Σάββατο 26 Νοέμβρη 2022 - Κυριακή 27 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΦΩΤΟ 5

Τιμώντας τη μνήμη των συντρόφων μας ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΑΚΗ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ και ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΝΙΚΟΥ, οι οικογένειες, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος προσφέρουμε 700 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου.

***

Στη μνήμη του κομμουνιστή - αγωνιστή ΘΕΟΦΑΝΗ ΣΤΑΘΕΛΑΚΗ η αδερφή του Κατίνα Αραβανή και ο ανιψιός του Γεράσιμος Αραβανής καταθέτουν στο ΚΚΕ το μερίδιο της κληρονομιάς του μετά τον θάνατό του, ως 15η δόση, το ποσό των 500 ευρώ, για ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/11/2022 συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μας ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ, από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της. Στη μνήμη της προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟ Τρικάλων.

Τα παιδιά και τα εγγόνια της

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Ιούνη 2019, «έφυγε» από κοντά μας για πάντα ο πολυαγαπημένος μας ΣΤΕΛΙΟΣ Γ. ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ, όμως θα τον θυμόμαστε πάντα. Ηταν αγωνιστής, πρωταθλητής στη ζωή και γεννημένος νικητής. Ηταν πιστός στα ιδανικά του τιμημένου ΚΚΕ. Μας έδινε δύναμη και κουράγιο με τη στάση του και το παράδειγμά του. Ηταν αισιόδοξος και δημιουργικός, μας έδινε θάρρος και δύναμη και πρόσφερε σε όποιον συμπολίτη μας είχε ανάγκη. Ομόρφαινε τη ζωή όλων μας με την αγάπη, την καλοσύνη και την ανθρωπιά του, την αστείρευτη αισιοδοξία και τη δημιουργικότητά του.

Ο Στέλιος μας θα είναι πάντα κοντά μας, στις καρδιές μας.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει μέσω του Τομέα της Δικαιοσύνης 100 ευρώ στο κόμμα του, το τιμημένο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ, που στις 28 Νοέμβρη συμπληρώνονται 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καματερού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω αντί στεφάνου στο ΚΚΕ, που τόσο πιστά ο ίδιος υπηρέτησε ολόκληρη τη ζωή του, το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Κατασκευών Κέρκυρας. Είμαι ευγνώμων που εργάστηκα μαζί του 23 χρόνια και διδάχτηκα πολλά στο πλάι του από την αξιοπρεπή, ηθική και δυναμική στάση ζωής του.

Αλεξάνδρα Γουλή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΚΩΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και του Παραρτήματος Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, που στη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής του συμμετείχε ενεργά στη μάχη της Ηλεκτρικής καθώς και στο Μπλόκο της Κοκκινιάς (17/8/1944) μαζί με τον πατέρα του, Βαγγέλη, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Βαγγέλης Αθηναίος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ - ΦΟΥΣΕΚΗ ο σύζυγός της Παναγιώτης Φουσέκης προσφέρει 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τυρνάβου για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος που η συντρόφισσα Κατερίνα τίμησε με αυταπάρνηση ως το τέλος της ζωής της.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, που στις 30 Νοέμβρη συμπληρώνονται 15 χρόνια από τον θάνατό του, καθώς και των θείων μας ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και ΣΑΡΡΑΣ, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Δ' Διαμερίσματος Πειραιά 200 ευρώ για ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ.

ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα, ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΟΥΡΔΑ, οι κόρες του Κατερίνα και Μάγδα προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

  • Στη μνήμη του αλησμόνητου συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΟΥΡΔΑ ο Γ. Δ. προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

***

Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος και η Διαμάντω Θεοδωροπούλου προσφέρουν 150 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής, στη μνήμη των γονιών τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΕΛΕΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ και των αδελφών τους ΘΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ η κόρη του Αλέκα Χριστοπούλου, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, προσφέρει στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας. Υπήρξε μαχητής του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, βρέθηκε στα Σύρματα, φυλακίστηκε και εξορίστηκε στην Ακροναυπλία και τη Γιούρα και έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωή του στο Κόμμα και τα ιδανικά του.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, αγωνιστή του ΕΑΜ και του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα στην ΕΣΣΔ, που έμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του στις αρχές του ΚΚΕ, ο γιος του Μίλτος Στεφάνου προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Βορείων Εκπαιδευτικών.

***

ΦΩΤΟ

Στις 3 Νοέμβρη, «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ, σε ηλικία 67 χρόνων, μετά από πολύμηνη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας. Συνέδεσε όλη του τη ζωή με την πάλη για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Υπήρξε μέλος του ΚΚΕ από το 1978 έως τον θάνατό του. Στη μνήμη του η συντρόφισσα και σύζυγός του Μαρία και ο γιος του Φάνης προσφέρουν, αντί στεφάνου, 300 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Επίσης, οι φίλοι και σύντροφοί του προσφέρουν στη μνήμη του 650 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΥ ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ και του θείου μου ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αλμωπίας.

Σταύρος Δρόσογλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΑ (φωτ.) και ΦΩΤΗ ΤΣΑΡΠΑΛΑ προσφέρω 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Πειραιά Β.

Τζένη Ματσούκα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης συζύγου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΠΑΡΔΑΛΗ, που «έφυγε» πρόσφατα, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Καρδίτσας, το ποσό των 50 ευρώ. Στις 4/12/2022 θα γίνει το μνημόσυνό της.

Ο σύζυγος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ, που «έφυγε» πρόσφατα, προσφέρω μέσω της ΚΟΝ Περισσού του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ, τιμώντας έτσι τα πιστεύω του για τον σοσιαλισμό.

Η σύζυγός του Ουρανία

  • Στη μνήμη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ, φίλου, συναδέλφου και συντρόφου, που «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας, πάντα πιστού στις ιδέες του σοσιαλισμού και στο ΚΚΕ, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Περισσού.

Γιώργος Τουφέκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον άδικο χαμό του παιδιού μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ. Ηταν μέλος της ΚΝΕ, αγωνιζόμενος για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Ενας ακέραιος χαρακτήρας, ένας λεβέντης επαναστάτης όπως τον θυμούνται όσοι τον γνώρισαν. Είμαστε υπερήφανοι για τον λεβέντη μας, το αγαπημένο μας παιδί που για πάντα θα ζει μέσα στις καρδιές μας. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπολης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Οι γονείς του, Παγώνα και Παντελής Παπαντολέων

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της κομμουνίστριας μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πριν από πολλά χρόνια από τη ζωή, και των συναγωνιστριών της στο κολαστήριο της Μακρονήσου, προσφέρω 500 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Μαριάννα Παπαδημητρακοπούλου

***

Για τη συμπλήρωση 50 χρόνων (1901 - 1972) από τον θάνατο του πατέρα μου ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΛΟΥΣΑΡΗ, από το Σουφλί Εβρου (Ακροναυπλία, Φολέγανδρος, Ανάφη), επίσης στη μνήμη της πολυαγαπημένης κόρης μου ΠΕΠΗΣ που «έφυγε» στα 46, δυσαναπλήρωτο το κενό της, πιστή μέχρι το τέλος της σύντομης ζωής της στο αγαπημένο και πολύπαθο ΚΚΕ. Ακόμη στη μνήμη της μανούλας μου ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Ικαρία) και της αδερφής μου ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ (Ικαρία), της αδελφής μου ΤΖΟΥΛΙΑΣ (Τρίκερι, Μακρόνησος), του αδερφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ, μαχητή του ΕΛΑΣ, του αδερφού μου ΑΧΙΛΛΕΑ (σύνδεσμος του ΕΛΑΣ). Οσο για μένα μικρό παιδάκι με φρόντιζαν οι αδερφές της μητέρας μου. Αιώνια η μνήμη και στα αδέρφια του πατέρα μου ΣΤΑΜΟ, ΠΑΣΧΑΛΗ, ΝΙΚΟΛΑ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ, ΧΡΥΣΗ και ΠΑΓΩΝΑ. Προσφέρω στο ηρωικό κόμμα μας, το ΚΚΕ, 100 ευρώ, στην ΚΟ Εβρου.

Μαρία Μαλουσάρη - Σιδηροπούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συζύγου μου και σ. ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ και της αγαπημένης μου κορούλας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, που είναι πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου και τη σκέφτομαι μέρα - νύχτα, προσφέρω στην ΚΟΒ Καλαμπάκας 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του κόμματός μας, του ΚΚΕ.

Η συντρόφισσα Μαρία Γκουλιώνη

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΝΙΚΟΛΗ και ΦΛΩΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΒΛΗ, από το Καρλόβασι Σάμου, ΚΩΣΤΑ και ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΜΦΙΛΗ, από τον Αγιο Κήρυκο Ικαρίας, προσφέρουμε στο κόμμα των αγώνων και θυσιών, στο ΚΚΕ, 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κηρύκου.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ
Μιχάλης και Δέσποινα

***

ΦΩΤΟ

Για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑΛΗ, που φυλακίστηκε και εξορίστηκε παραμένοντας πιστός στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ περιοχής Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, που είναι πάντα παρών και μας συντροφεύει σε κάθε χαρά και στεναχώρια, σε κάθε μας αγώνα κόντρα στ' άδικο κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια που έχει «φύγει», προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Λιβαδειάς 200 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

Η αγαπημένη του σύντροφος Παναγιώτα, τα παιδιά του Λιάνα - Αλέκος, Δημήτρης - Δήμητρα και τα εγγόνια του

***

Στη μνήμη των γονέων μου ΟΜΗΡΟΥ και ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, του αδελφού μου ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, του θείου μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, των θείων μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΜΕΡΟΠΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΟΥ, όλοι τους αγωνιστές από τον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, προσφέρω 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Γεωργία Μαρκάκη

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/11/2022 συμπληρώνονται 8 χρόνια από τον θάνατο του ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΙΝΑΚΗ (Πετρογιάννης) που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση του ταξικού εργατικού κινήματος. Γεννήθηκε το 1938 στο χωριό Μάραθος Μαλεβιζίου Ηρακλείου Κρήτης. Το 1944 ο πατέρας του εκτελέστηκε από τους ναζί μαζί με άλλους 16 Μαραθιανούς. Δούλεψε ως εργάτης γης, σε δημόσια έργα, νταμάρια και ως οικοδόμος στην Αθήνα, όπου ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα. Συνελήφθη από τη δικτατορία των συνταγματαρχών και φυλακίστηκε δυόμισι χρόνια στις φυλακές Αίγινας. Από το 1979 ασχολήθηκε αποκλειστικά με τη γλυπτική, επηρεαζόμενος αρχικά από τον γλύπτη Μεμά Καλογεράτο και κυρίως από τον γνωστό γλύπτη και ζωγράφο Χρήστο Καπράλο, με τον οποίο συνδέθηκε στενά. Το 1985 έστησε στο χωριό του Μνημείο με δικά του έργα από χαλκό και ένα σύνολο μνήμης για τους πεσόντες και την Εθνική Αντίσταση. Αργότερα έγινε μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας. Παρουσίασε το έργο του σε πολλές εκθέσεις ανά την Ελλάδα. Τα έργα του εκτίθενται σήμερα σε μόνιμη έκθεση στο χωριό του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ
Πάντα πιστό και αταλάντευτο μέλος του ΚΚΕ μέχρι το θάνατό του. Στη μνήμη του ο συναγωνιστής Δημήτρης Περυσινάκης προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μαλεβιζίου.


ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΣΑΡΡΑ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΣΑΡΡΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΒΡΑΑΜ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ
ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ

ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΟΥΡΔΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΟΥΡΔΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ

ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΡΔΑΛΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΡΔΑΛΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ