Παρασκευή 15 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 85-81
Παρ' ολίγον... αυτοχειρία

Τη ζωή τους δύσκολη φαίνεται ότι αρέσκονται να κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ, αφού λίγο έλειψε να μπουν σε μπελάδες για το στόχο τους, που είναι η πρωτιά στην κανονική περίοδο. Παρά το ανέλπιστο δώρο που τους έκανε χτες ο Αρης νικώντας τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα... ίδρωσαν μέχρι να επικρατήσουν της Νήαρ Ηστ με 85-81 στο ΟΑΚΑ.Οι Καισαριανιώτες, που καίγονταν για τους βαθμούς, όπως και στο πρώτο παιχνίδι δυσκόλεψαν τους «κιτρινόμαυρους» και διεκδίκησαν με αξιώσεις τη νίκη μέχρι τέλους. Εχοντας ηγέτη έναν πρώην παίκτη της ΑΕΚ, τον Παπανικολόπουλο, που ήταν και ο πρώτος τους σκόρερ, στο πρώτο εικοσάλεπτο, κατάφερε να προηγηθεί με 39-33 στο 16ο λεπτό αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 45-45. στο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης σε αντίθεση με την ΑΕΚ που είχε μόνο κάποια ξέσπασμα, καθώς και μεγάλη αστοχία ιδιαίτερα από την περιφέρεια (7/31 τρίποντα). Η απόφαση των γηπεδούχων να παίξουν γρήγορο μπάσκετ, καθώς και η ευστοχία τους στις βολές ήταν αυτά που τους έδωσαν τη νίκη.

ΑΕΚ: Χόλντεν 14, Ζήσης 15, Κακιούζης 17, Μπετς 13, Ντικούδης 10, Ταπούτος 8, Καρ 8, Χατζής, Κικίλιας, Παντελιάδης, Μπιλμπά.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Παπανικολόπουλος 16, Σοφογιάννης 9, Μόσχου 3, Πετρόπουλος 7, Ζουρπένκο 2, Βετούλας 8, Μολφέτας 4, Κινγκ 17, Εϊνίκις 15.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ