Παρασκευή 5 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΝΕΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Στην κορυφή της Ευρώπης η Π. Κούζιλου

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ για την επιτυχία της νεαρής αθλήτριας

Από αριστερά Αννα - Μαρία Τριφύλλη, Παναγιώτα Κούζιλου, Δανάη Ζενουνλλάρι
Από αριστερά Αννα - Μαρία Τριφύλλη, Παναγιώτα Κούζιλου, Δανάη Ζενουνλλάρι
Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Παναγιώτα Κούζιλου στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων - Νεανίδων. Η Κούζιλου στον τελικό της κατηγορίας της (57 κιλά) αντιμετώπισε την Δανή Νάντια Μούνκχολμ με απίστευτη τεχνική, πίστη και συγκέντρωση κατακτώντας επάξια το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα.

Στην ίδια διοργάνωση και στην κατηγορία των 48 κιλών στις νεάνιδες η Αννα - Μαρία Τριφύλλη αναμετρήθηκε στα ημιτελικά με την Ρωσίδα Λία Πατλάι φθάνοντας στο χάλκινο μετάλλιο. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχασε την πρόκριση στον τελικό στις λεπτομέρειες αφού η πλειοψηφία των κριτών αποφάσισαν υπέρ της αντιπάλου της.

Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα ήρθε στα 60 κιλά από την Δανάη Ζενουνλλάρι, η οποία έδωσε μεγάλη μάχη στον ημιτελικό κόντρα στην Ρωσίδα Ελισαβέτα Τοκάρεβα αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Παναγιώτα Κούζιλου αναφέρεται:

«Πολλά συγχαρητήρια στην Παναγιώτα Κούζιλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μποξ που διεξήχθη στην Αρμενία. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας στον τελικό της κατηγορίας των 57 κιλών την πρωταθλήτρια Δανίας.

Καλή δύναμη με πολλές ακόμα επιτυχίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ