Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 25 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη των συντρόφων ΘΩΜΑ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ, ΜΑΝΩΛΗ ΒΙΟΡΡΕ, ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΠΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΝΤΟΥΠΗ, ΚΩΣΤΑ ΓΕΡΑΚΗ, ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑ (Μπρούζος), ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑ (Μανίκας), ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑ του Στεφάνου, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΤΗ ΛΙΓΝΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

Φωτεινή Σταμούλου - Λιγνού

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ προσφέρω 30 ευρώ στην ΤΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ. ΝΑΤΟ - ΕΕ - CIA και όλες οι οργανώσεις των ιμπεριαλιστών που σπέρνουν τον εθνικισμό σε Αιγαίο, για μεγάλη Αλβανία, Κόσοβο θα φύγετε άγρια μεσάνυχτα. Ο σερβικός λαός δεν θα γίνει προτεκτοράτο των Αμερικανών όπως το Κόσοβο που ανήκει στη Σερβία.

Κώστας Βεζδρεβάνης

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς, μέλος του τιμημένου ΚΚΕ. Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου η κόρη του Αλεξάνδρα προσφέρει στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χ-Δ-Σ, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των γονιών μου ΕΥΘΥΜΙΟΥ και ΕΛΕΝΗΣ ΣΩΚΟΥ, της αδερφής μου ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΩΚΟΥ - ΤΣΕΜΠΕΡΑ και του ανιψιού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΜΠΕΡΑ προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Φαρμάκου Μεταμόρφωσης της ΤΟ Βιομηχανίας, της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ζωή Σώκου

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Νοέμβρη 2022 «έφυγε» από τη ζωή η ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΖΗΣΑΜΗ, από το Κερατσίνι Πειραιά. Με καταγωγή προσφυγική, έζησε και ανατράφηκε μαζί με τα αδέλφια της στα ιδανικά και τις αρχές του σοσιαλισμού, φροντίζοντας με την αγωνιστική συμπεριφορά της να μεταλαμπαδεύσει αυτά τα ιδανικά και στα παιδιά της, για τους αγώνες που πρόκειται να έλθουν. Τιμώντας τη μνήμη της, τα παιδιά της, Ανδρέας, Γεωργία και Δέσποινα, προσφέρουν το ποσό των 90 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ υπήρξε πρωτοπόρος κομμουνιστής και διαπρεπής επιστήμονας, καθηγητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Υπηρέτησε με αφοσίωση όλες τις θέσεις που τον χρέωσε το Κόμμα μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Δυστυχώς, «έφυγε» ξαφνικά και πολύ νωρίς από κοντά μας. Η ζωή του, αν και σύντομη, εμπνέει και παραδειγματίζει όσους τον γνώρισαν. Εμείς στην Οργάνωσή του και τη γειτονιά του δεν τον ξεχνάμε ποτέ.

Με τη συμπλήρωση 12 χρόνων από τον θάνατό του η γυναίκα του Βαγγελιώ και οι δύο αγαπημένες του κόρες προσφέρουν στη μνήμη του 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των θείων μου ΓΚΛΑΒΕΛΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΓΚΛΕΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΚΟΥΛΑΣ), μελών του ΚΚΕ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

ΓΚΛΕΡΙΔΟΥ ΚΟΥΛΑ
ΓΚΛΕΡΙΔΟΥ ΚΟΥΛΑ
Τηλεντζίδου Χρυσούλα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΖΟΥΡΑ και ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ.

Ι. και Ρ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή πατέρα και παππού μας, ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΜΠΙΡΗ, που «έφυγε» από τη ζωή την 1/12/2005, προσφέρουμε 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Μαρουσιού. Ακολουθούμε τις παρακαταθήκες σου, τους αγώνες, την περήφανη στάση στη ζωή σου και τα οράματα για μια άλλη κοινωνία, αυτή του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου, ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΧΗ (Γράμμος), Λοχαγού του ΔΣΕ από το Κωσταράζι Καστοριάς, που «έφυγε» από τη ζωή στις 7/12/2019, ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΤΣΗ - ΠΑΧΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, αξιωματικού του ΔΣΕ, από την Ανω Κτιμένη Καρδίτσας (Δρανίστα), που «έφυγε» από τη ζωή στις 15/4/2019, και της αδελφής μου, ΑΓΝΗΣ ΠΑΧΗ - ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ, που «έφυγε» άδικα και απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών στις 14 Αυγούστου 2021, προσφέρω στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου του ΚΚΕ.

Ελευθερία Παχή

***

Στη μνήμη της σ. ΑΝΝΑΣ - ΑΓΝΗΣ ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ, που «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή, τον Αύγουστο του 2021, σύντροφοί της από την ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης της ΤΕ Κοζάνης προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 55 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ, ακούραστου μέλους του Κόμματος μέχρι και το τέλος της ζωής του, καθώς και του αδικοχαμένου γιου του, ΗΛΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ, η Χριστίνα Ζουμπούλη από τη Χαραυγή Κοζάνης προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΤΕ Κοζάνης.

***

ΦΩΤΟ

1952 - 2022: Ο ενενήντα πεντάχρονος Γιάννης Τυροκομάκης, 70 χρόνια στρατευμένος στο τιμημένο ΚΚΕ, προσφέρω στη μνήμη του αδερφού μου ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ 150 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

ΒΙΟΡΡΕΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΒΙΟΡΡΕΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Ο Ηλίας Τυροκομάκης, μαζί με τον Θεόφιλο Τρουλινό, δολοφονήθηκαν από φασίστες γιατί αρνήθηκαν να αποκηρύξουν τα πιστεύω τους, τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Τους είχαν συλλάβει και βασανίσει ύστερα από σκληρές μάχες που έδωσε ο Δημοκρατικός Στρατός στον Ψηλορείτη, με καπετάνιο τον Γιάννη Ποδιά το 1947.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 6 χρόνια, προσφέρουμε 100 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος που μέσα από τις γραμμές του πάλεψε για έναν πιο δίκαιο και ανθρώπινο κόσμο. Η θύμησή σου, Γιάννη, μας κρατά όρθιους στα δύσκολα.

Κ. Σ.

***

ΦΩΤΟ 2

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του συντρόφου ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ, από τη Λητή Θεσσαλονίκης, καθώς και στη μνήμη του συντρόφου ΣΠΥΡΟΥ ΣΙΔΕΡΗ, από τον Αυλώνα Αττικής, προσφέρω στο Κόμμα 10 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ.

Γιώργος Μακροδημήτρης, Αυλώνα Αττικής

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ γεννήθηκε το 1922 στον Συγκρέλλο, πρώτο παιδί πολυμελούς φτωχής οικογένειας. Μπήκε νωρίς στη βιοπάλη και ανέλαβε μικρός το βάρος της οικογένειάς του μετά τον θάνατο του πατέρα του το 1941. Στην Κατοχή οργανώνεται στο ΕΑΜ και τον Δεκέμβρη του 1942 κατατάσσεται στο Αρχηγείο Ευρυτανίας του ΕΛΑΣ. Το 1943 αναλαμβάνει ομαδάρχης σε ένοπλη υποδειγματική ομάδα της ΕΠΟΝ και το ίδιο έτος γίνεται μέλος του Κόμματος. Με τη μετατροπή του ΕΛΑΣ σε τακτικό λαϊκό στρατό υπηρετεί στο 2ο Τάγμα του 42ου Συντάγματος της 13ης Μεραρχίας. Τον Φλεβάρη του 1944 τραυματίζεται σε μάχη κατά των Γερμανών και τον Σεπτέμβρη ονομάζεται ανθυπολοχαγός μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Εφεδρων Αξιωματικών του ΕΛΑΣ στη Ρεντίνα.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ
Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας και το κύμα τρομοκρατίας που την ακολουθεί, με απόφαση της Οργάνωσης Περιοχής Στερεάς Ελλάδας του ΚΚΕ παίρνει το ψευδώνυμο Ανταίος και αναλαμβάνει να οργανώσει γιάφκα συγκέντρωσης και περίθαλψης διωκόμενων αγωνιστών. Αναλαμβάνει αρχηγός του προσωρινού αρχηγείου ανταρτών Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια βρίσκεται σε διάφορες υπεύθυνες θέσεις του Αρχηγείου Δυτικής Στερεάς του ΔΣΕ υπό τους Νίκο Διένη (Παπούα) και Χαρίλαο Φλωράκη (Γιώτης). Με τη μετονομασία του Αρχηγείου σε 144η Ταξιαρχία υπηρέτησε στο επιτελείο της, και τελικά ως επιτελάρχης μέχρι τη διάλυση. Τραυματίζεται για δεύτερη φορά στις 29/6/1949 και συλλαμβάνεται.

Καταδικάζεται τρις εις θάνατον από το έκτακτο στρατοδικείο Λαμίας στις 22/12/1949 και εκτίει συνολικά 14 χρόνια στις φυλακές της Αίγινας και σε άλλα κολαστήρια ανά την Ελλάδα. Συμμετέχει στη συλλογική ζωή και τους αγώνες των πολιτικών κρατουμένων, ανυψώνει το μορφωτικό του επίπεδο, γράφει. Αποφυλακίζεται χωρίς να κάνει δήλωση το 1963. Μετά την αποφυλάκισή του συνέχισε να συμμετέχει ενεργά στους λαϊκούς και κοινωνικούς αγώνες πάντα στο πλευρό του ΚΚΕ. Εμεινε πιστός στα ιδανικά που υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του ο γιος του Κωνσταντίνος Γ. Νταουλάς δίνει 80 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο Μεσσήνιος επαναστάτης ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ (φωτ.), δικηγόρος από τον Μελιγαλά, στέλεχος του ΚΚΕ, εκπλήρωσε μέχρι τέλους όλες τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει απέναντι στο Κόμμα και το λαϊκό κίνημα. Υπήρξε πολιτικός καθοδηγητής του 9ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ Μεσσηνίας και Γραμματέας της Οργάνωσης του ΚΚΕ στο σύνταγμα. Γραμματέας του Γραφείου Πληροφοριών του 9ου Συντάγματος και πολιτικός υπεύθυνος της ΟΠΛΑ του νομού Μεσσηνίας με έδρα το χωριό Ανδρούσα. Ηταν λαϊκός επίτροπος του ανταρτοδικείου που δίκασε στην Καλαμάτα το 1944 στο κινηματοθέατρο «Τριανόν» τους συνεργάτες των Γερμανών, δήμαρχο Καλαμάτας Καρατζά, αντεισαγγελέα Γαλόπουλο και αξιωματικούς της Χωροφυλακής. Μετά τη συντριβή των ταγματασφαλιτών από το 9ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ στον Μελιγαλά στις 15 Σεπτέμβρη 1944 ο Μπράβος υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής η οποία έκρινε τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει οι προδότες εναντίον του λαού σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς και με πρωτεργάτη τον αιμοσταγή νομάρχη Μεσσηνίας Περρωτή. Επίσης, ο Μπράβος ήταν πρόεδρος δικαστικού της 9ης Ταξιαρχίας του ΕΛΑΣ (Μεσσηνίας - Λακωνίας).

Πήρε μέρος τον Δεκέμβρη του '44 με το 9ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ στις μάχες της αδούλωτης Αθήνας στον Κολωνό, εναντίον των Χιτών και των Αγγλων αποικιοκρατών, οι οποίοι ήταν προστάτες του «μακελάρη» του λαού Γεωργίου Παπανδρέου. Μετά την επαίσχυντη Συμφωνία της Βάρκιζας κατέφυγε στο Μπούλκες, με εντολή του ΚΚΕ, όπου υπήρξε καθηγητής στην κομματική σχολή στελεχών. Τον Μάη του 1947 Χίτες τρομοκράτες από το χωριό Βασιλικό δολοφονούν τους γέροντες γονείς του Γιάννη Μπράβο και Ελένη στον Μελιγαλά, ενώ κοιμούνταν. Με εντολή του ΚΚΕ επιστρέφει στην Ελλάδα τον Ιούλη του 1947, επικεφαλής πολιτικός επίτροπος (Μοράβας) του ΔΣΕ σε 15μελή αποστολή κομματικών στελεχών, κυρίως από τη Μεσσηνία, τη θρυλική «αποστολή Μπούλκες», η οποία εγκαθίσταται στην περιοχή του τάγματος του ΔΣΕ στην Γκιώνα. Τον Δεκέμβρη του 1947 ο Βασίλης Μπράβος, ο Γκίκας Φράγκος, ο Κώστας Κανελλόπουλος και ο υπεύθυνος του ΚΚΕ στην περιοχή, Γιάννης Μάμαλης, προσπαθώντας να βρουν πέρασμα για να περάσει η αποστολή στην Πελοπόννησο, πέφτουν κατόπιν προδοσίας σε ενέδρα αποσπάσματος της Χωροφυλακής. Στην άνιση μάχη που ακολούθησε σώθηκαν τραυματισμένοι ο Κανελλόπουλος και ο Μάμαλης, ενώ τον Βασίλη Μπράβο και τον Γκίκα Φράγκο, αφού τους βασάνισαν σκληρά οι δήμιοι, χωρίς να πάρουν λέξη από το στόμα τους για το κρησφύγετο της αποστολής, τους αποκεφάλισαν.

ΓΚΛΕΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΓΚΛΕΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Ηταν 24 Δεκέμβρη 1947 στα Πέντε Ορια Δωρίδας. Την επόμενη μέρα οι σύντροφοί τους έθαψαν τα σώματα των αλύγιστων κομμουνιστών στο νεκροταφείο της Αγίας Ευθυμίας. Ο Βασίλης Μπράβος, ο Γκίκας Φράγκος και ο Κώστας Κανελλόπουλος προορίζονταν για την τριμελή διοίκηση της 3ης Μεραρχίας του ΔΣ Πελοποννήσου. Μετά το τραγικό τέλος του Μπράβου, το ΚΚΕ έστειλε ως επικεφαλής της αποστολής τον Στέφανο Γκιουζέλη, που πέρασε με την αποστολή στο Διακοφτό στις 6 Γενάρη 1948, ενώ λίγο αργότερα ανέλαβε τη διοίκηση της ηρωικής 3ης Μεραρχίας με επιτελάρχη τον Κώστα Κανελλόπουλο.

Στη μνήμη του ήρωα επαναστάτη κομμουνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΡΑΒΟΥ και των αλύγιστων συντρόφων τους της «αποστολής Μπούλκες» ΓΚΙΚΑ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΡΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΡΤΖΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ, ΜΑΝΩΛΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ, ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Απόγονος του ΔΣΕ από Καλαμάτα


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ

ΠΑΛΑΡΙΜΙΩΤΗΣ ΛΙΓΝΟΣ
ΠΑΛΑΡΙΜΙΩΤΗΣ ΛΙΓΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΜΠΕΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΜΠΕΡΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΩΚΟΥ ΤΣΕΜΠΕΡΑ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΩΚΟΥ ΤΣΕΜΠΕΡΑ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

ΣΩΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΣΩΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΣΩΚΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΣΩΚΟΥ

ΓΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΠΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΠΗΣ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΧΗ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΧΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗ

ΑΓΝΗ ΠΑΧΗ ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ
ΑΓΝΗ ΠΑΧΗ ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΧΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΧΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΖΗΣΑΜΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΖΗΣΑΜΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ