Παρασκευή 3 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ
Προφυλακίστηκε ο 60χρονος πρώην διαιτητής

Προφυλακιστέος κρίθηκε χτες ο 60χρονος πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε όλα όσα του αποδίδονται και να υποστήριξε ότι γνώριζε το παιδί από τη γειτονιά, όμως ουδέποτε είχε σεξουαλική σχέση μαζί του. Σύμφωνα με όσα είπε ο 60χρονος σε δημόσια δήλωσή του μόλις του κοινοποιήθηκε η κλήση, η εμπλοκή του στην υπόθεση σχετίζεται με «πολιτικούς αντιπάλους» και όχι με παράνομες πράξεις του. Ο Ντόβας ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γ. Πατούλη.

Ο κατηγορούμενος υποδείχθηκε από την 12χρονη, στην τελευταία κατάθεσή της στις αρχές, ως ένας από τους άνδρες που την είχαν κακοποιήσει, σε συνεννόηση με τον επίσης κατηγορούμενο Ηλία Μίχο. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διαιτητής θέλησε να κάνει γνωστή την ταυτότητά του, καθώς εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Μίχος έλαβε νέα προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για την υπόθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ