Σάββατο 28 Γενάρη 2023 - Κυριακή 29 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
SUPER LEAGUE
Ντέρμπι «κιτρινόμαυρων» και δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό

Ο «χορός» των ντέρμπι στη Super League συνεχίζεται για μία ακόμα αγωνιστική, καθώς στο πρόγραμμα της 20ής - που θα διεξαχθεί σε τρία μέρη - δεσπόζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη. Κατά τ' άλλα ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη, ενώ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν τον πρώτο λόγο αγωνιζόμενοι εντός έδρας.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, μια ανάσα πλέον από την κορυφή, επιδιώκει να συνεχίσει νικηφόρα και παράλληλα ελπίζει σε νέα απώλεια του Παναθηναϊκού ώστε να περάσει 1η, κάτι που θα αλλάξει πλήρως τα δεδομένα στη μάχη του τίτλου. Ο δε Αρης, που δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του στο πρωτάθλημα, ψάχνει μια ηχηρή αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός, που πλέον διατηρείται «με νύχια και με δόντια» στην κορυφή και προέρχεται από μια καταστροφική βδομάδα, με βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και αποκλεισμό από την ίδια ομάδα στο Κύπελλο, δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς προκειμένου να αποφύγουν τον κίνδυνο να βρεθούν να παλεύουν για τη σωτηρία τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής:

Σάββατο 28/1: Βόλος - Παναιτωλικός (19.30 - Cosmote Sport 1), ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (20.00 - Novasports 2)

Κυριακή 29/1: Ολυμπιακός - ΟΦΗ (16.00 - Cosmote Sport 1), ΑΕΚ - Αρης (19.30 - Cosmote Sport 1)

Δευτέρα 30/1: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός (18.00 - Novasports Prime), Λαμία - Ιωνικός (19.30 - Cosmote Sport 1), Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (21.00 - Novasports Prime)

SUPER LEAGUE 2
Μάχη κορυφής στον 1ο όμιλο

Το ντέρμπι για τον 1ο όμιλο της Super League 2, όπου ο 2ος ΠΑΟΚ Β' υποδέχεται τον - εντυπωσιακό το τελευταίο διάστημα - πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής. Στον 2ο όμιλο Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή, που ισοβαθμούν στη 2η θέση, δοκιμάζονται σε Κορυδαλλό και Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου αντίστοιχα. Αναλυτικά:

1ος όμιλος

Σάββατο: ΠΑΟΚ Β' - Πανσερραϊκός (13.45 - ΕΡΤ3), Ηρακλής Λάρισας - Παναθηναϊκός Β' (14.45)

Κυριακή (14.45) Αναγέννηση Καρδίτσας - Βέροια, Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ, Απόλλων Λάρισας - Αλμωπός Αριδαίας, Διαγόρας Ρόδου - Μακεδονικός, Νίκη Βόλου - Ηρακλής

2ος όμιλος

Κυριακή (14.45): Προοδευτική - Απόλλων Σμύρνης, Ηρόδοτος - Παναχαϊκή, Κηφισιά - Επισκοπή Ρεθύμνου, ΟΦ Ιεράπετρας - Καλαμάτα

Δευτέρα: ΠΑΟ Ρουφ - Αιγάλεω (14.45), Καλλιθέα - Ηλιούπολη (15.15 - ΕΡΤ3)

Ρεπό έχουν στον 1ο όμιλο ο Θεσπρωτός και στον 2ο ο Ολυμπιακός Β'.

ΒASKET LEAGUE
Κομβικά ματς σε Ανω Λιόσια και Πάτρα

Οι αναμετρήσεις σε Ανω Λιόσια και Πάτρα, καθοριστικής σημασίας στη μάχη για την 3η θέση, ξεχωρίζουν στη 14η αγωνιστική της Basket League. Στην πρώτη η ΑΕΚ υποδέχεται το Περιστέρι, με το οποίο ισοβαθμεί στην 3η θέση. Η «Ενωση» ποντάρει στη δύναμη της έδρας, ενώ οι Περιστεριώτες στην περίοδο εξαιρετικής φόρμας που διανύουν. Η δε τρίτη από τις ομάδες που ισοβαθμούν στην 3η θέση, ο Κολοσσός Ρόδου, φιλοξενείται από τον Προμηθέα Πάτρας, που με νίκη πλησιάζει την τετράδα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο: ΑΕΚ - Περιστέρι (16.00 - ΕΡΤ3), Προμηθέας Πάτρας - Κολοσσός Ρόδου (17.00 - ΕΡΤ Sports), Παναθηναϊκός - Ιωνικός (19.15 - ΕΡΤ3)

Κυριακή: ΠΑΟΚ - Λαύριο (15.45 - ΕΡΤ3), Καρδίτσα-Απόλλων Πάτρας (17.00 - ΕΡΤ Sports), Ολυμπιακός - Αρης (19.15 - ΕΡΤ3)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ