Σάββατο 25 Φλεβάρη 2023 - Κυριακή 26 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου συζύγου και πατέρα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ (ΠΑΝΟΣ), μέλους του τιμημένου ΚΚΕ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 20 χρόνια, των γονιών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΜΑΡΙΤΣΑΣ ΚΑΡΑΒΑ, του αδελφού μου ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ ΚΑΡΑΒΑ, από τη Λιβαδειά, και των συντρόφων και συναγωνιστών ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ (ΜΠΑΜΠΗ) ΤΣΕΛΟΥΔΗ, από τον Ν. Πύργο Ευβοίας, και ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΒΑ, από τη Σάμο, προσφέρω 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Κούλα Χαραλαμπίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΑΝΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ. Ενας χρόνος πέρασε που «έφυγε» από τη ζωή. Πάντα θα τη θυμόμαστε. Προσφέρω 100 δολάρια Καναδά και πάντα με αισιοδοξία και δύναμη για τις ερχόμενες εθνικές εκλογές και τα καλά αποτελέσματα και τη νίκη του Κόμματος.

Θανάσης Παρλάνης

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Φλεβάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον χαμό του αγαπημένου μας πατέρα, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΤΖΑΦΟΥ. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του αγωνιζόταν για την υπόθεση του Κόμματος με μαχητικότητα, συνέπεια και πίστη. Σε πολύ νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές της ΕΠΟΝ κι αργότερα οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Ως οικοδόμος συνέβαλε αποφασιστικά με τη συμμετοχή του στο εργατικό κίνημα μέσα από τις γραμμές των οικοδόμων, ήταν παρών στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και σε άλλους μεγάλους αγώνες του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Για μας, τα παιδιά του, υπήρξε ένας υπέροχος και υποδειγματικός πατέρας, καθημερινά αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής με αισιοδοξία, δύναμη και χαμόγελο, μεταλαμπαδεύοντάς μας τις αξίες και τις αρχές του Κόμματος. Μας προσέφερε καθημερινά απεριόριστη αγάπη και φροντίδα και γι' αυτό θα τον θυμόμαστε και θα τον αγαπάμε για πάντα.

Η οικογένειά του προσφέρουμε στη μνήμη του 140 ευρώ για το Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Βορείων.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ (Κώστας Κοσίτης) και η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΝΤΙΡΗ (Βάνα) έδεσαν όλη τους τη ζωή με το λαϊκό κίνημα. Στα χρόνια αγώνων και δράσης του Δημοκρατικού Στρατού Ικαρίας, σε συνθήκες τρομοκρατίας, προστάτεψαν τους αλύγιστους αγωνιστές - κομμουνιστές του ΔΣ μέχρι και το φευγιό τους το 1955. Αργότερα, συνέχισαν τη δράση μέσα από τις γραμμές της ΕΔΑ και στη Μεταπολίτευση ως μέλη του ΚΚΕ πάλεψαν για το σοσιαλιστικό μέλλον της πατρίδας μας.

Τιμώντας τη μνήμη τους προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω των ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας, το ποσό των 70 ευρώ.

Τα παιδιά Φανούρης και Μάριος Τσαντίρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ προσφέρω στην ΤΕ Μεσσηνίας το ποσό των 50 ευρώ.

Ο γιος του Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

***

Στη μνήμη του αδελφού και θείου μας ΔΗΜΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟΥ, φίλου του τιμημένου ΚΚΕ που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Ελληνικού, το ποσό των 70 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος. Για ΚΚΕ δυνατό στη Βουλή και τον λαό.

Η αδελφή του Μαρία και τα ανίψια του Δημήτρης και Μάνος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ (ΜΙΜΗ) ΖΑΧΟΥ, 11 χρόνια από τον θάνατό του, η γυναίκα του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά.

***

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου και κουμπάρου μου, αντάρτη του ΕΛΑΣ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ και προς τιμήν του ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, προσφέρω για ενίσχυση του Κόμματος 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μολάων Λακωνίας.

Με εκτίμηση, Γιακουμάκης Γεράσιμος

***

ΦΩΤΟ

Στις 27/2 κλείνουν τρία χρόνια από τότε που «χάσαμε» τον αγαπημένο μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, οπαδό του ΚΚΕ. Τον κρατάμε σφιχτά στο μυαλό και στην καρδιά μας, προσπαθώντας πάντα ν' αφήνουμε πίσω τις δυσκολίες που θέτει η ζωή, συνεχίζοντας στον δρόμο του αγώνα στο πλευρό του Κόμματός μας. Αυτήν την παρακαταθήκη μάς κληροδότησε με τη συνεπή αγωνιστική του στάση και παρουσία σε όλες τις κινητοποιήσεις και τις εκδηλώσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και του Κόμματος, παρά τα πολλαπλά προβλήματα υγείας. Αντί μνημοσύνου προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω Τομέα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής.

Η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Τατιάνα - Μανώλης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΣΤΑ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ (Ρώσου) και του θείου μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου, 50 ευρώ στο αγαπημένο μας κόμμα, το ΚΚΕ.

Με αγάπη, Θανάσης και Αννα Ευκαρπίδη

***

ΦΩΤΟ 2

Τριάντα δύο χρόνια χωρίς τον αγωνιστή δάσκαλο, δικηγόρο, συγγραφέα ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ (φωτ.). Εναν μήνα χωρίς την λατρεμένη μας σύντροφό του ΤΟΝΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ - ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ. Στη μνήμη τους προσφέρω 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νέας Σμύρνης.

Ιωάννα Ταγματάρχου

  • «Εφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες μέρες η φίλη μου και συναγωνίστρια ΤΟΝΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ. Είχα την τύχη να τη γνωρίσω και να με τιμήσει με τη φιλία της πάνω από 20 χρόνια. Για τη συνέπεια, την αφοσίωση και την προσφορά της στο Κόμμα μίλησαν άλλοι. Εγώ θα τονίσω την πλευρά της προσωπικότητάς της που μου αποκαλύφθηκε αμέτρητες φορές. Η Τόνια ήταν μια «μάνα». Μάνα για τις αδελφές και την οικογένειά της. Ηταν μια μεγάλη μητρική καρδιά, που χτυπούσε και αγωνιούσε για όλα τα παιδιά του κόσμου. Στη μνήμη της προσφέρω στον «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

ΚΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΪΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η φίλη της Ρένα Κορφιάτου

***

ΦΩΤΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, της Ευγνωσίας και του Ιωάννη, γεννήθηκε το 1926 στον Φίλυρο Θεσσαλονίκης. Ηταν ένα από τα δώδεκα αδέλφια της προσφυγιάς από την περιοχή του Πόντου. Στα σκληρά χρόνια της ζωής στον Φίλυρο, στα δεκαοχτώ του χρόνια, ο Κώστας Αποστολίδης, αυτοδίδακτος, λαϊκός διανοούμενος, πέρασε και οργανώθηκε στο ΚΚΕ και είχε την ευθύνη της ιδεολογικής καθοδήγησης στα χωριά της περιοχής του.

Οι ιδέες του κομμουνισμού ήταν δυναμικά γραμμένες στο μυαλό και στη σχέση του με τους ανθρώπους και η βασική του κοσμοθεωρία, η αλληλεγγύη με αυτούς. Τα αδέλφια του καθώς και ο ίδιος πήραν μέρος στην Εθνική Αντίσταση, με αποτέλεσμα τον διωγμό και την ταλαιπωρία από τους Γερμανούς και τους δοσίλογους. Στα πέτρινα χρόνια που ακολούθησαν, πέρασε από τη Μακρόνησο και έπειτα επέστρεψε και ακολούθησε τους αγώνες του λαού για ένα καλύτερο αύριο.

Λαϊκός διανοούμενος, μέσα από τις τάξεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, έδινε πάντα ιδεολογικές μάχες για την καλύτερη κατάρτιση των κομμουνιστών αλλά και του υπόλοιπου λαού. Η φτώχεια και οι δυσκολίες της ζωής δεν τον έκαμψαν. Πάντα με το ΚΚΕ σημαία του που λάτρευε αλλά και κριτίκαρε μαχόταν μέχρι την τελευταία του πνοή.

Υπήρξε πρόεδρος του ΚΑΠΗ Φιλύρου, μάχιμος και στις δημοτικές διεργασίες της κοινότητας Φιλύρου και έπειτα του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη. Επιπλέον υπήρξε δωρητής και ευεργέτης του σχολείου και του ΚΑΠΗ Φιλύρου.

Ο Κώστας Αποστολίδης απεβίωσε στις 18/1/2023, στον γενέθλιο τόπο του, αφήνοντας σοβαρή παρακαταθήκη στους συγχωριανούς του με τους λόγους του και τις δράσεις του.

Στη μνήμη του η αδελφή του Σοφία Αποστολίδου και ο ανιψιός του Παύλος Παυλίδης προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη» και στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ.

ΚΑΡΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 11 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ, στις 24 Φλεβάρη. Στη μνήμη του η οικογένεια προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ.

Οι γονείς του, η αδερφή του

***

ΦΩΤΟ 2

Αγαπημένη μου γιαγιά ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΡΗΝΑ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Σε έχασα στις 17 Νοέμβρη του 2022. Ημουν στο Πολυτεχνείο. Αγωνίστρια ήσουν σε όλη σου τη ζωή. Πολιτική πρόσφυγας μαζί με τον παππού μου, ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, στην Πολωνία. Δεν πρόλαβες να διαβάσεις στην εφημερίδα για τη μνήμη όλων των αγαπημένων μου. Συμπληρώνω τώρα, για να συναντήσεις τον σύντροφό σου. Σ' αγαπώ πολύ.

Στη μνήμη της γιαγιάς και του παππού μου προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Συκεών Θεσσαλονίκης.

Αναστασία Ναθαναηλίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και συναγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 9 Γενάρη 2023, τη μέρα που έκλεινε τα 86 του χρόνια, σύμφωνα με την επιθυμία του τα χρήματα να δοθούν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, συγγενείς και φίλοι προσφέρουν: Η οικογένεια Βασίλη Πρωτονοτάριου 200 ευρώ, η οικογένεια Ιωάννη Κύλη 30 ευρώ, η Φούλη Πασχαλίδου 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ ΛΟΥΣΗ, που απεβίωσε στις 4/1/23, και της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, που απεβίωσε στις 28/12/21, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την ενίσχυσή του μέσω ΚΟΒ Νεάπολης της ΤΟ Καστοριάς - Βοΐου.

Α. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ του Ιορδάνη και της Μαρίας (25/3/34) γεννήθηκε στο Καρπερό Δεσκάτης. Οι Μικρασιάτες γονείς βίωσαν δύσκολη ζωή, το σπίτι τους το έκαψαν οι Ιταλοί. Αγωνιστές του ΕΑΜ, του ΔΣΕ, πέθαναν στην πολιτική προσφυγιά. Η οικογένεια Χαραλαμπίδη ήταν με μεγάλη προσφορά και θυσίες στους λαϊκούς αγώνες. Ηταν ένα από τα 95 παιδιά του Καρπερού, που τον Μάρτη 1948 οι γονείς τους κι ο ΔΣΕ φυγάδευσαν από Αλβανία στις Λαϊκές Δημοκρατίες. Φιλοξενήθηκε και σπούδασε στη ΣΔ Ρουμανίας, αποφοίτησε από την τετραετή Νοσηλευτική Σχολή Βουκουρεστίου και Σιμπίου. Εκεί γνώρισε και τον σύζυγο Ιωάννη Γούλα. Απέκτησαν δύο αγόρια. Επαναπατρίστηκαν το 1982. Εργάστηκε στο Κρατικό Νίκαιας, και ως προϊσταμένη. Μέλος του ΚΚΕ, με θέρμη υπερασπιζόταν τον σοσιαλισμό, χωρίς να κρύβει αδυναμίες και λάθη. «Εφυγε» από τη ζωή στις 11/12/2022.

ΚΑΡΑΒΑ ΜΑΡΙΤΣΑ
ΚΑΡΑΒΑ ΜΑΡΙΤΣΑ
Στη μνήμη της ο αγαπημένος της ανιψιός Γιάννης Παπαδόπουλος προσφέρει στην ΚΟ Δεσκάτης 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγωνίστριας, μέλους της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗΣ (ΜΕΛΠΩΣ), που στάθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της πιστή στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, δίπλα στο κόμμα της, το ΚΚΕ, η οικογένειά της, ο σύντροφός της στους αγώνες και τη ζωή Παρλιάρος Σάββας και τα παιδιά της, προσφέρουν ενίσχυση στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΪΛΑΣ ήταν ιστορικός, δημοσιογράφος και πρόεδρος στο Κέντρο Μελέτης της Εθνικής Αντίστασης. Εγραψε πολλά βιβλία όπως «Στ' Αρματα Στ' Αρματα», «Ιστορία της Εθνικής Αντίστασης», «Στερνές υποθήκες των ηρώων μας», «Μια συλλογή από 75 τελευταία γράμματα αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης πριν την εκτέλεσή τους», «Κλήρος της Αντίστασης», «Το Ελληνικό Ναυτικό ΕΛΑΝ», «Λεύκωμα μνημείων της Εθνικής Αντίστασης», «Το βιβλίο μου», «Με τη σημαία του Λαϊκού Στρατού» κ.ά.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Ισμήνη Κάϊλα και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας Αγ. Αναργύρων.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, από την Κοξαρέ Ρεθύμνου. Ο γιος του, Μανώλης, προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ για τη συνέχιση της ηρωικής του δράσης (μέσω της ΚΟΒ Αη Βασίλη).


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΝΤΙΡΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΝΤΙΡΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΤΖΑΦΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΤΖΑΦΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΤΣΕΛΟΥΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΤΣΕΛΟΥΔΗΣ

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (ΜΕΛΠΩ) ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (ΜΕΛΠΩ) ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΣ

ΤΟΝΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ
ΤΟΝΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΡΗΝΑ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΡΗΝΑ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΛΟΥΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ
ΛΟΥΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΑΝ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ