Παρασκευή 24 Μάρτη 2023 - Κυριακή 26 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ
ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγαπημένων μου συντρόφων ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΩΣΤΑ (φωτ.), ΓΙΑΡΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ (φωτ.), ΟΡΜΑΝΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ (Νταγιάν) (φωτ.), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΘΑΝΑΣΗ και ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΗ (φωτ.), προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αγίου Παύλου 50 ευρώ.

Δέσποινα Σκεντερίδου

***

ΦΩΤΟ

Οι κόρες, οι γαμπροί και τα εγγόνια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗ ευχαριστούμε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία του. Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας συλλυπήθηκαν και αυτούς που θα το 'θελαν και δεν μπόρεσαν. Ευχαριστούμε το ΚΚΕ, το κόμμα του αγαπημένου μας νεκρού, και τον σύντροφο Ζήση Λυμπερίδη, επικεφαλής της αντιπροσωπείας που τον αποχαιρέτησε από μεριάς του Κόμματος. Στη μνήμη του αγαπημένου μας προσφέρουμε 200 ευρώ στο Κόμμα, 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», 200 ευρώ στο Παράρτημα Ζωγράφου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, μέσω της ΚΟΒ Ζωγράφου, μέλος της οποίας ήταν ο Γιώργος Πολυμερίδης.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, οι κόρες, οι γαμπροί, τα εγγόνια του Γιώργη Πολυμερίδη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΤΣΑ, του σταυραετού που πέταξε κι «έφυγε» από κοντά μας στις 24/3/18, του περήφανου οικοδόμου, πρωτεργάτη και κομμουνιστή μέχρι το τέλος, προσφέρουμε στο ΚΚΕ η μητέρα του Ειρήνη Πιτσικάκη 150 ευρώ μέσω ΤΟ Κατασκευών και η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Λώρα Βουτσίδου 150 ευρώ μέσω ΤΟ Χρηματοοικονομικών και Λογιστικών Υπηρεσιών.

ΣΤΑΥΡΟ ΛΙΤΣΑ, στ' όνομά σου η θλίψη βαστά συντροφικά το χέρι της περηφάνιας και μαζί γίνονται φως αθανασίας. Σ' ευχαριστούμε που έζησες για να υπάρχεις πάντα.

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΠΑΥΛΟΥ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΒΡΕΤΕΑ και ΗΛΙΑ ΚΟΥΜΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Πειραιά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΡΜΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΡΜΑΝΙΔΗΣ
Θεόδωρος, Ρούλα, Ελένη Βρετέα

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 27 Μάρτη 2018 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ. Στη μνήμη του αλλά και στη μνήμη του συναγωνιστή και φίλου του ΘΑΝΑΣΗ ΓΑΡΙΔΑ η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Γέρακα, το ποσό των 100 ευρώ.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ 160 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

***

ΦΩΤΟ

Εννιά χρόνια μετά τον χαμό του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΤΑΚΗ ΤΣΙΓΚΑ, η θύμησή του, το παράδειγμά του μας συντροφεύουν πάντα. Είναι η εικόνα του σεμνού και ακούραστου αγωνιστή, που μπορούσε να βλέπει με ζεστασιά και κατανόηση τους ανθρώπους και παράλληλα να παλεύει με βαθιά γνώση, πίστη, αποφασιστικότητα, σιγουριά και αισιοδοξία στον αγώνα του ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Αυτήν την εικόνα που μας οδηγεί στην προσωπική αλλά και στην κοινωνική ζωή και δράση μας προσπαθούμε να μεταφέρουμε και στα εγγόνια του που δεν πρόλαβαν να τον γνωρίσουν.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματός μας.

Μαρίνα, Ελένη και Βούλα Τσίγκα

***

Στις 13 Μάρτη 1949 σκοτώθηκαν στον Σαϊτά οι αγωνιστές του Συγκροτήματος του Χελμού ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, από το χωριό Χαλβάτσο (Κεφαλόβρυσο) Τριφυλίας, Ταγματάρχης του ΔΣΕ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ, από το χωριό Δάρα Μαντινείας, Υπολοχαγός του ΔΣΕ, ΓΙΩΤΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ. Στη μνήμη τους ο Θανάσης Κλαδούχος, καταγόμενος από τη Στρέζοβα Αχαΐας, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στις 18/7/1931 στο Σπήλαιο Γρεβενών. Υπήρξε μαχητής του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, όπου τραυματίστηκε και έμεινε ανάπηρος. Μετά την ήττα του ΔΣΕ πέρασε στις σοσιαλιστικές χώρες. Εζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στη Ρουμανία. Επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα το 1975. Απεβίωσε στις 30 Γενάρη 2023. Υπήρξε μέχρι το τέλος της ζωής του μέλος του ΚΚΕ. Στη μνήμη του τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΚΟΖΙΟΥ, που πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας, αντί στεφάνων, προσφέρουμε στην Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ το ποσό των 140 ευρώ.

Οι συγγενείς Βάσω, Σόνια και Βιβή Κοζιού

  • Στη μνήμη του φίλου και συναγωνιστή ΗΛΙΑ ΚΟΖΙΟΥ, που πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας, αντί στεφάνου, προσφέρω στην Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ το ποσό των 20 ευρώ.

Αρης Μπαντής

***

ΦΩΤΟ

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΡΙΤΑΣ γεννήθηκε το 1949 στο Λιτόχωρο Πιερίας από οικογένεια αγωνιστών. Από μικρός μπήκε στη βιοπάλη δουλεύοντας ως οικοδόμος. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στην ΚΝΕ και αμέσως μετά στο ΚΚΕ που το υπηρέτησε από διάφορες χρεώσεις. Συμμετείχε ενεργά στα κοινά του τόπου, στο γονεϊκό κίνημα, στους αθλητικούς συλλόγους, στο Σωματείο Οικοδόμων και τελευταία στο Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου.

Ηταν σεμνός, ανιδιοτελής, με ήθος και συνέπεια, οξυδέρκεια και ευστροφία, όπως ταιριάζει στους λαϊκούς αγωνιστές, στους κομμουνιστές που βρίσκονται μέσα στον λαό, που ανασαίνουν τις αγωνίες και τα προβλήματά του. Πάλευε αδιάκοπα και με σθένος για τις αξίες, τα οράματα και το δίκιο της εργατικής τάξης. Σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα του ΚΚΕ και του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος ήταν πάντα εκεί. Μαχητικός και ασυμβίβαστος υπερασπιστής των θέσεων του Κόμματος, με επιμονή και υπομονή, τις εκλαΐκευε και φρόντιζε να τις διαδίδει σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Στις δύσκολες στιγμές για το Κόμμα στην κρίση του 1991 αταλάντευτα υπερασπίστηκε τον επαναστατικό χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία του Κόμματος, τις μαρξιστικές - λενινιστικές αρχές.

Στη μνήμη του Βαγγέλη Κουρίτα, που «έφυγε» από τη ζωή στις 3 Αυγούστου 2022, ο οποίος υπήρξε αταλάντευτος και πιστός κομμουνιστής μέχρι το τέλος της ζωής του, τιμώντας το ΚΚΕ με τη μεγάλη του προσφορά, τη συνέπεια και το αγωνιστικό του ήθος, χωρίς να κάνει βήμα πίσω, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Λιτοχώρου 100 ευρώ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η γυναίκα του Τασία, τα παιδιά Στέλιος και Φωτεινή, Κατερίνα, Πόπη και Γιώργος και τα εγγόνια του

  • Επίσης, στη μνήμη του σ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΡΙΤΑ προσφέρουν 100 ευρώ στην ΚΟΒ Λιτοχώρου του ΚΚΕ ο σ. Μπάμπης Παπαδόπουλος και η σ. Κατερίνα Κουρίτα.

***

ΦΩΤΟ

Προσφορά 50 ευρώ για την ενίσχυση της προεκλογικής δράσης του Κόμματος στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και φίλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΝΤΕ, από το Μηλιωπό Ικαρίας, που «έφυγε» πριν από έναν χρόνο. Η στάση ζωής του, η αντοχή στις δυσκολίες και η σεμνότητά του είναι η κληρονομιά που μας άφησε για να συνεχίσουμε ν' αγωνιζόμαστε.

Αιμιλία

***

ΦΩΤΟ

Εχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΕΝΙ ΖΟΥΡΝΤΑ. Οι σύντροφοι και φίλοι του τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελό του και την αισιοδοξία του για τις καλύτερες μέρες που αγωνιζόμαστε να φέρουμε. Δεν θα πάψει ποτέ να είναι ένα παράδειγμα για τη στάση με την οποία αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής, πάντα υπερασπιζόμενος τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Μέσω των ΤΟ Πανεπιστημίων - Ερευνητικών Κέντρων, Μεταφορών, Κατασκευών, Μετάλλου, Ενέργειας, Τηλεπικοινωνιών, Χρηματοπιστωτικού, Καλλιτεχνών, Πειραιά, Α' Αθήνας, της ΚΟ Αττικής, της ΤΕ Σκανδιναβίας, της TO Κατασκευών Κεντρικής Μακεδονίας και της ΤΟ Δράμας προσφέρουμε το ποσό των 1.275 ευρώ και κάνουμε αυτήν τη δημοσίευση στον «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα που διάβαζε καθημερινά ο Ενι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τότε που ο αγαπημένος μας σύζυγος και θείος ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΡΑΝΗΣ (φωτ.) «έφυγε» από κοντά μας. Μας λείπει συνέχεια και τον σκεφτόμαστε. Στη μνήμη του, όπως στη μνήμη της ΑΥΡΑΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑ - ΚΟΥΤΗΡΗ (φωτ.), της ΛΕΛΑΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑ και του ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μενιδίου, το ποσό των 100 ευρώ.

Αλεξάνδρα - Τόνια

***

Στη μνήμη του αγαπητού μας φίλου ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΕΠΚΟΥ, από τη Χαλάστρα, μέλους της ΚΝΕ στα νεανικά του χρόνια και σταθερού φίλου του Κόμματος, που μας «άφησε» στα 57 του χρόνια, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Δαρδαγάνη Μαρία, Λασιόπουλος Σάκης, Παπαδημητρίου Νίκος

***

ΦΩΤΟ

Τη Δευτέρα 13 Μάρτη, «έφυγε» από κοντά μας ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΖΟΣ. Ο συναγωνιστής Δημήτρης υπήρξε σε όλη του τη ζωή αταλάντευτος υπερασπιστής των θέσεων του Κόμματός μας. Πάντα παρών στους αγώνες, πάλεψε για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση, πάντα πρωτοπόρος, συνεπής κομμουνιστής, μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Κώστας και Ματούλα και τα εγγόνια του προσφέρουν στη μνήμη του 50 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ.

  • Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΖΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα, ενός συναγωνιστή που με τη συνεπή στάση του στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τη δράση και την πολιτική του ΚΚΕ, δίνοντας τις μάχες του δίπλα στην ΚΟΒ Ωρωπού, προσφέρουμε 30 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ

***

ΦΩΤΟ 4

Η ΚΟΒ Τριχωνίδας, οπαδοί και φίλοι του Κόμματος συγκέντρωσαν και προσφέρουν για την ενίσχυσή του, στη μνήμη των συντρόφων και οπαδών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΣΟΡΟΒΟΥ, ΑΜΑΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, το ποσό των 200 ευρώ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αείμνηστου και αξέχαστου μεγάλου κομμουνιστή δημάρχου Ηλιούπολης ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΝΤΗ προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βιοτεχνών της ΤΟ ΕΒΕ, για την εκλογική μάχη του ΚΚΕ. Αξέχαστος!

Τοπιτζή Λουκία

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν δύο χρόνια από τις 21/3/2021 αφότου «έφυγε» από τη ζωή χτυπημένος από τον κορονοϊό ο αγαπημένος μας σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα, πατέρας και παππούς μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, σιδηρουργός. Πέρασαν πέντε χρόνια αφότου «έφυγε» από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο ο αγαπημένος μας κουμπάρος και σύντροφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο Γιάννης, μαχητής της ζωής, κομμουνιστής, πάλεψε για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Εδωσε πολλά στον αγώνα. Τελευταία του προσφορά, μαζί με τα αδέρφια του, τον γιο του και τους ανεψιούς του, ήταν στο τεχνικό μέρος της κατασκευής και εγκατάστασης του Μνημείου στη Γυάρο, το αφιερωμένο από το ΚΚΕ στους νεκρούς και κρατούμενους αγωνιστές, κομμουνιστές που βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από το αστικό κράτος. Ο Μιχάλης, αγωνιστής κομμουνιστής, πάλεψε στο Χαϊδάρι και όπου χρεώθηκε από το Κόμμα για τα λαϊκά προβλήματα και για τον τελικό σκοπό, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Εχουμε πάντα στην καρδιά μας και στη σκέψη μας το παράδειγμά τους και την αγάπη τους για τον άνθρωπο, τον αγώνα του και την τελική του νίκη για μια καλύτερη ζωή. Στη μνήμη τους η σύντροφος του Γιάννη, Κατερίνα, τα παιδιά του Χρήστος και Αννα, τα εγγόνια τους προσφέρουν στο ΚΚΕ 400 ευρώ.

ΖΟΥΡΝΤΑ ΕΝΙ
ΖΟΥΡΝΤΑ ΕΝΙ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού του ΣΑΒΒΙΔΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ (Θέμη), ο Σαββίδης Παναγιώτης προσφέρει, ως πρώτη δόση, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 11 χρόνων από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος πατέρας και παππούς ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ, προσφέρουμε για την ενίσχυση του Κόμματος, που μέσα από τις γραμμές του αγωνίστηκε ως το τέλος της ζωής του, 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Λογιστών.

Νατάσα - Μυρτώ

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ η Αναστασία Γκουτζέλη προσφέρει 100 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ στην Ελευσίνα. Επίσης, η Κομματική Οργάνωση Ελευσίνας του ΚΚΕ προσφέρει στο Κόμμα 250 ευρώ στη μνήμη του συντρόφου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Μάρτη έκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» ο σύντροφος, πατέρας και παππούς ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ. Στη μνήμη του η σύζυγος, η κόρη, ο γιος και η εγγονή του προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

Για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο της αγαπημένης μας ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΔΑΜΠΑ η κόρη της Χριστίνα και η αδελφή της Αρχοντούλα προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών τους ΠΟΤΟΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, λοχαγού του ΕΛΑΣ, και ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΠΟΤΟΛΙΑ, που παρέμειναν πιστοί στο ΚΚΕ μέχρι τον θάνατό τους, τα παιδιά τους Χρήστος και Κώστας Ποτόλιας προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΤΕ Καβάλας.


ΓΑΡΙΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΓΑΡΙΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΟΤΟΛΙΑ
ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΟΤΟΛΙΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΟΡΟΒΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΟΡΟΒΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΡΜΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΡΜΑΣ

ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ

ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΝΤΕΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΡΙΤΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΡΙΤΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗΣ

ΚΟΖΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΖΙΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΡΑΝΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΡΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΖΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΖΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ