Τετάρτη 15 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - CHALLENGE CUP
Ωρα τροπαίου για τον Ολυμπιακό

Στο ΣΕΦ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ απόψε στον δεύτερο τελικό

Eurokinissi

Τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της διεκδικεί απόψε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, φιλοξενώντας στο ΣΕΦ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (20.00 - Cosmote Sport 8) στον δεύτερο τελικό του φετινού Challenge Cup. Με τον «αέρα» της νίκης με 3-0 στον πρώτο τελικό, στο Ισραήλ, η οποία τους φέρνει μια ανάσα από το τρόπαιο, οι «ερυθρόλευκοι» στον 8ο ευρωπαϊκό τελικό τους θέλουν να ξαναβρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης. Να σημειωθεί ότι το ματς ορίστηκε να γίνει στο ΣΕΦ εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών».

Στο διά ταύτα, η ελληνική ομάδα χάρη στο σκορ του πρώτου τελικού χρειάζεται απόψε απλά να κατακτήσει δύο σετ προκειμένου να πανηγυρίσει το τρόπαιο. Ακόμα και με ήττα 3-2, δηλαδή, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα πάρει τον τίτλο.

Από τη Δευτέρα το απόγευμα οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν «γεύση» από το «μεταμορφωμένο» Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αφού πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει του δεύτερου τελικού. Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Ραφαήλ Κουμεντάκης, έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου λέγοντας: «Ελπίζω να είμαστε ικανοί, να έχουμε και τύχη - γιατί πάντα χρειάζεται τύχη - και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας έναν μεγάλο τίτλο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που διεκδικούμε τον τίτλο σε ένα γήπεδο στο οποίο το βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει γράψει Ιστορία. Στο γήπεδο όπου η ομάδα έχει κατακτήσει στο παρελθόν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια».

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης στον τελικό, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ