Σάββατο 26 Νοέμβρη 2022 - Κυριακή 27 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Το Σάββατο 26 Νοέμβρη

- Οι Οργανώσεις Ηλιούπολης και το Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση προς τιμήν της Αθηνάς Κοττή - Λάτση, μαχήτριας του ΔΣΕ, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση των Γυναικών.

- Οι ΚΟ Αμπελοκήπων και Ελληνορώσων της ΤΟ Α' Αθήνας παρουσιάζουν την έκδοση «1922 - Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Δημιουργικής Μάθησης του δήμου Αθηναίων (λεωφ. Αλεξάνδρας 152). Θα μιλήσει ο Στρατής Δουνιάς, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

- Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί συσκέψεις στις 6 μ.μ. στην αίθουσα της κοινότητας Καλοχωρίου, με ομιλητή τον Λεωνίδα Στολτίδη, και στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο Χαλάστρας, με ομιλήτρια την Ελένη Τσιτσιρούδη, μέλος του ΤΓ δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Πρόνοιας Βόρειων Συνοικιών Αττικής, στις 11 π.μ. στο cafe - βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα).

- Σύσκεψη με νέους γεωτεχνικούς στις 6.30 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη (οδός Βελισσαρίου 5), με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος της ΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία στο Αγγελόκαστρο, με επικεφαλής τον Σπύρο Κοτοπούλη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 27 Νοέμβρη

- Η ΤΕ Μαγνησίας οργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση στη 1 μ.μ., στο τμήμα Χωροταξίας του Πολυτεχνείου (δίπλα στο υπεραστικό ΚΤΕΛ). Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό - λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Νίκου Κερασιώτη.

- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Γαλατσίου καλούν σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» (Καψάλη 11, Γαλάτσι), με θέμα: «Κάτω τα χέρια από το δασόκτημα Βεΐκου!». Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής, και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γαλατσίου.

- Η ΚΟΒ Διονύσου - Βόρειων Χωριών διοργανώνει λαϊκό γλέντι στη 1 μ.μ. στην αίθουσα της Κοινότητας του Καπανδριτίου.

- Η ΤΕ Γρεβενών διοργανώνει εκδήλωση στις 11.30 π.μ. στο δημαρχείο με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Υγείας της ΤΕ Κορινθίας καλεί σε παρουσίαση του βιβλίου «Πανδημία Covid-19: Ο καπιταλισμός στη Δύση του», στις 6 μ.μ., στο δημαρχείο Κορίνθου. Θα μιλήσει η Ελένη Μπάγια, ιατρός παθολόγος στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς», μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στη 1 το μεσημέρι, στο μεζεδοπωλείο «Ωδείο» στην Ιεράπετρα, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και περιφερειακός σύμβουλος.

- Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει σύσκεψη στις 11 π.μ. στο δημαρχείο Πεύκων με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και την ίδια ώρα στο καφενείο του Λουδία με ομιλητή τον Μάριο Παλάντζα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- Η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση στη Σάμο, στις 11 π.μ., στο χωριό Πλάτανος, στο μνημείο στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Τη Δευτέρα 28 Νοέμβρη

- Η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής καλεί στις 6 μ.μ., σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» (Μ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

- Η ΤΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνει σύσκεψη στις 7 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας με ομιλητή τον Ηλία Γκουτζηγιάννη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- Στις 6 π.μ. περιοδεία στα πλαστικά «Κοτρώνης» στη Ναύπακτο, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σταθελάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ