Κυριακή 7 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κρατική «αντικειμενική» ενημέρωση

Την Πέμπτη 21/3, η ΝΕΤ, στις απογευματινές ειδήσεις είχε πρώτη είδηση τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και του αφιέρωνε κάμποσα λεπτά. Στη συνέχεια παρουσίασε τον υπουργό Εργασίας και οι δυο τους είπαν τα γνωστά περί του ασφαλιστικού.

Το κρατικό όμως Κανάλι, αλλά στην ουσία κυβερνητικό, δεν είπε λέξη, ούτε καν έδειξε ένα στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ μπροστά στο μέγαρο Μαξίμου, πράγμα που έκαναν, με τον τρόπο τους βέβαια, κάποια ιδιωτικά Κανάλια στις ειδήσεις των 2 μ.μ.

Ετσι και για πολλοστή φορά οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ, έδειξαν ότι, πιστοί εντολοδόχοι και φερέφωνα της κυβέρνησης, βιάζουν κατάφωρα και προκλητικά την ενημέρωση και την αντικειμενικότητα ακόμη και στα δελτία ειδήσεων!

Αγανάκτησα τόσο, που στις 3.30 μ.μ. πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μιλήσω στον υπεύθυνο των ειδήσεων. Περίμενα στο ακουστικό μου 3 με 4 λεπτά, οπότε ξαναπήρα σε λίγο για να ακολουθήσει πάλι η ίδια αναμονή, με την προσθήκη αυτή τη φορά και μουσικής. Την τρίτη φορά ζήτησα απευθείας τηλέφωνο του υπεύθυνου ειδήσεων, οπότε και μου απάντησε η κ. Λαζαρίδου. Διαμαρτυρήθηκα έντονα, λέγοντας ότι οι υπεύθυνοι- που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι χειρότεροι των ιδιωτικών Καναλιών - αν συνεχίσουν να συμπεριφέρονται έτσι στα κρατικά Κανάλια, τα οποία συντηρούνται από τους Ελληνες πολίτες και μάλιστα με το «έτσι θέλω», μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, θα βρουν τον κόσμο ενάντιά τους. Εγώ δηλώνω, τώρα που υποχρεώνονται να στέλνουν ξεχωριστό λογαριασμό, για συνδρομή στην ΕΡΤ, θα το σκεφθώ πολύ να τον πληρώσω.

Είναι καθαρό, ότι οι κύριοι υπεύθυνοι θέλουν «στρίμωγμα». Πρέπει να τους «βομβαρδίσουμε» με διαμαρτυρίες και παραστάσεις, ώστε να καταλάβουν καλά, ότι είναι υπάλληλοι των Ελλήνων πολιτών, από τους οποίους μισθοδοτούνται, άμεσα από τις εισφορές τους και έμμεσα με τους φόρους που πληρώνουν, γι' αυτό και είναι υποχρεωμένοι να τους σέβονται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Βόλος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ