Τετάρτη 20 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Κώστας Μιχαηλίδης
Κώστας Μιχαηλίδης
Φωτ.3

Στις 19 Μάρτη συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου πατέρα μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ.

Στη μνήμη του καθώς επίσης στη μνήμη της αγαπημένης μητέρας μας ΕΜΟΡΦΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, η οποία μας «άφησε» πριν από τεσσεράμισι χρόνια, του αξέχαστου αδελφού μας ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μελών του ΚΚΕ, προσφέρουμε 90 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μενεμένης Θεσσαλονίκης.

Θεόδωρος-Βαλεντίνη

Μαρίκα-Μιχάλης

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης φίλης μας και συναγωνίστριας ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΚΡΙΤΣΙΚΗ, προσφέρουμε 60 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

Η οικογένεια Παρασκευής Λογαρά

* * *

Πέρασαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, στις 21 Μάρτη, ο πολυαγαπημένος αδελφός μου ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ.

Στη μνήμη του καθώς επίσης στη μνήμη του άλλου πολυαγαπημένου αδελφού μου ΚΩΣΤΑ και των γονιών μου, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

Λίζα Τσαγκαλίδου

* * *

Στη μνήμη του φίλου ΜΑΤΘΑΙΟΥ Ιωάννη ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, παλιού Δραπετσωνίτη, ο οποίος πέθανε στις 6 Μάρτη 2002 και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρω στην ΚΟ Δραπετσώνας 60 ευρώ.

Ιωάννης Παπαδάκης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΛΗΜΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, ο οποίος πέθανε πολιτικός πρόσφυγας στο Μποντοτσάνι της Ρουμανίας, της μητέρας μου ΛΙΣΙΚΑΣ, η οποία πέθανε στην Κοκκινιά Κιλκίς, της αδελφής μου ΕΥΚΛΕΙΑΣ ΚΕΣΣΙΔΟΥ, η οποία πέθανε στην Αξιούπολη Κιλκίς και της άλλης αδελφής μου ΡΟΖΑΛΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ, η οποία πέθανε στις 16 Απρίλη 2001 και για το χρονιάτικο μνημόσυνό της, προσφέρω 10 ευρώ στο ΚΚΕ.

Εμορφίλη Μιχαηλίδη
Εμορφίλη Μιχαηλίδη
Μενέλαος Γαβριηλίδης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ