Τρίτη 2 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Ενδεχόμενες κυρώσεις

Απόφαση για ενδεχόμενη λήψη κυρωτικής διαδικασίας κατά των τηλεοπτικών σταθμών MEGA και ANTENNA για τα τηλε-σκουπίδια «Bar» και «Big Brother», αναμένεται να πάρει σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στην έκτακτη συνεδρίασή του.

Η πλειοψηφία του ΕΣΡ είχε αποφασίσει την έναρξη κυρωτικής διαδικασίας κατά των δύο τηλεοπτικών σταθμών στις 14 Μάρτη και αφορούσε στην εκπομπή «Big Brother» που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤΕΝΝΑ στις 11 και 12 Μάρτη και στην εκπομπή του MEGA «Bar» που μεταδόθηκε στις 12 και 13 Μάρτη. Κατά της έναρξης κυρωτικής διαδικασίας είχε ψηφίσει μόνο ένα μέλος του ΕΣΡ, ο Δ. Ψυχογιός.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΡ έχει κληθεί σε ακρόαση και ο Αγγελος Στάγκος που θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ. Το ΕΣΡ καλείται από τον υπουργό Τύπου να διατυπώσει τη γνώμη του για το διορισμό του νέου προέδρου. Μια γνώμη, όμως, που είναι τυπική, αφού ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ ήδη έχει επιλεγεί από την κυβέρνηση, έχοντας μόνο σαν πρόσχημα τη... διαγωνιστική διαδικασία.

Η σημερινή συνεδρίαση θα γίνει υπό την προεδρία του αναπληρωτή προέδρου Σπύρου Φλογαΐτη, αφού ο πρόεδρος του ΕΣΡ μετά την υποβολή της παραίτησής του δε συμμετέχει στις συνεδριάσεις της ολομέλειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ