Τετάρτη 8 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Σπουδαστές των ΕΠΑΛ στα Χανιά κέρδισαν την καταβολή δεδουλευμένων τους

Οι σπουδαστές του ΕΠΑΛ στα Χανιά, σε συντονισμό με το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, διεκδίκησαν με τον αγώνα τους και κέρδισαν μέρος των δεδουλευμένων που τους χρωστούσαν.

Σε ανακοίνωσή της, η ΤΟ Χανιών της ΚΝΕ χαιρετίζει τον αγώνα των μαθητευόμενων του μεταλυκειακού έτους των ΕΠΑΛ «που μέσα από την οργάνωση, την κινητοποίηήη τους και τον συντονισμό τους με τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων διεκδίκησαν και κατάφεραν να πληρωθούν από το κράτος μέρος των δεδουλευμένων τους, μετά από τρεις ολόκληρους μήνες». Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «η νεολαία για ακόμα μια φορά έδειξε πως δεν συμβιβάζεται, αλλά κάνει πράξη το σύνθημα "μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό" παλεύοντας για ζωή με δικαιώματα».

Η ΚΝΕ καλεί τους μαθητές, την εργαζόμενη νεολαία «να βγάλει συμπέρασμα από το γεγονός ότι όλες οι κυβερνήσεις τόσα χρόνια επιδιώκουν την υποβάθμιση των σπουδών τους και το τσάκισμα των εργασιακών τους δικαιωμάτων» και να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ, καθώς μόνο με ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ και ένα ισχυρό εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδια των αστικών κομμάτων και της ΕΕ, που υπηρετούν τις ανάγκες των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλοξενοδόχων, των τραπεζιτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ