Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
Καθοριστικό ματς για την οκτάδα

Εχοντας επανακάμψει δραστικά στη Euroleague, με 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς, οι οποίες τον έχουν φέρει ...στην πόρτα της οκτάδας, ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε άλλη μια καθοριστική μάχη με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική (21.00 - Novasports Prime). Στο 5-6 (νίκες - ήττες) πια οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους ώστε να μπουν γερά πια στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ, με την αγωνιστική τους εικόνα το τελευταίο διάστημα να αφήνει υποσχέσεις, ακόμα και με την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα, όπου όμως ο Παναθηναϊκός διεκδίκησε τη νίκη μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Από την πλευρά της η ιταλική ομάδα επίσης «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης.

Στις δηλώσεις του πριν το ματς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, εκτίμησε ότι παρά το άσχημο σερί που διανύει η Αρμάνι παραμένει ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα, και μάλιστα ακόμα πιο επικίνδυνη λόγω της ανάγκης της για βαθμούς. Ζήτησε από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση ώστε να αντεπεξέλθουν στην ενέργεια και την ένταση που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι των Ιταλών, ενώ εξέφρασε αισιοδοξία για τη νίκη σε ένα ματς κομβικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός εκτός των άλλων καλείται απόψε να ξεπεράσει και μια σειρά απουσίες παικτών, καθώς δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Γκριγκόνις, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γουόλτερς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς επίσης του Μαντζούκα, λόγω ενοχλήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ