Πέμπτη 4 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Για την 9η Μάη

Εκδηλώσεις για την 9η Μάη, Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, πραγματοποιούν Οργανώνεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ:

- Την Κυριακή 7 Μάη, στις 12 μ. οι Τομεακές Οργανώσεις Δυτικής Θεσσαλονίκης και δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν εκδήλωση στο Γεντί Κουλέ, τόπο φυλακής και εκτελέσεων κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Θα χαιρετίσει η Νικολέττα Θεογνώστου, υποψήφια βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης. Θα προηγηθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Βασίλη Κασούρα.

Νωρίτερα, στις 11 π.μ., θα γίνει κατάθεση στεφάνων στον τάφο της Κούλας Ελευθεριάδου, η οποία εκτελέστηκε στις 6/5/1947, στο νεκροταφείο του Αγίου Παύλου.

- Την Τρίτη 9 Μάη στις 7.30 μ.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στον δήμο Κερατσινίου -Δραπετσώνας διοργανώνουν μεγάλη αντιφασιστική συναυλία - συγκέντρωση, στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Θα μιλήσουν: Ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Πειραιά, και ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β΄ Πειραιά. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους (αλφαβητικά): Πολυξένη Καράκογλου, Γιώργο Μεράντζα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Απόστολο Ρίζο, Διονύση Τσακνή, Drugitiz, RETRO, Tiny Jackal.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ