Πέμπτη 21 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΑΙΔΕΙΑ
Οι σημερινές εκδηλώσεις της ΠΚΣ

Πλούσια σε εκδηλώσεις η σημερινή μέρα για την Πανσπουδαστική. Συγκεκριμένα, εκδηλώσεις πραγματοποιεί:

- Στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, στις 3 μ.μ., με θέμα «Πόλεμος και ειρήνη. Διεθνείς σχέσεις στον 21ο αιώνα». Θα μιλήσουν: Ο γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης, και οι καθηγητές του πανεπιστημίου κ. κ. Γκίκας και Τσιαμπίρης.

- Στα Ξενόγλωσσα Τμήματα της Φιλοσοφικής, σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Βύρωνα, με θέμα: «Οροι εργασίας, φροντιστήρια, ιδιωτική εκπαίδευση».

- Στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) της Φιλοσοφικής, αφιερωμένη στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, με θεατρικά δρώμενα και εικαστικές εκθέσεις.

- Στο Ιστορικό - Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής (όπου η ΠΚΣ πραγματοποιεί «αντιπολεμική βδομάδα»), συζήτηση για το θέμα της «ινδοευρωπαϊκής γλώσσας», με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ και καθηγητή του ΑΠΘ Γ. Χουρμουζιάδη.

- Στο Μουσικό και στο Θεατρικό Τμήμα της Φιλοσοφικής, «αφιέρωμα στο Ναζίμ Χικμέτ» με απαγγελίες ποιημάτων του και μουσική από μελοποιημένα έργα του.

- Στη Νομική, με θέμα «Η κατάσταση των ασκούμενων δικηγόρων», στις 12 το μεσημέρι.

- Στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής, για την εργασιακή προοπτική των αποφοίτων του τμήματος, επίσης στις 12 το μεσημέρι.

- Στο Τμήμα Λογιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), με θέμα το νόμο για τους λογιστές.

- Επίσης, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, την ίδια μέρα, θα γίνει κεντρική εκδήλωση με θέμα «Αξιολόγηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ