ΚΟ Ολλανδίας πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση στο Ρότερνταμ, στις 2 μ.μ. στο Nivon Rotterdam (Dirk Smitsstraat 76, 3031 XE, Rotterdam). Θα μιλήσει ο Πέτρος Κηπουρόπουλος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κεντρικής Ευρώπης.

Η ΚΟ Βελγίου πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση στις Βρυξέλλες, στις 5.30 μ.μ. στο Piano Fabriek (Rue du Fort 35, 1060, Saint-Gilles). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κοιλάκος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ και της Κομματικής Επιτροπής Οργανώσεων του ΚΚΕ στο εξωτερικό.

Η ΚΟ Κύπρου πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης για την πανδημία, στις 6.30 μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕ.

Για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας

Εκδηλώσεις με θέμα «Παλεύουμε για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας - Ενάντια στην εκμετάλλευση, στη βία, στις ανορθολογικές θεωρίες» πραγματοποιούν Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Σκανδιναβία, με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος της ΚΕ για τη Γυναικεία Ισοτιμία και Χειραφέτηση. Πιο συγκεκριμένα:

-- Η ΚΟ Στοκχόλμης το Σάββατο 5/11 στις 5 μ.μ., στην αίθουσα της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης, στην οδό Idungatan 4B.

-- Η ΚO Δανίας την Κυριακή 6/11 στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Μusikhuset, στην οδό Molle Alle 30, Valby.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ