Σάββατο 4 Μάρτη 2023 - Κυριακή 5 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Για τους αξέχαστους συντρόφους μας, πρωτοπόρους κομμουνιστές, ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, που φέτος έκλεισαν δύο χρόνια που δεν είναι πια στη ζωή και στον αγώνα, έχοντας όμως αφήσει ισχυρό το αποτύπωμά τους, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας του Κόμματός μας, 40 ευρώ.

Μ. Κ.

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της Αντίστασης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΣΕΛΙΚΑ, οι οποίοι είχαν ενεργή αντιφασιστική δράση, συνελήφθησαν και βασανίστηκαν από την Γκεστάπο και τη μεταξική αστυνομία και στη μνήμη του ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, που «έφυγε» τον Γενάρη του 2023, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαριλάου, το ποσό των 50 ευρώ.

Ι. Ε.

***

ΦΩΤΟ

Θα φροντίσουμε ο 5 μηνών εγγονός σου, που για λίγο δεν πρόλαβες να κρατήσεις στην αγκαλιά σου, να σε μάθει, να σε αγαπήσει και να διδαχτεί από το υψηλό σου φρόνημα. Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΤΑΚΗ η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΩΜΟΣ «έφυγε» από τη ζωή στις 14 Γενάρη 2023. Γεννήθηκε το 1945 στο Δίστρατο Κόνιτσας. Από το 1954 ζούσε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Ουγγαρία και το 1981 επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Στη μνήμη του αγαπημένου μας Μανώλη προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς, 200 ευρώ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
Η γυναίκα του Ηλέκτρα και ο γιος του Αλέξης, ο αδελφός του Θανάσης, η Αθηνά και τα παιδιά τους, η αδελφή του Δήμητρα και οι κόρες της

***

ΦΩΤΟ

Στις 3 Ιούνη 2006 «έφυγε» από κοντά μας ο ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗΣ, σε ηλικία 89 χρόνων, από τη Μεθώνη Πιερίας. Για την αντιστασιακή του δράση στα χρόνια της Κατοχής, κρατήθηκε στις φυλακές της Κέρκυρας και εξορίστηκε στο Μακρονήσι. Εμεινε όμως πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του ο γιος του Μιχάλης Πορφυρίδης προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πύδνας - Μεθώνης Πιερίας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, βετεράνου του αλβανικού μετώπου, μαχητή του ΕΛΑΣ, πολιτικού εξόριστου και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος, και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που στάθηκε αντάξια στο πλευρό του, προσφέρουμε 130 ευρώ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

Γεώργιος και Δημήτριος Κωνσταντινίδης

***

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας συντρόφισσας ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ προσφέρουμε το ποσό των 250 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΣΘΕ - ΓΕΩΤΕΧΝΩΝ.

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Παύλου και για τη μάχη των εκλογών, 50 ευρώ.

ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Δέσποινα Σκεντερίδου

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 5 χρόνια, στις 7/3/2018, «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΤΣΕΛΟΥΔΗΣ. Γεννημένος στον Νέο Πύργο Ιστιαίας Ευβοίας το 1935, με προσφυγική καταγωγή, από μικρός μπολιάστηκε με τις κομμουνιστικές ιδέες και αξίες, στρατεύτηκε στο ΚΚΕ και έδινε μέχρι το τέλος αταλάντευτα τη μάχη για μια καλύτερη ζωή, για μια άλλη κοινωνία, απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ως πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού και πρόεδρος στην Κοινότητα πάλεψε για την ανάδειξη των προβλημάτων του χωριού του και την αγωνιστική διεκδίκηση λύσεων.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟΒ Ιστιαίας του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα ΖΩΗ ΓΑΖΗ, που έμεινε πιστός στα ιδανικά και τους αγώνες του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Λευκάδας.

Τα παιδιά του, τα εγγόνια του, φίλοι και συναγωνιστές

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο ΤΑΣΟΣ ΘΩΜΑΡΕΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», 50 ευρώ στη ΣΕΑΑΝ και 50 ευρώ στον Σύλλογο «Εύγερος».

Η γυναίκα του και οι κόρες του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του δολοφονημένου από τους ταγματασφαλίτες της Κατοχής ΚΟΥΚΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Βαμβακά Λακωνίας) και του γιου του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, συνειδητού οπαδού του ΚΚΕ και των κοινωνικών αγώνων, η νύφη του και γυναίκα του γιου του καθώς και τα εγγόνια και παιδιά προσφέρουν 20 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου ΝΙΚΗΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ - ΑΝΝΙΝΟΥ και του αγώνα της, τα παιδιά και τα εγγόνια της προσφέρουν το ποσό των 70 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Τζιτζιφιών για ενίσχυση της εφημερίδας που αγαπούσε: Για μόρφωση, δουλειά, προκοπή...

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
Αρης - Μάγδα - Νίκος - Βερόνικα, Σοφία και Λυδία

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώθηκαν 35 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής κομμουνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ (φωτ.). Πρώτος δήμαρχος Σιδηροκάστρου του νομού Σερρών μετά την απελευθέρωση από τους Βούλγαρους φασίστες στις 13/9/1944. Για την αντιστασιακή του δράση κυνηγήθηκε, πιάστηκε, φυλακίστηκε, βασανίστηκε, εξορίστηκε. Συμμετείχε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις με τα ψηφοδέλτια που υποστήριζε η προδικτατορική ΕΔΑ στον νομό Σερρών. Υπήρξε από τους ηγέτες του φοιτητικού κινήματος στα γεγονότα του Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη μέσα από τις γραμμές της ΟΚΝΕ. Πρωτοστάτησε στους αγώνες του φοιτητικού κινήματος για τη δημιουργία της Πανεπιστημιούπολης Θεσσαλονίκης. Για όλη αυτή τη δράση του αποβάλλεται με άλλους δύο συμφοιτητές του, τον Γιώργη Τσαρουχά και τον Ηλία Χαρμανίδη, από το Πανεπιστήμιο. «Εφυγε» από τη ζωή πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, του μαρξισμού - λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού.

Συμπληρώθηκαν επίσης 25 χρόνια από τον θάνατο της συζύγου του ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗ (φωτ.), αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, η οποία με αισιοδοξία και θάρρος αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής.

Συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αδελφός μας ΝΑΟΥΜ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, που υπήρξε μέλος του ΚΣ της Νεολαίας Λαμπράκη και πιστός στο δίκαιο της εργατικής τάξης και την ειρήνη.

ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΓΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΓΙΑΣ
Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αδελφός μας ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, πιστός στο δίκαιο της εργατικής τάξης και την ειρήνη.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ μέσω της ΚΟΒ Β' - Γ' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.

Θωμάς και Κώστας Λεβέντης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συζύγου και μητέρας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, φίλης και οπαδού του ΚΚΕ που «έφυγε» πριν από έναν χρόνο, προσφέρουμε για οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 50 ευρώ μέσω της ΤΟ Νότιων Προαστίων.

Ο σύζυγος Γιώργος Αριστόπουλος, η κόρη Φαίδρα Αριστοπούλου

***

Στη μνήμη των συντρόφων, των δημοκρατών, όλων που αγωνίστηκαν για τα μεγάλα ιδανικά του Κόμματος, για ελευθερία, ψωμί, ειρήνη, που φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν και εκτελέστηκαν, από τα Κοκκινόγεια Δράμας, ο συγχωριανός τους Πέτρος Συμεωνίδης προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω ΚΟΒ Συκεών.

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώνονται φέτος εφτά χρόνια από τον θάνατο της ΕΛΕΝΗΣ ΓΑΒΡΙΚΙΔΟΥ - ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑ, μαχήτριας του ΔΣΕ. Πιάστηκε 17 χρόνων με το οπλοπολυβόλο στα χέρια όταν τελείωσαν οι σφαίρες. Οδηγήθηκε στις φυλακές της Λάρισας. Εκεί δικάστηκε σε θάνατο και ακολούθησαν οι φυλακές Καλλιθέας, Κηφισιάς και Αβέρωφ. Εκεί έγινε μέλος του ΚΚΕ και έμεινε πιστή μέχρι το τέλος της ζωής της. Συμπληρώνονται επίσης 11 χρόνια από τον θάνατο του αδελφού της ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΒΡΙΚΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ.

ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗΣ
ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗΣ
Στη μνήμη τους προσφέρουμε στο Κόμμα μας 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα.

Οικογένεια Γαβρικίδη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, που την 1η Μάρτη συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας, τα αδέλφια του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καματερού.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των ΣΠΥΡΟΥ και ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΟΓΙΑ η Τασούλα Τόγια προσφέρει 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καματερού.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΛΗ η ΚΟΒ Καματερού προσφέρει 165 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού προσφέρουν 700 ευρώ.

***

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΑΔΡΙΑΝΗΣ ΝΑΝΟΥ, από τον Μαρμαρά Χαλκιδικής, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 80 ευρώ.

Η κόρη της, Μαρία Νοέα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΒΛΟΝΤΖΟΥ η οικογένειά του προσφέρει 200 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κηπούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ οι φίλοι του και συναγωνιστές Μαίρη Κάρλου προσφέρει 40 ευρώ, Αντώνης Ρίζος και Κική Καλακώνα προσφέρουν 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΑΒΕΛΗ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πρόσφατα, προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Νότιας Αθήνας. Ο Θόδωρος Μαραβελής υπηρέτησε στο 9ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ στη Μεσσηνία και παρέμεινε πιστός στο Κόμμα και τις αξίες του μέχρι το τέλος της ζωής του.

Οι σύντροφοι και συναγωνιστές του γιου του Μαρίνου Μαραβελή

***

ΦΩΤΟ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΕΓΙΑΣ «έφυγε» από κοντά μας στα 71 του χρόνια, τον Νοέμβρη του 2022. Ο σύντροφος Μιχάλης εργάστηκε στην Ελληνική Βιομηχανία Οπλων και σε άλλα εργοστάσια μετάλλου ως τορναδόρος. Είχε πρωτοπόρα συνδικαλιστική δράση στο εργατικό ταξικό κίνημα.

ΝΙΚΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ ΑΝΝΙΝΟΥ
ΝΙΚΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ ΑΝΝΙΝΟΥ
Μετά τη συνταξιοδότησή του κατοικούσε στη Λεμονιά (Ρόζοβα) Γυθείου. Πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Λακωνίας και ήταν αντιπρόεδρός του. Ηταν πρώτος σε κάθε εκδήλωση στον αγώνα για συντάξεις και αξιοπρεπή ζωή.

Στη μνήμη του η σύζυγός του στη ζωή και στον αγώνα Παναγιώτα προσφέρει 150 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Περιχώρων Σπάρτης.

***

ΦΩΤΟ

Τιμούμε με μνημόσυνο τον λατρεμένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού ΙΩΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ του Κωνσταντίνου, που παρέμεινε πιστός στις αξίες και στα ιδανικά του μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΦΝΑ, μέλους του τιμημένου ΚΚΕ μέχρι το τέλος ζωής του, η οικογένειά του δίνει 50 ευρώ στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Δυτικής Μάνης. όπου ήταν μέλος.


ΓΑΒΡΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΑΒΡΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑ - ΓΑΒΡΙΚΙΔΗ
ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑ - ΓΑΒΡΙΚΙΔΗ

ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ

ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΘΩΜΑΡΕΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΘΩΜΑΡΕΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΤΣΕΛΟΥΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΤΣΕΛΟΥΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΕΓΙΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΕΓΙΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΩΜΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΩΜΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΑΒΕΛΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΑΒΕΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΦΝΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΦΝΑΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2020-01-30 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-12-05 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-05-07 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-01-08 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2009-09-18 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-12-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ