Τετάρτη 3 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, από τη Μενδενίτσα Λοκρίδας, στελέχους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή, προσφέρω 25 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Γιώργος Σιναπλίδης

* * *

Φωτ.

Κλείνουν 2 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗ ΡΕΝΙΕΡΗ, οπαδού του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, ο αδελφός του Χρήστος Ρενιέρης προσφέρει στην ΚΟΒ Αργυρούπολης 30 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Την 1η Απρίλη, έκλεισαν 40 μέρες από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΥ ΡΕΝΙΕΡΗ, οπαδού του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του πρόσφεραν στην ΚΟΒ Αργυρούπολης: Η γυναίκα του Ευθυμία 20 ευρώ και ο αδελφός του Χρήστος Ρενιέρης 30 ευρώ.

* * *

Φωτ,

Στις 2 Απρίλη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον άδικο χαμό του αγωνιστή της Δημοκρατίας ΣΑΒΒΑ ΑΚΡΙΤΙΔΗ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του πρόσφερε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής, 100 ευρώ.

* * *

Ο Αναστάσιος Πάνος, μέλος του Παραρτήματος Καλλιθέας Αττικής της ΠΕΑΕΑ, πρόσφερε: 100 ευρώ στο ΚΚΕ, 100 ευρώ στην ΕΕΔΥΕ, 100 ευρώ στη «Δημοκρατική Μέριμνα», 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 30 ευρώ στους «Γιατρούς χωρίς Σύνορα», και εύχεται επιτυχίες στους αγώνες τους.

* * *

Στην εκδήλωση που έγινε στις 30 Μάρτη στην Πάτρα για να τιμηθεί η μνήμη των 250 μαχητών του ΔΣΕ, μελών και στελεχών του ΚΚΕ, οι οποίοι εκτελέστηκαν στη θέση Γηροκομείο στη διάρκεια του Εμφύλιου, πρόσφεραν στο ΚΚΕ: Ο Νίκος Παναγόπουλος 30 ευρώ στη μνήμη του πατέρα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ από το Λαγκάδι Αρκαδίας, ο οποίος εκτελέστηκε το 1949. Οι συγγενείς της ΣΤΑΘΟΥΛΑΣ ΚΑΤΣΙΔΗΜΑ από την Κουνινά Αιγίου 30 ευρώ στη μνήμη της. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κουνινάς 50 ευρώ, στη μνήμη όλων των αγωνιστών από την Κουνινά που εκτελέστηκαν. Και η ΚΟΒ Κουνινάς 20 ευρώ.

Γιάννης Ρενιέρης
Γιάννης Ρενιέρης
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της μάνας μας ΣΜΑΡΩΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης από τα Λεχώνια Βόλου, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Ευαγγελία και Γιώργος Σιναπλίδης

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑ, μέλους του ΚΚΕ, σύντροφοί της από την ΚΟΒ ΕΒΕ Καλλιθέας προσφέρουν στο ΚΚΕ 60 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη της συζύγου μου ΣΟΦΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΙΔΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης από τα Λεχώνια Βόλου, προσφέρω στο ΚΚΕ 25 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Ανέστης Φωτεινίδης

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών γονιών μου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ και ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΣΤΡΟΦΥΛΑ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Ζωγράφου, 30 ευρώ.

Βάσω Γεωργούλη


Σάββας Ακριτίδης
Σάββας Ακριτίδης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ