Παρασκευή 14 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Εξορμήσεις σε ΚΤΕΛ, σταθμούς διοδίων και λιμάνια με το φυλλάδιο

ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Το κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μετέφεραν τα μέλη του ΚΚΕ μέσα από μαζικές εξορμήσεις που πραγματοποίησαν με αφορμή τη μαζική μετακίνηση του λαού λόγω του Πάσχα.

Η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, χτες το πρωί, πραγματοποίησε εξόρμηση στον σταθμό των ΚΤΕΛ μεταφέροντας το ελπιδοφόρο μήνυμα του ΚΚΕ, ενώ το απόγευμα πραγματοποίησε μαζική εξόρμηση στα διόδια Μαλγάρων. Αντίστοιχα η ΤΟ Πιερίας πραγματοποίησε μαζικές εξορμήσεις στους σταθμούς διοδίων στο Αιγίνιο και τη Λεπτοκαρυά.

Στην Αττική μέλη της ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ βρέθηκαν χτες το πρωί αλλά και το απόγευμα στο λιμάνι για να «ξεπροβοδίσουν» τους ταξιδιώτες στα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού. Το ίδιο έπραξε και η ΤΟ Μεσογείων - Λαυρεωτικής στο λιμάνι της Ραφήνας.

Επίσης χτες το απόγευμα η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής πραγματοποίησε εξόρμηση στα διόδια της Ελευσίνας και η ΤΟ Βόρειου Τομέα στα διόδια των Αφιδνών ενημερώνοντας διερχόμενους οδηγούς και συνεπιβάτες κατά τη μεγάλη έξοδο από το Λεκανοπέδιο.

Στις εξορμήσεις διακινήθηκε πλατιά το φυλλάδιο του ΚΚΕ με τίτλο «10 λόγοι για δυνατό ΚΚΕ παντού!», αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων ότι η ψήφος στο ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση για να δυναμώσει η πάλη ενάντια στις αντιλαϊκές κατευθύνσεις, στα μνημόνια διαρκείας, στην αντεργατική πολιτική της ΕΕ που υλοποίησαν και θα συνεχίσουν να υλοποιούν όλες οι κυβερνήσεις και στη χώρα μας, σοσιαλδημοκρατικές και «νεοφιλελεύθερες».


ΡΑΦΗΝΑ
ΡΑΦΗΝΑ

ΜΑΛΓΑΡΑ
ΜΑΛΓΑΡΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ