Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 18 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΙΜΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΜΙΜΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου και πατέρα μας ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), των γονιών και παππούδων ΠΕΤΡΟΥ και ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗ, καθώς και των αγαπημένων μας ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΑΡΑ - ΧΛΩΡΟΥ (φωτ.), ΑΛΕΚΟΥ ΛΟΓΑΡΑ και ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΡΑΠΤΗ - ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΜΙΜΗ (φωτ.) και ΒΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΛΕΩΝΙΔΑ και ΠΟΠΗΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ, προσφέρουμε 300 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων και ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Κική, Πέτρος και Λούλα Λογαρά

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/12/2019 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μου σύζυγος και σύντροφος στο ΚΚΕ ΝΙΚΟΣ Χ. ΧΑΤΖΗΣ. Γεννήθηκε το 1942 στο χωριό Αστρίτσα του νομού Καρδίτσας, από γονείς αριστερούς, αγρότες γης του θεσσαλικού κάμπου. Εργάστηκε ως λογιστής σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και εργοστάσια. Ηταν άνθρωπος των γραμμάτων και πολύ συνεπής, διαβάζοντας τον «Ριζοσπάστη» κάθε μέρα. Παρά τα προβλήματα υγείας που τον βασάνιζαν τα τελευταία χρόνια, ήταν συνεπής στην υποχρέωσή του να ενισχύει οικονομικά το Κόμμα του, το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Κατίνα Χατζή προσφέρει 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του γιου μου ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΟΥΔΗ, που σε ηλικία 65 ετών «έφυγε» από κοντά μας στις 30/12/2019 και η απώλειά του είναι αισθητή και θα είναι για πάντα. Ο Κώστας είχε απέραντη αγάπη για την οικογένειά του. Ηταν πιστός στα ιδανικά που πρεσβεύει το Κόμμα μας, το ΚΚΕ. Στη μνήμη του η μητέρα του, Χρυσούλα Κυρούδη, προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ. Πάλεψε σε όλη τη ζωή του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Στάθηκε αταλάντευτος σε όλες τις δοκιμασίες που πέρασε το Κόμμα. Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Νοτιοδυτικών.

ΛΟΥΛΑ ΛΟΓΑΡΑ
ΛΟΥΛΑ ΛΟΓΑΡΑ
Η σύζυγός του Ελευθερία, τα παιδιά του Φώτης, Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Στις 16/12/1988 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας αδελφός και θείος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, ένας αγνός κομμουνιστής που πλήρωσε τις ιδέες του με βασανιστήρια και εξορίες στο Μακρονήσι και την Ικαρία, χωρίς ποτέ να επιδιώξει να «εξαγοράσει» τις θυσίες του αυτές. Οταν πια κατάφερε να διοριστεί ως φιλόλογος, προσπαθούσε να μεταδίδει στους μαθητές του την ευρεία μόρφωσή του αλλά και τις αντιλήψεις του για έναν δίκαιο κόσμο.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα - Κολωνού για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στο οποίο παρέμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του.

Ο αδελφός του Νίκος Παλούμπης, η ανιψιά του Ιωάννα Ν. Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Ο ΕΠΟΝίτης σύντροφος Βασίλης Κοσμάς προσφέρει 50 ευρώ ενίσχυση για το ΚΚΕ στη μνήμη της συζύγου του ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΟΣΜΑ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του κομμουνιστή γιατρού ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΕΖΙΛΗ, από το Λιβάδι Ελασσόνας, και των αντιστασιακών ΕΛΛΗΣ ΜΕΖΙΛΗ και ΑΛΕΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου.

Στέλλα - Χάρης - Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πρώτου προέδρου του Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου Νέων και Μακρονησιώτη ΚΩΣΤΑ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ομότιμου καθηγητή Παντείου, ακαδημαϊκού, προσφέρουμε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ.

ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΡΑΠΤΗ - ΛΟΓΑΡΑ
ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΡΑΠΤΗ - ΛΟΓΑΡΑ
Στέλλα - Χάρης - Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, που απεβίωσε στις 26/11/2022, η σύντροφός του Λίτσα και ο γιος του Γιώργος προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου.

  • Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, που πέθανε πρόσφατα, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κουκακίου.

Εύα, Στέλιος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων και αλησμόνητων συντρόφων από τη Φωκίδα, ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ (στο 15ο, 16ο και 17ο Συνέδριο), ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, Γραμματέα της ΝΕ Φωκίδας και μέλους της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ, οι οποίοι «έφυγαν» από κοντά μας πρόωρα και απρόσμενα το 2009, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου Αττικής του ΚΚΕ.

Αλ. Γώγος

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αλησμόνητων και αγαπημένων μας:

Του αδελφού μας ΑΝΔΡΕΑ Νικ. ΓΩΓΟΥ, πυροσβέστη, σταθερού οπαδού του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας το 2013, σε ηλικία 53 ετών.

Του πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αλεξ. ΓΩΓΟΥ, από την Πηγή Ευπαλίου Φωκίδας, αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, με εξορίες, στρατοδικεία και φυλακές στα κατοπινά χρόνια, έως και την περίοδο της χούντας, μέλους του ΚΚΕ από το 1937 έως το τέλος της ζωής του. «Εφυγε» από κοντά μας το 1992, σε ηλικία 87 ετών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
Της μητέρας μας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συζ. Νικ. ΓΩΓΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ, η οποία «έφυγε» από κοντά μας το 2017, σε ηλικία 94 ετών.

Προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου Αττικής του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Αλ. Γώγος και Γιούλα Γώγου - Αθανασοπούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων και αξέχαστων γονιών μας: Της μητέρας και γιαγιάς ΣΟΦΙΑΣ συζ. Γιώργου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από την Ειδομένη Κιλκίς, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας το 2019 σε ηλικία 89 ετών. Του πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από την Ξηρονομή Βοιωτίας, ο οποίος «έφυγε» απρόσμενα από κοντά μας το 1999, σε ηλικία 74 ετών, έχοντας περάσει και από το κολαστήριο της Μακρονήσου. Ηταν καθημερινοί αναγνώστες του «Ριζοσπάστη», συμμετείχαν στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες αταλάντευτα και σταθερά με το ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής τους. Για την ενίσχυση του Κόμματός μας προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου Αττικής του ΚΚΕ

Οι κόρες τους Αναστασία και Αλεξάνδρα

Οι εγγονές τους Γρηγορία και Σοφία

***

ΦΩΤΟ

Το 2007 «έφυγε» από κοντά μας ο ΦΩΤΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ (φωτ.) από το Χαϊδάρι Αττικής. Μέλος του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του, πάλεψε για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, χωρίς να λυγίσει ούτε στιγμή από τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις εξορίες.

Καθηγητής Μαθηματικών, με ήθος και ευγένεια, πρόσφερε ακούραστα τις γνώσεις του, βοηθώντας με υπομονή δεκάδες παιδιά αγωνιστών και όχι μόνο (μεταξύ αυτών εγώ και η αδελφή μου), κάνοντας μαθήματα στο σπίτι του, έχοντας στήριγμα στο πλευρό του την αγαπημένη του συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα, την ΜΑΡΙΑ, που «έφυγε» πριν λίγα χρόνια.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Θα τους θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. Στη μνήμη τους προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου Αττικής.

Αναστασία και Αλεξάνδρα Γεωργ. Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των συντρόφων:

ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ από το Μοναστηράκι Φωκίδας, ο οποίος «έφυγε» τον Δεκέμβρη του 2021 σε ηλικία 62 ετών, οικοδόμος, μέλος του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του, αγωνίστηκε υπηρετώντας συνολικά την εργατική τάξη ως πρωτοπόρος συνδικαλιστής. Υπήρξε πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοτάξιο της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου την περίοδο της κατασκευής, υποψήφιος επί σειρά ετών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Δωρίδας και Ευπαλίου παλαιότερα, δραστήριο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού του και μέλος του «Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου» του δήμου Πάτρας τη δεκαετία του 1980.

ΚΩΣΤΑ ΑΣΙΚΗ από το Κροκύλειο Φωκίδας, ο οποίος «έφυγε» τον Γενάρη του 2021 στα 75 του χρόνια. Εγινε μέλος του ΚΚΕ στη μεταπολίτευση, συμμετέχοντας στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες στην Αθήνα. Αργότερα μετακόμισε στην Πάτρα για επαγγελματικούς λόγους και με τη συνταξιοδότησή του εγκαταστάθηκε στη Ναύπακτο. Ηταν μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ναυπακτίας - Δωρίδας. Στάθηκε με συνέπεια δίπλα στο ΚΚΕ, υπερασπίζοντας τις αξίες και τα ιδανικά του σοσιαλισμού μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΝΙΚΟΥ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΥ από τον Μαραθιά Φωκίδας, ο οποίος «έφυγε» τον Φλεβάρη του 2021 σε ηλικία 86 ετών. Ηταν ένα από τα 7 παιδιά αγροτικής οικογένειας που έμειναν ορφανά από πατέρα σε μικρή ηλικία. Ετσι ο Νίκος έφυγε για την Αθήνα, όπου εργάστηκε στην οικοδομή ως ελαιοχρωματιστής. Εκεί έγινε και μέλος του ΚΚΕ, τίτλος τον οποίο τίμησε και κράτησε μέχρι το τέλος της ζωής του, συμμετέχοντας στους καθημερινούς αγώνες, στις εκλογικές μάχες και ως υποψήφιος στο χωριό του και στον δήμο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΡΑΜΜΟΥ - ΚΑΛΙΑΜΠΕΤΣΟΥ από τον Κάμπο Φωκίδας, η οποία «έφυγε» τον Απρίλη του 2019 σε ηλικία 96 ετών. Την περίοδο '41 - '44 πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ. Με το ξεκίνημα του εμφυλίου πολέμου, αντάρτισσα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, συνέχισε να αγωνίζεται για τα ιδανικά της ελευθερίας και του σοσιαλισμού. Τραυματισμένη στο πόδι, συλλαμβάνεται στην περιοχή της Γκιώνας και αιχμάλωτη οδηγείται σε στρατόπεδο στη Λαμία τον Μάη του 1948. Στη συνέχεια εξορίστηκε στο Τρίκερι μέχρι το 1950. Την περίοδο της χούντας εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Πηγή Φωκίδας, μόνη της πλέον, αφού είχε χάσει τον σύζυγό της. Μέχρι το τέλος της ζωής της, παρά τις δυσκολίες, στάθηκε πιστή στο Κόμμα που αγωνίστηκε και αγάπησε, το ΚΚΕ.

Τιμώντας τη μνήμη τους, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου Αττικής του ΚΚΕ.

Αλ. Γώγος - Σπύρος Μανιώτης

***

ΦΩΤΟ

Στις 5/12/2022 συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τη μέρα που ξαφνικά και απρόσμενα «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος συναγωνιστής ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ του Ανδρέα. Ηταν ανεψιός του Γιάννη Αλεξάνδρου (καπετάν Διαμαντή), διοικητή της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ στη Ρούμελη. Γεννήθηκε τον Μάη του 1929 στην Κάτω Αγόριανη Παρνασσού (σημερινή Λιλαία). Τελείωσε το Δημοτικό στην Αγόριανη και ξεκίνησε το Γυμνάσιο στο Δαδί (σημερινή Αμφίκλεια). Μαθητής ακόμα, οργανώνεται στην ΕΠΟΝ του χωριού του, όμως τον Ιούλη του '46 συλλαμβάνεται στο σπίτι του γιατί είχε επαφές με αντάρτες της περιοχής. Τον πηγαίνουν στο Δαδί και αφού τον ξυλοφόρτωσαν τον μεταφέρουν στη Λαμία. Από εκεί, σε λίγες μέρες τον πηγαίνουν στον Πειραιά και μαζί με άλλους κρατούμενους τον φορτώνουν σε πλοίο για τη Σύκινο. Εκεί μένει έναν χρόνο σε δραματικές συνθήκες. Στη συνέχεια τον μεταφέρουν στην Ικαρία, στον Εύδηλο, όπου μένει άλλον ένα χρόνο. Το '48 τον μεταφέρουν στη Μακρόνησο. Κοιμόταν στην ίδια σκηνή και δίπλα στον ήρωα και μάρτυρα της ειρήνης Νίκο Νικηφορίδη. Εδώ οι ξυλοδαρμοί και τα βασανιστήρια είναι φριχτά. Ομως άντεξε, 18 ετών, ο μικρότερος ίσως Μακρονησιώτης κρατούμενος. Δεν υπέγραψε ποτέ δήλωση μετανοίας. Τον Ιούνη του '49 ακούει από τα μεγάφωνα του στρατοπέδου ότι σκότωσαν τον καπετάν Διαμαντή. Το κορμί δεν λυγίζει, κλονίζεται όμως η ψυχική του υγεία και αρχές του '50 μεταφέρεται σε νοσοκομείο για νοσηλεία. Στη συνέχεια, το '52, κλήθηκε να υπηρετήσει τη θητεία του και τον στέλνουν πάλι στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Τελειώνοντας, και όταν συνέρχεται πηγαίνει στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας τις γυμνασιακές του σπουδές σε νυχτερινό Γυμνάσιο και μπαίνει στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, από όπου και αποφοίτησε.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
Ο συναγωνιστής Κομνάς ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος, χαμηλών τόνων, με ενδιαφέροντα, ευαισθησίες και σεμνότητα. Σπάνια μιλούσε για τον εαυτό του, τη δράση του. Καθοριστική ήταν η συμβολή του στη δημιουργία της Ενωσης Φίλων Μνήμης Διαμαντή το 1998, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος, μέλος της διοίκησης και πρόεδρος (2014 - 2016). Ξεχωριστή παρουσία και συμβολή είχε και μέσα από την Πανελλήνια Ενωση Κρατούμενων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ), όπου ήταν μέλος της διοίκησης μέχρι τον θάνατό του. Σε όλη του τη ζωή έδινε το «παρών» στους δρόμους του αγώνα για το δίκιο του λαού μας, για ένα καλύτερο αύριο με το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Χαϊδαρίου Αττικής.

Α. Κ.


ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΛΟΓΑΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΛΟΓΑΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΦΩΤΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ

ΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΛΩΡΟΥ - ΛΟΓΑΡΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΛΩΡΟΥ - ΛΟΓΑΡΑ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΩΓΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΩΓΟΣ

ΕΛΛΗ ΜΕΖΙΛΗ
ΕΛΛΗ ΜΕΖΙΛΗ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΖΙΛΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΖΙΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΩΓΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΩΓΟΥ

ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΣΜΑ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΣΜΑ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ Χ. ΧΑΤΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ Χ. ΧΑΤΖΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΙΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΙΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΜΜΟΥ ΚΑΛΙΑΜΠΕΤΣΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΜΜΟΥ ΚΑΛΙΑΜΠΕΤΣΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ