Παρασκευή 11 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Λύγισε στο Τρεβίζο

Λύγισε τελικά στην κλάση της Μπενετόν Τρεβίζο ο Ολυμπιακός, στον αγώνα που έδωσε με την ιταλική ομάδα, στην 3η φάση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ανδρών. Η ομάδα, ωστόσο, του Ζόραν Γκάετς αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια την πανίσχυρη αντίπαλό της, η οποία ευελπιστεί να κατακτήσει το τρόπαιο. Μπορεί ο αγώνας του Τρεβίζο να έληξε 3-0 (25-18, 25-22, 25-19) υπέρ της Σίσλεϊ, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν με... νύχια και δόντια κόντρα στο «θηρίο», αποδεικνύοντας ότι έχουν τις ικανότητες να «χτυπήσουν» στα ίσα κάθε μεγάλη ομάδα και να μπουν επάξια στο φάιναλ φορ του θεσμού. Ο δρόμος, πάντως, που οδηγεί στη μάχη της τετράδας περνάει από τη Γερμανία, όπου ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την ισόβαθμή του στη 2η θέση της βαθμολογίας του Α' ομίλου, Φριντρισχάφεν. Σημαντική, βέβαια, προϋπόθεση για την τέλεση του στόχου του (για το 2ο εισιτήριο των ημιτελικών) είναι πρώτα να νικήσει την τελευταία στη βαθμολογία ισπανική Σορίν, στην επόμενη αγωνιστική (17/2).

  • Ετοιμη για τη νίκη στον επαναληπτικό με την Κνακ (16/2) που θα την οδηγήσει στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας ανδρών, είναι η Ορεστιάδα. Οι «ακρίτες» στον κρισιμότερο αγώνα τους στο θεσμό, επικράτησαν εκτός έδρας επί της βέλγικης ομάδας με 1-3 (19-25, 26-28, 25-19, 19-25) και πλέον βρίσκονται με το ένα πόδι στην τελική φάση.
  • Παραθυράκι στην... ελπίδα για πρόκρισή τους στους «4» του Κυπέλλου Πρωταθλητριών γυναικών, άφησαν ανοιχτό τα Βριλήσσια μετά τη νίκη τους με 3-1 επί της ισπανικής Τενερίφης.
  • Με ήττα αποχαιρέτισε το Κύπελλο Συνομοσπονδίας γυναικών, ο Πανελλήνιος, ο οποίος αν και πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ιταλική Ρέτζιο Καλάμπρια, έχασε τελικά τον αγώνα με 3-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ