Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας, 50 ευρώ.

σ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) και του αδελφού του ΣΤΑΘΗ, η οικογένειά του προσφέρει για ενίσχυση του Κόμματος 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΟΜΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια που απουσιάζεις. Δεν λέω «έφυγες», αυτό το λέμε για όσους ξεχνάμε. Εσύ θα είσαι πάντα δίπλα μας στην κάθε ώρα και μέρα διαρκώς στη μνήμη μας και πάνω από όλα μέσα στην καρδιά μας. Γι' αυτήν την οδυνηρή επέτειο προσφέρω στο Κόμμα που υπηρέτησες όλη σου τη ζωή 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων.

Θα σε αγαπώ πάντα, η αδερφή σου Ελένη

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 11 Αυγούστου 2004 «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύζυγός μου ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΛΕΝΤΖΙΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ. Στις 22 Ιούλη 1996 πέθανε ο αδερφός μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ. Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

Τηλεντζίδου Χρυσούλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ, για τα 8 χρόνια από τον θάνατό του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 250 ευρώ.

Σπούδασε χημικός και εργάστηκε ως Μsc Βιοχημικός Μηχανικός. Ηταν από τα φοιτητικά του χρόνια στο λαϊκό κίνημα. Ηταν άνθρωπος της δράσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Οι λαϊκοί άνθρωποι της Βοιωτίας, ιδιαίτερα των Οινοφύτων, αλλά και της Αττικής, τον γνώρισαν ως μαχητικό μπροστάρη στην πάλη τους ενάντια στη μόλυνση του Ασωπού και γενικότερα του υδροφόρου ορίζοντα των δύο περιοχών. Δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τα προβλήματα των ανθρώπων του μόχθου, συμπορεύτηκε σε όλη τη ζωή του με το ΚΚΕ, ενώ ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στις εκλογές για την Τοπική Διοίκηση με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και το 2010 και το 2014.

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου γιου ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΡΟΖΙΔΗ, η μητέρα του, Ζωή Χοροζίδου, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καταχά Πιερίας, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, πολιτικού επιτρόπου της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, και της αδελφής του ΒΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, η Γεωργία Ρογκάκου - Τσέντου προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των δύο πιο γλυκών υπάρξεων που σαν παιδί βίωσα στα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Στις ατελείωτες αγκαλιές και χάδια, στη φροντίδα, προστασία και αφοσίωσή τους, αναπληρώνοντας επάξια τους δασκάλους γονείς μου που εκείνα τα χρόνια τα σκληρά, οι προτεραιότητες του αγώνα δεν τους επέτρεπαν τη συνηθισμένη καθημερινή φροντίδα, που συνήθως πρωτεύει σε αυτήν την τρυφερή ηλικία...

Στην αξέχαστη ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ από τη Ζούπαινα (σημερινούς Αγίους Αναργύρους) Λακωνίας, ηρωίδα της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ Πελοποννήσου και στον ηρωικό θάνατό της στην Τρίπολη, στις 8 Δεκέμβρη 1947, με τα αξέχαστα λόγια στην απολογία της: «Το έγκλημά μου είναι ότι αγάπησα τον λαό και πήρα την υπόθεσή του σαν δική μου για τον λυτρωμό του...».

Στον τραγικό επίσης θάνατο της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ από ταγματασφαλίτικο βόλι, στις 28 Ιούλη 1944, στον ανθό της ηλικίας της. Το βουβό και αργό στην είδηση του θανάτου της μοιρολόι γύρισε ξαφνικά σε έναν πάνδημο θρήνο, καθώς ο αέρας το μετέφερε από συνοικία σε συνοικία, δημιουργώντας μια απίστευτα τραγική ατμόσφαιρα, κάτι που ούτε ο Θ. Αγγελόπουλος θα μπορούσε να αναπαραστήσει στις πλέον μνημειώδεις δημιουργίες του. Οι κραυγές απόγνωσης και απελπισίας, το θυμωμένο «γιατί» στο στόμα του καθενός μας όσο τα μαντάτα έφταναν στις παρυφές κοντινών συνοικιών άφηναν σε όλους ανεξίτηλα σημάδια. Πόσο μάλλον σε ένα εννιάχρονο παιδί που είχε νιώσει τόσες τρυφερές στιγμές στην αγκαλιά της...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗ
Εκείνη η τελευταία της ματιά, το «διψάω» που με δυσκολία έβγαινε μέσα από τα ματωμένα σωθικά της λίγο πριν από το τραγικό τέλος της, δεν ξεπερνιέται όσες δεκαετίες κι αν περάσουν. Στην κάθε της ανάμνηση και ένα δάκρυ αλλά και μια θυμωμένη υπόσχεση ότι «θα δίνουμε πάντα το "παρών", όσο και να βαραίνουν τα χρόνια»...

Ναι, φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, οι «Μνήμες Αγωνιστών» δεν πρέπει απλά να θυμίζουν την όποια αγωνιστική πορεία του όποιου προσφιλούς μας προσώπου, αλλά συγχρόνως να μας φέρνουν και εμάς στο ύψος των σημερινών ευθυνών, κυρίως των πολλαπλών σημερινών αναγκών, υλικών και μη. Οι εκάστοτε μνημονευόμενοι επιτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους. Εμείς; Μήπως η καθημερινότητα διαψεύδει τη θηριώδη ιμπεριαλιστική επιθετικότητα; Μήπως έχουμε αμφιβολίες για το αύριο και το τι θα ξημερώσει; Μήπως πρέπει να δυναμώσει περισσότερο το «ποτέ πια πόλεμος - ποτέ πια φασισμός»;...

Στη μνήμη των δύο αγωνιστριών ο Χ. Πολυμενάκος προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νέας Μάκρης - Μαραθώνα, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου γυναίκας και συντρόφισσας ΑΥΡΑΣ ΚΟΥΤΗΡΗ, που θα είμαστε για πάντα μαζί, προσφέρω στο Κόμμα μας 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ιλίου.

Γιώργος Κουτήρης

  • Για τους αγώνες προς το κοινό καλό και το δίκαιο, για την προσφορά της ως ανθρώπου και ως συντρόφισσας, στη μνήμη της μητέρας μου ΑΥΡΑΣ ΚΟΥΤΗΡΗ προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ιλίου.

Η κόρη της Ιωάννα Κουτήρη και ο γαμπρός της Παναγιώτης Αβραμίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΝΟΥΛΗΣ και του ΖΗΣΗ ΖΩΚΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ανταρτών του ΕΛΑΣ και μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 500 ευρώ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗΣ
Ο Ζήσης Ζώκας βγήκε αντάρτης το 1942, αρχικά στο Μηχανικό των Τεμπών και μετά τη Σχολή Αξιωματικών της Ρεντίνας έφτασε στον βαθμό του Ανθυπολοχαγού στην 1η Μεραρχία Θεσσαλίας του ΕΛΑΣ. Το 1946 κατατάχτηκε στον ΔΣΕ και έφτασε στον βαθμό του Πολιτικού Επιτρόπου της Σχολής Αξιωματικών του Γενικού Αρχηγείου. Η Νούλη Ζώκα υπήρξε από τα δεκαπέντε της ανταρτοΕΠΟΝίτισσα στον ΕΛΑΣ και αργότερα στον ΔΣΕ έφτασε στον βαθμό του Πολιτικού Επιτρόπου Λόχου της Σχολής Αξιωματικών του Γενικού Αρχηγείου. Εδειξαν απαράμιλλο ηρωισμό και ήταν πάντα παράδειγμα στις μάχες και στον αγώνα, αλλά και αργότερα στην πολιτική προσφυγιά και τον πολυπόθητο επαναπατρισμό τους στην Ελλάδα. Και οι δύο τους ήταν μέλη του ΚΚΕ για πάνω από 70 χρόνια κι έμειναν πιστοί μέχρι την τελευταία τους στιγμή στα κομμουνιστικά ιδανικά και την κομμουνιστική κοσμοθεωρία.

Τα παιδιά τους Νίκος - Δέσποινα, τα εγγόνια τους Ζήσης, Ανδρόνικος, Φίλιππος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ και ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗ προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου Ικαρίας.

Οι κόρες τους Ελένη και Χαρίκλεια Κούβαρη

***

ΦΩΤΟ

Η ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας του ΚΚΕ αφιερώνει το 3ο κατά σειρά «κλείσιμο» της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης (335 ευρώ), στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ (Ζαχαρόγιαννος), πιστού φίλου και οπαδού του Κόμματός μας, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από λίγες μέρες.

***

ΦΩΤΟ

Στις 3 Δεκέμβρη 2018 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ. Από τα νεανικά του χρόνια, σαν αγροτόπαιδο στο χωριό του στις Μέλαμπες Ρεθύμνου και στη συνέχεια ως οικοδόμος στην Αθήνα, έζησε τα δύσκολα χρόνια της μετεμφυλιακής εποχής και βίωσε τη φτώχεια, την αδικία και την ταξική εκμετάλλευση. Επέλεξε την αγωνιστική στάση ζωής και την οργανωμένη δράση και ως μέλος του ΚΚΕ, μέχρι το τέλος της ζωής του, με συνέπεια, σταθερότητα και σεμνότητα, που τον χαρακτήριζαν, πάλεψε για έναν καλύτερο κόσμο, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ
Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 400 ευρώ στο ΚΚΕ, για να δυναμώσει η φωνή του Κόμματος που μάχεται για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού μας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15/11/2009 «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του ΚΚΕ και αντιστασιακός. Στη μνήμη του προσφέρω 80 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας μέσω ΚΟΒ Γιαννιτσών.

Νίκος Τικτόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συντρόφου ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή - κομμουνιστή που για 73 χρόνια πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, προσφέρω στο Κόμμα μας 200 ευρώ ενίσχυση μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Αρετή Βακαλοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΑΝΔΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ο οποίος αγωνίστηκε για τις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος, για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης από την εκμετάλλευση των λίγων, για τον σοσιαλισμό, την ελπίδα των πολλών, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα, 20 ευρώ.

Λευτέρης και Ευγενία Κανδρή

***

ΦΩΤΟ

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ.

ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η σύζυγος Σοφία Κυπράκη - Χατζηχρήστου και οι κόρες Εύα και Θεοδοσία Χατζηχρήστου

  • Στη μνήμη του συντρόφου μας ΣΤΕΛΙΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Βιομηχανίας Ηρακλείου Κρήτης.

Οικογένεια Ανδρουλάκη

***

ΦΩΤΟ

Στις 4 Οκτώβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος χωρίς την παρουσία του συντρόφου μας ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΚΑΝΗ. Γεννήθηκε στον Ασπρόπυργο το 1940 από γονείς αγρότες. Γαλουχήθηκε με τα ιδανικά του Κόμματος από μικρή ηλικία. Ηταν από τους πρώτους κομμουνιστές στον Ασπρόπυργο. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Από τα νεανικά του χρόνια συμμετείχε στους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη κοινωνία, για ένα καλύτερο αύριο. Αρχικά ως μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη και από το 1974 ως μέλος του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Ασπροπύργου. Διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 1975 ως το 1990 και μάλιστα για ένα διάστημα υπήρξε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Ασπροπύργου. Υπήρξε και πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ασπροπύργου.

Την περίοδο 1989 - 1991 με τις ανατροπές στις σοσιαλιστικές χώρες και την προσπάθεια του οπορτουνισμού να διαλύσει το Κόμμα, ο σύντροφος Νίκος υπερασπίστηκε τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του Κόμματος. Το Κόμμα ήταν η ζωή του, γι' αυτό όποια χρέωση και αν είχε από την Οργάνωση προσπαθούσε να τη φέρει εις πέρας.

ΣΤΑΘΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 104 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματός μας, στη μνήμη του Νίκου Τσοκάνη, η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα, Μαρία, και τα παιδιά του, Χρήστος και Αλέξης, προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 600 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ασπροπύργου, της οποίας ήταν μέλος μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των γονιών μου ΣΤΑΘΗ και ΖΩΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ, του συζύγου μου ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ, της κόρης μου ΦΛΩΡΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ - ΛΙΔΟΡΙΚΗ, των ανιψιών μου ΝΙΚΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας.

Δέσποινα


ΖΩΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ
ΖΩΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ

ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΟΡΙΚΗ
ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΟΡΙΚΗ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ

ΖΗΣΗΣ ΖΩΚΑΣ
ΖΗΣΗΣ ΖΩΚΑΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΟΥΛΗ ΖΩΚΑ
ΝΟΥΛΗ ΖΩΚΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΡΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ

ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΛΕΝΤΖΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΛΕΝΤΖΙΔΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΡΙΤΣΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΡΙΤΣΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

ΒΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΟΣ)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΟΣ)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ