Παρασκευή 5 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Με πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη και φωτογραφικά ντοκουμέντα, κυκλοφόρησε η Τρίμηνη (Γενάρης - Μάρτης 2002) έκδοση της ΠΕΑΕΑ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ».

Το περιοδικό, στο οποίο όπως πάντα δημοσιεύονται επίσημα κείμενα, αναμνήσεις αγωνιστών, χρονικά και μελέτες, είναι αφιερωμένο στο 9ο Συνέδριο της ΠΕΑΕΑ, που θα γίνει στις 13 και 14 Απρίλη 2002. Ενα συνέδριο «ελπίδας, αγώνα και προοπτικής», όπως αναφέρεται στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Στα περιεχόμενα διαβάζουμε: Τις θέσεις, για το 9ο Συνέδριο της ΠΕΑΕΑ. Ρεπορτάζ: Απο την Ημερίδα που οργάνωσαν η ΠΟΑΟ και το ΚΜΙΕΑ, για ΕΑΜ-ΔΣΕ. Αφιέρωμα: 60 χρόνια ΕΛΑΣ 1942-2002. Ανακοίνωση: 9ο Συνέδριο της ΠΕΑΕΑ.- Οχι στο κυνήγι των αγωνιστών από τα σύγχρονα στρατοδικεία. Εκκληση: Των Ρώσων βετεράνων του πολέμου για κοινωνικο-νομική προστασία. Διεθνή: Αριστέας Ράλλη, Γενική Συνέλευση FIR. Επέτειοι: Γρηγόρη Φώτου: 58 χρόνια από τη συγκρότηση της ΠΕΕΑ. Θοδωρή Κοΐνη: Το 1ο Συνέδριο της ΕΠΟΝ. Σπύρου Διλιντά: Το ΕΑΜ νίκησε τους ναζί με τη ματαίωση της πολιτικής επιστράτευσης κ.ά.

Ακόμη στο περιοδικό περιέχονται. Γνώμες - Τομές. Αναμνήσεις -Χρονικά. Ρεπορτάζ για μορφές αγωνιστών. Προσφορές. Βιβλιοπαρουσιάσεις. Αλληλογραφία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ