Σάββατο 6 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Μειώνεται ο χρόνος των δελτίων

Κατά 45 λεπτά μειώνεται από τη Δευτέρα 8 του Απρίλη η διάρκεια των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των τριών μεγάλων σταθμών MEGA, ANTENNA και ALPHA. Στο «όνομα» της καλύτερης ενημέρωσης τα δελτία των τριών σταθμών θα ξεκινούν στις 20.00 και θα ολοκληρώνονται στις 20.45. Πράγμα που σημαίνει ότι η διάρκειά τους από 90 λεπτά που ήταν μέχρι σήμερα θα μειωθεί στα 45 λεπτά.

Η μείωση αυτή που σχεδιάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα αλλάξει και το ύφος των δελτίων ειδήσεων, που από δελτία ενημέρωσης έχουν μετατραπεί σε δελτία ροζ σκανδάλων, διαζυγίων, βίας και τηλεσκουπιδιών.

Να σημειωθεί ότι ο Alpha ήδη πριν από δύο εβδομάδες μείωσε τη διάρκεια των βραδινών δελτίων ειδήσεων από μιάμιση σε μία ώρα. Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται το ALTER. Σε δήλωση που έκανε ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού Κοσμάς Σφαέλος, τόνισε ότι το ALTER δεν αλλάζει τη διάρκεια και την ώρα μετάδοσης του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη του κοινού για πληρέστερη ενημέρωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ