Τετάρτη 15 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗ ο Γιώργος Απ. Ποδηματάς και ο Κώστας Δεδόπουλος προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Ο σύντροφος Παναγιώτης Γιάνναρος στάθηκε σε όλη του τη ζωή όρθιος, πρωτοπόρος και σεμνός αγωνιστής κομμουνιστής. Εδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την ανάπτυξη του ταξικού εργατικού κινήματος στον χώρο των οικοδόμων στο Σωματείο Σοβατζήδων, στο Συνδικάτο και την Ομοσπονδία Οικοδόμων. Ο σύντροφος Γιώργος Πολυμερίδης, παράδειγμα κομμουνιστή επιστήμονα που αφιέρωσε τη ζωή του στο δυνάμωμα του Κόμματος, την ιδεολογικοπολιτική του άνοδο. Σεμνός αγωνιστής αφιέρωσε τη ζωή του στο Κόμμα και «έφυγε» όρθιος. Και οι δύο σύντροφοι στις κρίσιμες στιγμές για το Κόμμα το 1991, όταν κρίνονταν η ύπαρξη και ο χαρακτήρας του, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ανασυγκρότηση του Κόμματος. Θα τους θυμόμαστε με σεβασμό και αγάπη.

***

Με μεγάλη θλίψη διάβασα στον «Ριζοσπάστη» ότι στις 15 Φλεβάρη «έφυγε» από τη ζωή ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ, ένας καλός αγωνιστής - κομμουνιστής του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στον χώρο των Οικοδόμων, είχε εκλεγεί πρόεδρος του Σωματείου Σοβατζήδων της Αθήνας και όταν πήραμε την Ομοσπονδία Οικοδόμων εκλέχτηκε στη διοίκησή της, όπου πρόσφερε στους μαζικούς - δυναμικούς αγώνες των Οικοδόμων. Λίγες μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή είχε έρθει σπίτι και με επισκέφθηκε, είχαμε χρόνια να συναντηθούμε γιατί όταν πήρε σύνταξη πήγε στο χωριό του στον νομό Σερρών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗΣ
Ο Διαμαντής Μαυροδόγλου (Τάκης) εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και προσφέρει 50 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ