Τετάρτη 14 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ο φόβος τους η ελπίδα μας, με δυνατό ΚΚΕ!

Συνεχίζεται το ευρύ άνοιγμα μπροστά στη μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας το Σάββατο 17/6 στον Λευκό Πύργο, με ομιλητή τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρή Κωτσαντή

Με αισιοδοξία, μαχητικότητα και ενισχυμένο πρόγραμμα δραστηριότητας και περιοδειών δίνουν τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιούνη οι Οργανώσεις Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Από τις αρχές της βδομάδας οι σχολές του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του ΔΙΠΑΕ γέμισαν με τα πανό, τις αφίσες, τις ανακοινώσεις και τα υλικά του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Με στόχο τη μεγάλη ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, της μοναδικής δηλαδή αντιπολίτευσης που εγγυημένα βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών, των αγώνων και των αναγκών τους την επόμενη μέρα, προχωράνε το πλατύ άνοιγμα και η συζήτηση με τους φοιτητές των πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης.

«Ο φόβος τους η ελπίδα μας, με δυνατό ΚΚΕ!», είναι το σύνθημα που έφτασε σε κάθε σχολή της Θεσσαλονίκης, μαζί με το κάλεσμα για τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση νεολαίας της ΚΝΕ το Σάββατο 17 Ιούνη στις 20.30 στον Λευκό Πύργο, με ομιλητή τον Θοδωρή Κωτσαντή, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους «Σε+Με Πατιρντί» και τους Multivision.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι θεματικές συσκέψεις των Τομεακών Οργανώσεων στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Λευκό Πύργο:

- Σήμερα Τετάρτη στις 19.30, με θέμα «Κόντρα στο ρεύμα, με το κεφάλι ψηλά! Σκέψου, δράσε, ζήσε χωρίς ναρκωτικά» και ομιλήτρια την Β. Γιαννούση, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Την Τρίτη 20/6 στις 19.30, με θέμα «Με το ΚΚΕ, δυναμώνουμε τον αγώνα και την αλληλεγγύη ενάντια στο σύστημα που γεννά εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά» και ομιλητή τον Γ. Βασιλειάδη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ