Κυριακή 7 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ιδιωτικοποιούν

Τι λένε τώρα που είμαστε μέσα στην ΕΕ και για τη συμπεριφορά της; Οπως στη Γιουγκοσλαβία που έσπειρε το θάνατο βομβαρδίζοντας μέρα νύχτα αμάχους; Υπάρχουν κι άλλα που στο λαό μας μένουν αξέχαστα, όπως η αγριότητα των ναζί με τους φούρνους του Αουσβιτς, τα Καλάβρυτα, την Καισαριανή κλπ.

Αλλά τι να πούμε και για την ελληνική κυβέρνηση που θέλει να λέγεται σοσιαλιστική; Λένε παλεύουν για την Ειρήνη! Αλήθεια γι' αυτό στέλνουν στρατό στο Κόσσοβο, στη Βοσνία, στην Αλβανία και στο Αφγανιστάν, όπου διατάζουν οι ιμπεριαλιστές, όπως έκαναν στην Κορέα το 1951 που μας έστελναν φέρετρα με Ελληνες στρατιώτες.

Ομως και η ΝΔ βαρύνεται ανάλογα. Γνωστή είναι η υποτέλειά της όταν, επί ΕΡΕ, παρουσιάζονταν στον... στον Βαν Φλιτ με το γνωστό: Στρατηγέ ιδού ο στρατός σας!

Ομως το ΠΑΣΟΚ και η... σοσιαλιστική του κυβέρνηση κάνουν αυτά που δε θα μπορούσε να περάσει η ΝΔ. Γιατί εάν η ΝΔ ξεπούλαγε επιχειρήσεις όπως το ΠΑΣΟΚ, ο λαός θα κατέβαινε στους δρόμους φωνάζοντας το: Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο κλπ. Φυσικά, η ΝΔ δεν έχει λόγους να ανησυχεί για την εξυπηρέτηση των μονοπωλίων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό συμβουλεύει το ΠΑΣΟΚ για πιο γρήγορες ιδιωτικοποιήσεις...

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΗΛΙΑΣ

Πεύκη Αττικής


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ