Τρίτη 2 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Διά χειρός Χατζηθεοδώρου

Ενα θαυμάσιο ψιλοκρεμαστό σουτ του Χατζηθεοδώρου μια ανάσα πριν το τέλος της παράτασης του τελικού στο Κύπελλο, έδωσε τη νίκη επί της Βουλιαγμένης με 10-9 και το πρώτο φετινό τρόπαιο στους Πειραιώτες. Στο κολυμβητήριο του Βόλου οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν το έκτο τους συνολικά παρόμοιο τρόπαιο και παράλληλα πήραν ένα σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ έναντι του πιο σημαντικού αντιπάλου τους στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο τελικός αν και διεξήχθη υπό βροχή στο ανοιχτό κολυμβητήριο, ήταν για γερά νεύρα αφού και οι δυο αντίπαλοι έδειξαν να θέλουν το τρόπαιο με το ίδιο πάθος. Οι «μπέμπηδες» βρέθηκαν να χάνουν με 6-4 όμως ισοφάρισαν χάρις σε δυο γκολ του Χρήστου Αφρουδάκη πηγαίνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Τα εννιάλεπτα: 2-2, 1-2, 3-2, 2-2 (κ.α.) 0-1, 1-1 (παρατ.). ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ψύχος 4, Καλακόνας 1, Πλατανίτης 2, Χατζηθεοδώρου 3. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μάζης 2, Γ. Αφρουδάκης 2, Χ. Αφρουδάκης 2, Αρόγιο 2, Μιτελούδης 1.

Στα ημιτελικά του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός είχε επιβληθεί στο «πειραιώτικο» ντέρμπι του Εθνικού με 11-8 και η Βουλιαγμένη του Παναθηναϊκού με 10-8.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ