Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ «VODAFONE - 360 CONNECT»
Κινητοποίηση σήμερα στο κατάστημα της Σταδίου

Στη σημερινή κινητοποίηση, στις 6 μ.μ., έξω από το κατάστημα της «Vodafone», στη Σταδίου, καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στη «Vodafone - 360 Connect και λοιπές θυγατρικές» ενάντια σε μια σειρά από σχεδιασμούς που προωθεί η εργοδοσία πετσοκόβοντας δικαιώματα.

Η εργοδοσία συνεχώς και τμηματικά προβαίνει σε αλλαγές που χειροτερεύουν τους όρους εργασίας, σημειώνει το Σωματείο και αναφέρει μια σειρά περιπτώσεων σε τμήματα της εταιρείας που η εργοδοσία πιέζει για υπερωρίες, θέτει άπιαστους στόχους, εντατικοποιεί την εργασία, ανατρέπει το σταθερό ωράριο εργασίας.

Το Σωματείο έχει διαμορφώσει σχέδιο επιχειρησιακής Σύμβασης που συζητήθηκε σε Γενική Συνέλευση και καλεί τους εργαζόμενους «σε μαζικό και ενιαίο αγώνα, μαζί με το Σωματείο, ώστε να επιβάλουμε τις δικές μας ανάγκες έτσι όπως αποτυπώνονται και στο σχέδιο της Σύμβασης».

Επίσης σήμερα θα συζητηθεί στην Επιθεώρηση Εργασίας Αγίας Παρασκευής η καταγγελία που έχει καταθέσει το Σωματείο για τις ατομικές τροποποιητικές συμβάσεις για τη μονιμοποίηση της τηλεργασίας, που έχει φέρει η εργοδοσία στη «Vodafone».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ