Τρίτη 2 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΒΑΣΙΛΗ ΔΟΥΣΜΠΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 60 ευρώ.

Η γυναίκα του

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης συντρόφισσάς μου ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΤΖΑΚΑ.

Στη μνήμη της, καθώς επίσης στη μνήμη του αδερφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΑΚΑ, ο οποίος μαζί με 40 κομμουνιστές από τα Χανιά στάλθηκαν σε γερμανικά στρατόπεδα και δε γύρισε κανείς. Των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ εξαδέλφων μου ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΚΟΣΜΑ ΤΖΑΚΟΥ, ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ και των συναγωνιστών μου Π. ΜΙΡΤΗΛΟΥ, Φ. ΣΖΟΥΠΗ, Δ. ΓΚΑΤΖΑΣΤΡΑ, Σ. ΚΑΒΑΚΟΥ, Γ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Κ. και ΣΟΦΙΑΣ ΓΚΟΡΙΤΣΑ, Χ. ΧΑΡΙΣΗ, ΝΙΚΗΣ ΤΣΑΚΑΛΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΟΛΗ προσφέρω στο «Ριζοσπάστη» 10.000 δρχ.

Κώστας Τζάκος, αντιστασιακός

* * *

Φωτ.

Την περασμένη Κυριακή, 31 Μάρτη, έγινε το χρονιάτικο μνημόσυνο του ΜΑΝΩΛΗ ΠΛΕΥΡΗ και της αδελφής του ΑΝΤΩΝΙΑΣ Πλεύρη-ΣΤΟΥΜΠΟΥ.

Ο Μανώλης Πλεύρης ως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά και τα οράματα του ΚΚΕ και η εφημερίδα «Ριζοσπάστης» ήταν ο καθημερινός σύντροφός του.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης προσφέρω στο ΚΚΕ 50.000 δρχ.

Η σύζυγός του Ποτίτσα Πλεύρη

* * *

Στη μνήμη της ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΜΠΡΟΥΣΙΔΟΥ, η οποία πέθανε στις 25 Μάρτη 2002, ο σύζυγός της Χρήστος προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού, 50 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗ ΡΗΓΑ, δικηγόρου, η σύζυγός του Μαίρη Ρήγα προσφέρει στην ΚΟΒ Βολίμας 10.000 δρχ. και οι σύντροφοι και φίλοι του 14.000 δρχ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, από τη Μενδενίτσα Λοκρίδας, στελέχους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή, προσφέρω 25 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ