Τετάρτη 27 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
Τηλεόραση
Τα «ρέστα» ζητά ο «Μεγάλος Αδελφός»

Η θυγατρική εταιρία του ελληνικού «Μεγάλου Αδερφού», ολλανδική εταιρία «BIG BROTHER SELECTIONS AND PARTICIPATION BV», μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για... αυτορρύθμιση του προγράμματος «Μπαρ» και «Μπιγκ Μπράδερ» των δύο τηλεοπτικών καναλιών MEGA και ANTENNA έφτασε στο σημείο να ζητάει και τα... ρέστα.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να ακυρωθούν οι αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που της επέβαλαν συνολικό πρόστιμο ύψους 45 εκατομμυρίων δραχμών στις 12/9/2001 για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα προσωπικά δεδομένα. Η ολλανδική εταιρία είχε σχηματίσει αρχείο οπτικοακουστικού υλικού με τα πρόσωπα των παικτών και στιγμιότυπα από τη διαβίωσή τους στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Στο μεταξύ, τη μετάθεση της ώρας προβολής των τηλεπαιχνιδιών «Μπαρ» και «Μπιγκ Μπράδερ» για μετά τα μεσάνυχτα ζητούν έξι Αθηναίοι δικηγόροι με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσαν χτες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Η αίτηση προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 3 του Απρίλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ