Σάββατο 13 Μάη 2023 - Κυριακή 14 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ 7

Ο Κωνσταντινίδης Γιώργος προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Χωρυγίου Κιλκίς, 50 ευρώ στη μνήμη των θείων του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΣΠΥΡΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΟΣΜΑ, ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΟΥΠΙΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΠΙΔΗ, του αγαπημένου ΝΙΚΟΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, του αδελφού του ΡΗΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ και του πατέρα του ΝΙΚΟΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (ΡΗΓΑ).

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Μάη 2023 συμπληρώνονται 60 χρόνια από τη δολοφονία του αγωνιστή της ειρήνης, γιατρού, Βαλκανιονίκη, βουλευτή της ΕΔΑ και αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. Βαδίζοντας τον ίδιο αγωνιστικό δρόμο, για έξοδο της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ - ΕΕ και ενάντια στο βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού.

Γιώργος και Δέσποινα Λαμπράκη

Ο εγγονός Γρηγόρης Λαμπράκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Απρίλη «έφυγε» ο σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ, για πολλά χρόνια πρόεδρος του Παραρτήματος Αμφιλοχίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας.

Σύντροφε Γιώργο, θα σε θυμόμαστε πάντα για το ήθος, την αξιοπρέπειά σου, την αισιόδοξη οπτική σου για τη ζωή, κόντρα στο ρεύμα της μοιρολατρίας, της υποταγής, του ωχαδερφισμού και των ατομικών επιλογών. Εμείς οι συντρόφισσες και οι σύντροφοί σου θα συναντιόμαστε μαζί σου εκεί που πάντα βρισκόμασταν, στους καθημερινούς αγώνες για «το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό». Συνεχίζουμε στον δρόμο που και μαζί περπατήσαμε για να τον δείξουμε και μεις με τη σειρά μας στους επόμενους που «θα αναζωπυρώσουν την καρβουνιά», θα αλλάξουν τον κόσμο, για «να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΤΣΑΓΓΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΤΣΑΓΓΑΣ
Στη μνήμη του, οι σύντροφοί του, φίλοι και η οικογένειά του προσφέρουν στο Κόμμα του για ενίσχυση 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμφιλοχίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή αγωνιστή ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ, από το Ληξούρι, αντί για στεφάνι, προσφέρω μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τις εκλογικές ανάγκες του.

Π. Τ.

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου, κομμουνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ Διον. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ, από το Ληξούρι, η οικογένεια Φίλιππου Ταντή προσφέρει στο Κόμμα 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παλικής Κεφαλονιάς.

***

Στη μνήμη των 25 πατριωτών που απαγχονίστηκαν στα τηλεγραφόξυλα του χωριού Δοξαρά Λάρισας στις 12/5/1944 από τους ναζί κατακτητές και τους συνεργάτες τους ταγματασφαλίτες, προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης. Τα ονόματα των πέντε Δοξαρωτών: ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΕΜΜ. ετών 26, ΓΚΑΓΚΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ετών 26, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ετών 30, ΚΟΥΡΝΟΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ετών 23, ΜΠΑΚΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ετών 20, ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ από τον Δοξαρά Λάρισας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ και της ΒΑΣΩΣ ΠΕΤΡΕΛΛΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και πιστών στην ιδεολογία και στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρω 50 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του αγαπημένου τους Κόμματος.

Η κόρη τους, Δήμητρα Πετρέλλη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ήρωα Καπετάν Γιώτη, ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, ο Βασίλης Μπαλαφούτης προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μακρυνείας, το ποσό των 200 ευρώ, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΤΣΑΓΓΑΣ του Αθανασίου γεννήθηκε στο Παλιούρι Διδυμοτείχου το 1927. Ο πατέρας του, από τους πρωτοπόρους στο στήσιμο Οργάνωσης του ΚΚΕ στον Εβρο. Το 1943 οργανώνεται στην ΕΠΟΝ, το 1944 πήρε μέρος στη μάχη του Διδυμοτείχου. Μετά τη Βάρκιζα διώχτηκε όλη η οικογένεια. Το 1947 κατατάχτηκε στον ΔΣΕ. Παίρνει μέρος στη «μεγάλη πορεία» της 7ης Μεραρχίας από τον Εβρο μέχρι τον Γράμμο, δίνοντας συνέχεια μάχες και μεταφέροντας τραυματισμένους συντρόφους στα χέρια. Την ίδια χρονιά γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Το 1948 τραυματίζεται βαριά στον Γράμμο, νοσηλεύεται στη Ρουμανία. Επιστρέφει και συνεχίζει τον αγώνα μέχρι την υποχώρηση.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ
Από το 1949 έως το 1958 πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Το 1956 διαγράφεται με 5.000 συντρόφους από τους 2.000. Το 1958 πηγαίνει στην Πολωνία, όπου βρίσκεται ο πατέρας του. Εκεί δημιουργεί οικογένεια, παντρεύεται την Θεοδώρα Κορσιβινού από τη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, αποκτούν δύο παιδιά. Μέχρι το 1975 έμενε στη Λεγκνίτσα στην Πολωνία, εν συνεχεία με τον επαναπατρισμό στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις της ΠΕΕΕΠΠ και του ΚΚΕ. Υπήρξε πολύ καλός οικογενειάρχης, πατέρας, παππούς. Τίμιος και αγνός αγωνιστής. Απεβίωσε το 1977.

Στη μνήμη του ο γιος του Δημήτρης προσφέρει 150 ευρώ στο ηρωικό ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γεράσιμος Παντελόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου και συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΒΑΣΙΛΗ ΝΕΙΡΟΥ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω, 100 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του κόμματός μας, του τιμημένου ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ο Νίκος Ελευθεριάδης από τη Δροσιά (πρώην Ρωσοχώρι) Αττικής προσφέρει 200 ευρώ στην ιερή και άσβεστη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και φίλου ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΝΑΡΑ (1931 - 2022). Τον γνώρισα στην ηρωική Κούβα του Φιντέλ και του Τσε το 1995, με την μπριγάδα «Χοσέ Μαρτί» για συμπαράσταση στον επαναστάτη κουβανικό λαό προκειμένου να αντιμετωπίσει το εγκληματικό και ανήθικο εμπάργκο των ΗΠΑ, «ελ μπλοκέο» όπως το αποκαλούσαν οι Κουβανοί. Σημειώνω ότι ο γνήσιος και αδαμάντινος σταλινικός κομμουνιστής Κώστας πήγε με μπριγάδες στην Κούβα 5 φορές από το 1994 και μετά. Η προσφορά γίνεται υπέρ του αθάνατου ΚΚΕ και με αφορμή τις εκλογές της 21ης Μάη, με τις ευχές για επιτυχία σε αυτές!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στις 18/4/2019 «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη μας μητέρα ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ, σε ηλικία 88 ετών. Εναν μήνα αργότερα, στις 19/5/2019, «έφυγε» ο αγαπημένος μας πατέρας ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ, σε ηλικία 97 ετών, μέλος του Κόμματος από το 1984 και μέχρι το τέλος της ζωής του, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ και τον αγώνα για τον σοσιαλισμό. Στη μνήμη τους προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ξάνθης.

Ο γιος τους Θωμάς Βουγιουκλής

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 9 χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ένας εξαίρετος σύντροφός μας, ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ. Γεννήθηκε στο Βαλτεσινίκο της Αρκαδίας και κατοίκησε οικογενειακώς στην παραλία Ασπροπύργου από τη δεκαετία του 1940. Τελείωσε το Γυμνάσιο της Ελευσίνας το 1955 και ακολούθησε τη Νομική, γενόμενος δικηγόρος. Σπουδάζοντας εργαζόταν και στο τσιμεντάδικο ΧΑΛΥΨ. Από νεαρή ηλικία εστρατεύθη στις τάξεις του παράνομου τότε ΚΚΕ, μεγάλη δραστηριότητα επιδείξας σε όλη την περιοχή μας. Μετά τη μεταπολίτευση, στέλεχος πλέον του ΚΚΕ, υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση, συνεχώς από το 1975, έως το 1998, εκλεγόμενος δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου και δήμαρχος μεταξύ 1986 - 1998, δύο φορές υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής και υποψήφιος βουλευτής του υπολοίπου νομού Αττικής, πάντα με το ΚΚΕ.

Πλούσια η προσφορά του στον δήμο Ασπροπύργου, τόσο ως δημοτικός σύμβουλος, όσο κυρίως ως δήμαρχος. Νυχθημερόν εργαζόταν στον δήμο, μη φειδόμενος κόπων και θυσιών. Ητο πανταχού παρών, σ' όλους τους τομείς δραστηριότητας του δήμου. Εφείδετο των χρημάτων του δήμου, κάθε γενομένης δαπάνης έπιανε τόπο. Ητο απλός και απέριττος, αμερόληπτος σε κάθε περίπτωση, δεν ξεχώριζε τους δημότες σε φίλους και αντιπάλους. Πάντοτε έκρινε το συμφέρον του δήμου ανώτερον παντός ατομικού, έστω και αν ενδιαφερόμενος ήτο ψηφοφόρος του, φίλος του ή στενός του συνεργάτης. Ητο βράχος ηθικής και ακεραιότητας, ήτο ένας σύγχρονος δίκαιος Αριστείδης. Ενέπνεε τον σεβασμό και την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων. Το έργο του στον δήμο παρά πάντων των νουν εχόντων εκρίθη ανεπανάληπτον. Παρέλαβε χωριό και παρέδωσε σύγχρονη πόλη. Εργω ανεδείχθη άξιος πρώτος πολίτης της πόλης του, άξιος κομμουνιστής, πάντες επεζήτουν την φιλία του.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Αυτόν λοιπόν τον άνδρα εγώ, εις των στενών του φίλων τιμώ και υμνώ και στην ιεράν του μνήμην προσφέρω στο ΚΚΕ, διαμέσου της ΚΟ Ελευσίνας και ενόψει των βουλευτικών εκλογών στις 21 Μαΐου 2023, το ποσό των 500 ευρώ.

Θεοδώρου Δημήτριος

***

ΦΩΤΟ

Ο Γιώργος και η Ντίνα Τσιώκου προσφέρουμε 500 ευρώ στη μνήμη του αδερφού μας ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΩΚΟΥ, που «έφυγε» αναπάντεχα και άδικα από τη ζωή στις 17 Γενάρη 2023, καθώς και για τις δαπάνες του ΚΚΕ στον προεκλογικό αγώνα. Ο Νίκος Τσιώκος, αντιδικτατορικός αγωνιστής, κομμουνιστής, πάλεψε για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για 60 περίπου χρόνια. Τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τρία χρόνια από όταν «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ, χωρίς να λείψει ούτε μια μέρα από τη σκέψη μας. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, με το οποίο αγωνίστηκε με συνέπεια για την υπόθεση της εργατικής τάξης, μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΟΥ η γυναίκα και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ για τις ανάγκες της εκλογικής μάχης 110 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Απρίλη 2023 «έφυγε» ο αγαπημένος μας πατέρας, αδερφός και θείος ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ, πιστός οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το τέλος. Στη μνήμη του τα παιδιά του Κώστας και Νίκος, η αδερφή του Αρτεμις Πάνου και τα ανίψια του Κώστας και Χριστίνα προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Μεγάρων, 300 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματός μας, ενόψει της εκλογικής μάχης της 21ης Μάη 2023.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, από το Αμπελικό Καρδίτσας, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, ο Ηλίας Σαμαράς προσφέρει 100 ευρώ και το ζεύγος Ελένης και Γιάννη Παπουλάκου προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ιτάμου Καρδίτσας.

ΚΟΣΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 26/4/2023 «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η συντρόφισσα στη ζωή και τον αγώνα ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, με καταγωγή από τη Νότια της ΠΕ Πέλλας και οικογένεια προσφύγων από τον Πόντο. Σαν Αετόπουλο κατά τη διάρκεια της τριπλής φασιστικής κατοχής της χώρας, ήταν στις επάλξεις του αγώνα, ενώ το σπίτι της οικογένειας έγινε σημείο συνάντησης και απόκρυψης στελεχών και συνδέσμων. Το 1946, μαζί με άλλους κατατρεγμένους αγωνιστές, βρίσκει φιλοξενία στο Μπούλκες - σε μια Γιουγκοσλαβία που μόλις πήγαινε να στερεωθεί η νέα εξουσία και να κλείσει τις πληγές του πολέμου.

Τον Μάη του 1947 ζητάει μαζί με άλλες κοπέλες άδεια από το Κόμμα να ενταχθούν εθελοντικά στον ΔΣΕ. Αφήνει το τρακτέρ που μάθαινε να οδηγεί στο Μπούλκες και πιάνει το τουφέκι. Στις Πρέσπες, στη σχολή ουλαμών μαθαίνει τα όπλα και πώς να πολεμά. Εκεί γίνεται και μέλος του ΚΚΕ, τίτλο που τίμησε μέχρι τέλους. Πήρε μέρος σε πολλές, μικρές και μεγάλες μάχες: Στον Κλέφτη, στο Βίτσι (Κουλκουθούρια), στο Ανώνυμο, στο Νυμφαίο, στον Βαθύλακκο Σιάτιστας, στον Αϊ - Λια Κοζάνης, στον Γράμμο (Φούρκα, Ζέρμα, Ντέντσκο, Κάντσκο, Βούρμπιανη, Πατώματα), στο Μάλι Μάδι. Τραυματίστηκε σοβαρά δυο φορές, πήγε στα μετόπισθεν και ξαναγύριζε στο μέτωπο. Πάντα με το τραγούδι, το τουφέκι και το χωνί.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΙΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΙΡΟΣ
Το 1949, με την οπισθοχώρηση των δυνάμεων του ΔΣΕ, περνά στη Σοβιετική Ενωση και συγκεκριμένα στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, όπου δούλεψε με αυταπάρνηση στη σοσιαλιστική παραγωγή και οικοδόμηση. Αρχές του 1980 επαναπατρίζεται και με χίλιες δυσκολίες και τεράστιο αγώνα - όπως ήξερε πολύ καλά να δίνει η δρακογενιά της - κατάφερε και έστησε στα πόδια τους τα παιδιά της, τα οποία δεν άφηνε ποτέ χωρίς φροντίδα μέχρι να την νικήσει η αρρώστια. Ακόμα και τα εγγόνια της αυτή τα μεγάλωσε γιατί η ζωή και το Κόμμα τής μάθανε μόνο να δίνει και ποτέ να μην παίρνει. Οποιος έχει βρεθεί στο διάβα της αντάρτισσας, μόνο αυτό ξέρει να μαρτυρά.

Στη μνήμη της ο Γ. Χ. και τα εγγόνια της Θόδωρος και Ελλη Χαβατζά προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ, με το οποίο πορεύτηκε περήφανα μέχρι το τέλος.


ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΥΠΙΔΟΥ
ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΥΠΙΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΡΗΓΑΣ)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΡΗΓΑΣ)

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΚΟΥΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ
ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ

ΒΑΣΩ ΠΕΤΡΕΛΛΗ
ΒΑΣΩ ΠΕΤΡΕΛΛΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΩΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΩΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ

ΜΗΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΗΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΡΗΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΑΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΑΡΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ