Σάββατο 21 Γενάρη 2023 - Κυριακή 22 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΩΤΟ 5

Στις 14 Φλεβάρη κλείνουν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, από τη ζωή και τους αγώνες για μια καλύτερη κοινωνία, ο πολυαγαπημένος μας αδερφός και θείος ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ (φωτ.). Επίσης, στις 15 και 20 Γενάρη έκλεισαν 33 και 13 χρόνια αντίστοιχα από τον θάνατο των αντιστασιακών γονιών μας ΦΩΤΗ (φωτ.) και ΠΑΓΩΝΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ (φωτ.). Στις 18/10/2022 «έφυγε» από τη ζωή ο επίσης πολυαγαπημένος μας γαμπρός, μπατζανάκης και θείος ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΛΗΣΑΒΒΑΣ (φωτ.), αετόπουλο στην Κατοχή, αγωνιστής της ειρήνης και της δημοκρατίας στην ΕΕΔΥΕ Ν. Μάκρης, της ΕΑΜικής Αντίστασης στα Πατήσια, γιατρός και συγγραφέας, γόνος ξεριζωμένων Μικρασιατών. Στη μνήμη όλων τους, καθώς και στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ (μεγάλου απόντα από το φετινό 16ο Συνέδριο της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) και των συντρόφων ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΙΔΗ (φωτ.) και ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ, που πρόσφατα «έφυγαν» από τη ζωή, ο Θανάσης, η Ισμήνη και ο Φοίβος Καραμπέτσος προσφέρουν το ποσό των 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ριζούπολης για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/1/ 2021 «έφυγε» ξαφνικά ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ. Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια που δεν σε βλέπουμε κοντά μας, δεν πέρασε όμως μέρα χωρίς τη σκέψη σου. Είναι σαν να τα λέμε κάθε μέρα...

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ
ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ
Στο Κόμμα μας - που στη διάρκεια όλης σου της ζωής υπήρξες πρωτοπόρο μέλος του, από το 1975 ως φοιτητής, στη συνέχεια ως εκπαιδευτικός, ως γονιός, ως απόγονος αγωνιστή της Εθνικής μας Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέσα από την ΠΕΑΕΑ και τη δημιουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και ΔΣΕ στο Περιστέρι, και όπου αλλού το Κόμμα είχε ανάγκη - προσφέρουμε 300 ευρώ, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω των ΚΟ Περιστερίου και Βιομηχανίας Αττικής.

Θα μας λείπεις πάντα και πάντα θα είσαι δίπλα μας.

Οι συντρόφισσες Κατερίνα, Νίκη, Γωγώ

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συζύγων μας ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ και ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ, προσφέρουμε 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αη Λευτέρη.

Κατερίνα Δούρου, Κατερίνα Σχίζα

***

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ, ο οποίος πάλεψε σε όλη του τη ζωή για το δίκαιο της εργατικής τάξης μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ και που έδωσε γενναία τη μάχη και απέναντι στον θάνατο, προσφέρω 30 ευρώ στην ΚΟΒ Μαραθώνα - Νέας Μάκρης.

Αλ. Παπαρήγα

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας συμπέθερου ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το Κόμμα που υπεράσπιζε μέχρι το τέλος της ζωής του, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΛΠΕ.

Φίλιππος και Ελένη Σορόβου, Δημήτρης Ζαμπάρας

  • Στη μνήμη του ξαδέλφου μου ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ προσφέρω 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αη Λευτέρη.

Δήμητρα Λελη

  • Μπορεί να πέρασαν 44 χρόνια, μπορεί να αλλάξαμε γειτονιές, όμως ποτέ δεν έπαψα με περηφάνια να λέω πως αυτός ήταν ο Γραμματέας μου στα πρώτα μου βήματα. Καλό σου ταξίδι, σύντροφε! Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ προσφέρω 40 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Περισσού.

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Πέτρος Κεφαλόπουλος

  • Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ, ο οποίος συνέδεσε σχεδόν όλη του τη ζωή με το ΚΚΕ και τους αγώνες του, προσφέρουμε το ποσό των 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Μιχαλίτσα και Θανάσης Αθανασόπουλος

  • Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ, ο οποίος υπήρξε μέλος του ΚΚΕ για 48 χρόνια και πάλεψε αταλάντευτος και με αυταπάρνηση μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Μαρία Γιαταγάνα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ (φωτ.) και ΓΙΩΡΓΟΥ (Τζώρτζη) ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ (φωτ.), αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν γι' αυτήν τους τη δράση και μέχρι το τέλος της ζωής τους παρέμειναν πιστοί στις αρχές και στα ιδανικά του ΚΚΕ, και στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΙΔΗ, προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΒ Περισσού του Βορειοδυτικού Τομέα Αττικής για την ενίσχυση του Κόμματος.

Παυλίνα Πρεβελιανάκη

***

ΦΩΤΟ

Ενισχύω το ΚΚΕ με επιπλέον 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μολάων Λακωνίας, τιμώντας τη μνήμη του επαναστάτη ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ και όλων των κομουνιστών ηρώων του πλανήτη.

Βέβαια και μεις οι μικροί έχουμε επαναστάτες, όπως ο Κώστας Σαραντίδης, πολεμιστής στο Βιετνάμ ενάντια στους αρχιεγκληματίες Αμερικανούς - εκεί πάθανε βέβαια και τον πιο μεγάλο εξευτελισμό, φύγανε ξεβράκωτοι. Εχουμε Μπελογιάννηδες, Ηλέκτρες, τους 200 της Καισαριανής με τον Λεοντόκαρδο Ναπολέοντα Σουκαρτζίδη, και εκατοντάδες τέτοιους τόπους μαρτυρίου ηρωικών παλικαριών και κοριτσιών που αντιμετώπισαν τον θάνατο παλικαρίσια.

Με ευλάβεια για τους νεκρούς, Γεράσιμος Γιακουμάκης

Αντιστασιακός, Αγία Κυριακή Μολάων Λακωνίας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 11 χρόνια, και των θείων μου ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΪΚΑΛΗ και ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 300 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Εγνατίας Θεσσαλονίκης.

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο Παναγιώτης και ο Χάρης Δημαρχόπουλος, στη μνήμη των γονιών τους, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), ΠΑΡΘΕΝΑΣ και ΗΛΙΑ, προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Θέρμης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγωνίστριας των κοινωνικών αγώνων, συντρόφου μου στη ζωή και στους αγώνες ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΖΑΝΝΙΚΟΥ, και των αντιστασιακών γονιών της, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Ν. Ηρακλείου ενίσχυση 50 ευρώ στο ΚΚΕ, στον αγώνα του για να γίνουν τα καπιταλιστικά σκοτάδια φως.

Μανώλης Ζαννίκος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΙΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που τόσο αγάπησε, 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου αδερφών ΣΤΑΘΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, που υπήρξαν επί δεκαετίες στελέχη του ΚΚΕ και πάλεψαν μέχρι το τέλος της ζωής τους για τα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού, προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Βότση - Φοίνικα.

Γιώτης Τριανταφυλλίδης

***

ΦΩΤΟ

Στην πολυαγαπημένη μητέρα μου ΜΑΓΙΟΥΛΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, μοναδικό άνθρωπο της ζωής μου και ψηφοφόρο του ΚΚΕ, προσφέρω 20 ευρώ στη μνήμη της μέσω της ΚΟ Νέας Σμύρνης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΥΚΑ προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πρόνοιας Βορείων.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
Χρήστος - Γεωργία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΕΛΟΥ προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, που αδιάκοπα και αταλάντευτα μέχρι τέλους υπηρέτησε, 50 ευρώ μέσα από την ΚΟΒ Επισκευαστών.

Η αδερφή του, Κατερίνα Ντάλιου

***

ΦΩΤΟ

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε την υπέροχη μάνα και γιαγιά ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, η οποία «έφυγε» από τη ζωή στις 12/12/2022 πλήρης ημερών, σε ηλικία 100 ετών. Γεννήθηκε στη Ζηλευτή Τρικάλων, σε πολυμελή οικογένεια. Από τα εννέα αδέλφια ήταν η τελευταία εν ζωή. Είχε πάρει μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Στο σπίτι τους έκρυβαν δύο οικογένειες Εβραίων από την πόλη των Τρικάλων, για να τους γλιτώσουν από τις επιδρομές των ναζί κατακτητών και των συνεργατών τους. Στη μνήμη της προσφέρουμε 400 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νέου Κόσμου.

Τα παιδιά της Κώστας - Νίκη, τα εγγόνια Βλαδίμηρος - Βαλεντίνη - Χρήστος, τα δισέγγονα Νίκη και Βασίλης

***

ΦΩΤΟ 3

Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω 100 ευρώ, ως δεύτερη δόση, στη μνήμη της ΚΑΙΤΗΣ, της ΕΥΓΕΝΙΑΣ και του ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΕΙΔΑΚΗ.

Η κόρη και εγγονή τους, Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΕΤΡΑ, που φέτος συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατό του, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 80 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Σεπολίων.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
Η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα και ο γιος του

***

ΦΩΤΟ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ γεννήθηκε το 1919 στο χωριό Κακόρεμα Πυλίας. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο στο χωριό του, φοίτησε δυο χρόνια στο ημι-Γυμνάσιο Πεταλιδίου και αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Μεσσήνης. Τελείωσε τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Στα χρόνια της τριπλής Κατοχής της χώρας μας πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση, και «αμείφθηκε» γι' αυτό με απόλυση από τη θέση του και με καταδίκη από στρατοδικείο σε ισόβια κάθειρξη. Εμεινε 17 χρόνια σε διαφορετικές φυλακές και στο στρατόπεδο της Γιούρας (Γυάρο). Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ στην Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Ο ανιψιός του, Μάρκος Μπίρος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΦΦΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης από τη Θήβα, η οικογένειά του προσφέρει για την ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Θήβας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Γενάρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» η μητέρα, γιαγιά, προγιαγιά, αγωνίστρια στη ζωή και στον αγώνα, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ. Αντί μνημόσυνου προσφέρουμε 50 ευρώ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, στο Κόμμα που τόσο αγαπούσε μέχρι τέλους.

***

ΦΩΤΟ

Η οικογένεια του Νικόλαου Αναστασάκη, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα του, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ του Νικολάου, ο οποίος έμεινε πιστός στα ιδανικά και στους αγώνες του ΚΚΕ, προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 200 ευρώ.

Επίσης, η οικογένεια Κωνσταντίνου Κόρογλου και Καλλιόπης Συντυχάκη, αντί στεφάνου, προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο Κώστας Αναστασάκης «έφυγε» από κοντά μας την Πέμπτη 5/1/2023.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Γεράσιμος Σκλαβούνος, στη μνήμη του πατέρα του, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ, και της μητέρας του, ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ, προσφέρει 200 ευρώ στην Τομεακή Οργάνωση Κέρκυρας του ΚΚΕ.

ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
Ο Γιώργος Σκλαβούνος, από το χωριό Καλαφατιώνες Κέρκυρας, στέλεχος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, διέθεσε όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας, την εθνική ανεξαρτησία, την ειρήνη και τον σοσιαλισμό. Σε ηλικία 14 ετών συμμετέχει στην ίδρυση του πρώτου πυρήνα της ΟΚΝΕ στο χωριό του, ενώ λίγο αργότερα οργανώνεται στο Κόμμα. Συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση, στο 15ο Σύνταγμα Πεζικού στην Ηπειρο. Πριν την Απελευθέρωση, με εντολή του Κόμματος επέστρεψε στην Κέρκυρα και ανέλαβε Γραμματέας της Αχτίδας Μέσης του Κόμματος. Στο ΚΚΕ ο Γιώργος Σκλαβούνος βρήκε, όπως έγραφε σε ένα κείμενό του: «Να ψάχνω να βρίσκω την αλήθεια και να την υπερασπίζομαι με πάθος. Ν' αγωνίζομαι με τη δουλειά μου και με το μυαλό μου για να λάμψει η δικαιοσύνη, να λείψει η αδικία. Και αυτά τα βρήκα στο ΚΚΕ, που οργανώθηκα και πίστεψα. Και που χρωστάω ότι μπορεί να λέγομαι άνθρωπος σωστός όσο δύναται».

Μετά την Απελευθέρωση παντρεύτηκε την Χρυσάνθη, που στάθηκε άξια σύζυγος και σύντροφος στο πλάι του, μέχρι το τέλος της ζωής του. Επειδή στην Κέρκυρα κυνηγήθηκε άγρια από το μισαλλόδοξο καθεστώς που ακολούθησε την Απελευθέρωση, αναγκάστηκαν να φύγουν για την Αθήνα. Από τη χούντα εξορίστηκε στα Γιούρα, με αποτέλεσμα να κλονιστεί σοβαρά η υγεία του. Στα χρόνια αυτά της εξορίας η Χρυσάνθη στάθηκε πραγματικός βράχος, συμπαραστεκόμενη στον σύζυγό της και αναθρέφοντας ταυτόχρονα το παιδί τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
Μέχρι το τέλος της ζωής τους και οι δύο παρέμειναν πιστοί στο ΚΚΕ και φανατικοί αναγνώστες του αγαπημένου τους «Ριζοσπάστη». Για μας είναι υπόδειγμα, είναι αθάνατοι και θα τους έχουμε πάντα ζωντανούς στη μνήμη μας.


ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ
ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΦΕΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΦΕΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΕΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΕΛΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ
ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΑΡΚΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΑΡΚΟΣ

ΜΑΓΙΟΥΛΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
ΜΑΓΙΟΥΛΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΛΗΣΑΒΒΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΛΗΣΑΒΒΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ