Πέμπτη 20 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Στο επίκεντρο το κτιριακό πρόβλημα της Ειδικής Αγωγής στην Αθήνα

Σύσκεψη αύριο Παρασκευή και κινητοποίηση τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας

Αμεσες και ουσιαστικές λύσεις σε μια σειρά κτιριακά προβλήματα και σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα σχολεία Ειδικής Αγωγής στον δήμο Αθήνας διεκδικούν φορείς, με κινητοποίηση που οργανώνουν τη Δευτέρα 24 Απρίλη, στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).

«Είναι ανήκουστο ο πρώτος δήμος της χώρας να είναι ο δήμος με τα λιγότερα, τα πιο επικίνδυνα και ακατάλληλα σχολικά κτίρια της Ειδικής Αγωγής», σημειώνουν οι φορείς, που έχουν στείλει και σχετική επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία για τα σχολεία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Για την καλύτερη προετοιμασία της κινητοποίησης και την κλιμάκωση του αγώνα καλούν επίσης σε σύσκεψη αύριο Παρασκευή στις 7 μ.μ., Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος, ή και διαδικτυακά, μέσω Teams Meeting (Meeting ID: 353 630 606 696 | Passcode: 6PNqt6).

Στις δράσεις αυτές καλούν οι Σύλλογοι Γονέων 6ου, 9ου και 10ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αθηνών και του 6ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Αθηνών, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ