Παρασκευή 3 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Οργανώνουν την απάντηση στην «ατομική αξιολόγηση»

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η ΔΟΕ στις 15 Φλεβάρη

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τετάρτη 15 Φλεβάρη οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με συλλαλητήρια την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα. Αυτό αποφάσισε μεταξύ άλλων χτες το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας που συνεδρίασε για την απάντηση του κλάδου απέναντι στην προσπάθεια να προχωρήσει η «ατομική αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών.

Οι Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ολοκληρώνονται στις 10 Φλεβάρη και η Ολομέλεια των προέδρων τους θα γίνει τη Δευτέρα 13 Φλεβάρη στην Αθήνα. Το ΔΣ της ΔΟΕ αποφάσισε επίσης κινητοποιήσεις, προκήρυξη απεργίας - αποχής από όλες τις εξωδιδακτικές διαδικασίες υλοποίησης της «ατομικής αξιολόγησης» και στάσεις εργασίας σε συνεργασία με τους ΣΕΠΕ για την κάλυψη των εκπαιδευτικών ώστε να μην υλοποιηθούν οι διαδικασίες της «αξιολόγησης».

Σε διαδικασία Γενικών Συνελεύσεων βρίσκονται αυτό το διάστημα και οι ΕΛΜΕ της χώρας. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εισηγείται απεργία - αποχή από την «ατομική αξιολόγηση», στάσεις εργασίας προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικοί σε όλες τις φάσεις της, πανεκπαιδευτική απεργία μέσα στον Φλεβάρη. Ο κύκλος Γενικών Συνελεύσεων των ΕΛΜΕ ολοκληρώνεται στις 9 Φλεβάρη και η Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ γίνεται το Σάββατο 11 Φλεβάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ