Σάββατο 24 Ιούνη 2023 - Κυριακή 25 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ (ΝΙΝΑ)
ΜΑΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ (ΝΙΝΑ)
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των κομμουνιστών της περιοχής του Ταύρου Αττικής, των Σφαγειωτών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, μελών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ Νέων Σφαγείων και των κομμουνιστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ (δημάρχου Ταύρου), ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ και ΚΩΣΤΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για την κατασκευή των μνημείων του ΔΣΕ.

Μιχάλης Παπ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΣ, παιδί πολιτικών προσφύγων, γεννήθηκε και έζησε στη Πολωνία ως το 1978 που ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα και τη Λαμία. Παρόλο που δεν έγινε πότε μέλος του ΚΚΕ, ήταν πάντοτε στο πλάι του. Μεγάλωσε και γαλούχησε την οικογένεια και τα παιδιά του με τις αξίες και τις αρχές του Κόμματος. Βιομηχανικός εργάτης με βαθιά ταξική συνείδηση, πάντα υπερασπιζόταν τον σοσιαλισμό που γνωρίσαμε και τα επιτεύγματά του, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους. «Εφυγε» νωρίς αλλά άφησε παρακαταθήκη πίσω του, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Στη μνήμη του η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ ως απάντηση στα απαράδεκτα πρόστιμα του δήμου της Αθήνας σε βάρος του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στην άσβεστη μνήμη του πατέρα μου ΦΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που «έφυγε» πριν από 21 χρόνια, στις 24 Μάη 2002, ασυμβίβαστου κομμουνιστή δικηγόρου, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και λογοτέχνη, ένα συμβολικό ποσό 30 ευρώ για τον «Ριζοσπάστη», μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών, τον οποίο διάβαζαν ανελλιπώς μαζί με την μητέρα μου ΜΑΡΙΝΑ (ΝΙΝΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, συνοδοιπόρο και σύντροφό του στους λαϊκούς αγώνες.

ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη στιγμή που ο πολυαγαπημένος σύζυγος, πατέρας και αδερφός ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ «έφυγε» από τη ζωή. Ο Θόδωρος γεννήθηκε στην Πλατανόβρυση Μεσσηνίας το 1944. Γιος αντάρτη του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, υπέστη διώξεις από μικρή ηλικία. Παιδί ακόμα, ήρθε στην Αθήνα, όπου πάλεψε σκληρά για την επιβίωση. Συμμετείχε σε όλους τους ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες του λαού μας. Ηταν τίμιος, εργατικός και καλός οικογενειάρχης. Μέλος του ΚΚΕ από το 1974, υπήρξε συνεπής κομμουνιστής και αγωνιστής μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στην ΚΟΒ Νέου Ηρακλείου του ΚΚΕ. Επίσης, 50 ευρώ προσφέρει η οικογένεια του αδελφού του Γιώργου Θεοδωρόπουλου στην ίδια Κομματική Οργάνωση.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ «έφυγε» από τη ζωή στα 53 του χρόνια, πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού. Τα τελευταία του λόγια στην γυναίκα και τα παιδιά του ήταν: «Πάντα δίπλα στο κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που αγωνίζεται και λέει την αλήθεια στον λαό». Ο γιος του Σπύρος Στίγκας προσφέρει στη μνήμη του 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πετραλώνων.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26/1/2023 απεβίωσε η μητέρα μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ το γένος Μπόνου. Γεννήθηκε στο Μαυρομάτι Βοιωτίας το έτος 1932, όπου και μεγάλωσε σε αριστερή οικογένεια με μεγάλη προσφορά στον αγώνα του Κόμματος σε χρόνια δύσκολα, όπως στην Κατοχή και τον Εμφύλιο. Στη μνήμη της προσφέρω 250 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
Ο γιος της Κώστας Δεληγιάννης

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες χωρίς την αγαπημένη μητέρα μας ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη της προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τουρκοβουνίων - Πολυγώνου.

Εφη Ασημακοπούλου, Σούλα Μακρυγιώργου

***

ΦΩΤΟ

Τιμούμε τη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ. ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑ, του λατρεμένου μας πατέρα και παππού που απεβίωσε στις 14/6/2019 στα 93 του χρόνια, ενός αταλάντευτου αγωνιστή που αφιέρωσε τα 75 έτη της ζωής του στο ΚΚΕ, όντας μέλος του. Αφησε ένα βαθύ αποτύπωμα ανθρωπιάς και αγωνιστικής συνέπειας. Ηταν λάτρης των ανώτερων ιδανικών του και της κοσμοθεωρίας που πρεσβεύει το τιμημένο ΚΚΕ. Ενας ανιδιοτελής, γενναιόδωρος, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ, έντονα φιλομαθής και φλογερός αγωνιστής, με 13 χρόνια φυλάκισης, κυρίως στη Γυάρο, όπου ήταν ο νοσοκόμος της φυλακής επί σειρά ετών. Καθημερινό του μέλημα ήταν πώς θα γίνει το Κόμμα πιο δυνατό και οραματιζόταν μια Ελλάδα με λαϊκή κυριαρχία.

Η κόρη του Αγγελική, ο γαμπρός του Χρήστος και τα εγγόνια του Δημήτρης και Κωνσταντίνα προσφέρουμε 50 ευρώ στη μνήμη του, μέσω ΚΟΒ Κηπούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 16 χρόνια από τον θάνατο του ΗΛΙΑ Δ. ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, μέλους του τιμημένου ΚΚΕ. Φυλακίστηκε, βασανίστηκε, εξορίστηκε παλεύοντας για τα ιδανικά του Κόμματος μέχρι την τελευταία στιγμή. Στη μνήμη του και για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ που δίνει τη μάχη των εκλογικών αναμετρήσεων προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κηπούπολης.

Τα παιδιά του Σπύρος και Δημήτρης Κριθαρούλας

***

Οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης Νέας Ιωνίας προσφέρουν στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΡΤΖΑΝΑΚΗ το ποσό των 550 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Πέρασαν δύο χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστος σύντροφος και φίλος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ. Τιμώντας τη μνήμη του η γυναίκα του Ανθούλα, ο αδερφός του Λευτέρης, οι φίλοι και χωριανοί του, από το Πέτα Αρτας, Βράκας Κώστας, Γκαβάγιας Γιάννης, Καρατσόλης Γιάννης, Σερβέτος Δημήτριος, Σερβέτα Κική, Τσάκαλος Μπάμπης προσφέρουν 170 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, το κόμμα στο οποίο ο Βαγγέλης παρέμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

***

ΦΩΤΟ

Το τελευταίο «αντίο» στον ΗΛΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ είπαν το απόγευμα της Παρασκευής 9/6/2023 στο Φιλιάτι σύντροφοι και φίλοι της οικογένειάς του. Παρευρέθηκε, επίσης, αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Θεσπρωτίας του Κόμματος. Για πάνω από 40 χρόνια ο Ηλίας έδωσε ακούραστος, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, πολιτικές μάχες μέχρι την τελευταία του πνοή παρά τα προβλήματα υγείας. Υπήρξε κατά καιρούς μέλος της ΝΕ, Γραμματέας της ΚΟΒ Φιλιατών, υποψήφιος βουλευτής, δημοτικός σύμβουλος, παρών σε κάθε αγώνα, μικρό και μεγάλο. Με την αγωνιστική του στάση αποτελούσε παράδειγμα για τους νεότερους συντρόφους.

Στη μνήμη του οι σύντροφοι της ΚΟΒ του προσφέρουν 300 ευρώ για την εκλογική μάχη που δίνει το Κόμμα. Μαζί με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν σταθερά στον ίδιο δύσκολο μα όμορφο αγώνα για τη νέα κοινωνία που ο σ. Ηλίας ονειρεύτηκε, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/5/2023 «έφυγε» από τη ζωή η συναγωνίστρια ΛΙΤΣΑ ΖΙΑΓΑΚΗ - ΦΩΤΙΑΔΟΥ. Υπήρξε φωτεινό παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο στεκόταν στη ζωή, αλλά και σε κάθε πρόβλημα, απέναντι στην αδικία. Αντιμετώπιζε τα προβλήματα με αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, επιμονή και ευγένεια. Ακούραστη μητέρα, πιστή σύντροφος και συνοδοιπόρος ζωής για τον σύντροφο Μπάμπη Φωτιάδη, αποτελούσε παράδειγμα για όλους εμάς. Οι μάχες που έδινε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Ξάνθης, οι αγώνες της μέσα από τη Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης είναι η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω της.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
Τιμώντας τη μνήμη της η ΚΟ Ξάνθης του ΚΚΕ προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος το ποσό των 645 ευρώ.

Η οικογένεια του Μπάμπη Φωτιάδη, συζύγου της Λίτσας Ζιαγάκη - Φωτιάδη, προσφέρει στη μνήμη της, μέσω της ΤΟ Ξάνθης, το ποσό των 1.000 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Για τον αγαπημένο φίλο και εκλεκτό σύντροφο ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΤΑΚΗ, που πάντα έφερνε σε πέρας με απαράμιλλη συνέπεια κι αυτοθυσία τα καθήκοντα που του έθετε το Κόμμα, οι ιδέες του, η ζωή η ίδια... Γι' αυτόν τον σύντροφο που ήταν «το φως που καίει» όσα πρέπει να καούν, αφιερώνω 100 ευρώ για τις προεκλογικές ανάγκες του Κόμματός μας.

Φρίντα Χατζηβαρίτη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΚΩΣΤΑ ΜΙΣΣΙΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 27 Μάρτη, προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ για τις ανάγκες της σημαντικής πολιτικής μάχης των βουλευτικών εκλογών, στις 25 Ιούνη, για δυνατή μαχητική αντιπολίτευση για τον λαό την επόμενη μέρα.

Ο Κώστας, ποιητής, δοκιμιογράφος, ερευνητής και επίτιμος διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, πορεύτηκε ως σεμνός και αταλάντευτος συνοδοιπόρος του Κόμματος, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τους αγώνες του λαού μας, με τη συνέπεια και την ανιδιοτέλεια που τον διέκριναν.

Η σύζυγός του Χριστίνα, η κόρη του Μάρω και ο εγγονός του Κώστας προσφέρουμε στη μνήμη του 100 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Χαϊδαρίου, συνεχίζοντας τον δρόμο που από κοινού βαδίσαμε με τον πολυαγαπημένο μας Κώστα.

***

Στη μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, υπευθύνου του Τομέα του Εργατικού ΕΑΜ Αμπελακίων Σαλαμίνας, που συνελήφθη από τους Γερμανούς τον Μάη του 1944 και απαγχονίστηκε μαζί με τρεις συντρόφους του στο Κριεκούκι στις 27 του ίδιου μήνα, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω της ΤΟ Κορινθίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ
Κατερίνα Σαράμπαλη

***

ΦΩΤΟ

Ο Γεράσιμος και η Ιωάννα Πατσαλιά στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ, που αποχαιρετήσαμε πρόσφατα, προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ιθάκης 150 ευρώ για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα τους ΠΟΤΟΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, λοχαγού του ΕΛΑΣ, που παρέμεινε πιστός στο ΚΚΕ μέχρι τον θάνατό του πριν από 31 χρόνια, τα παιδιά του Χρήστος και Κώστας Ποτόλιας προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΤΕ Καβάλας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΣΤΕΛΑ, που έμεινε σταθερός σε όλη τη ζωή του στις αξίες και τα ιδανικά του, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς του ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ προσφέρουμε 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

Η κόρη του, Ντίνα Μασούρα, και ο εγγονός του, Γιώργος Διαμάντης

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Ιούνη συμπληρώνονται 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας για πάντα ο πολυαγαπημένος και λατρεμένος μας ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ. Αγαπημένε μας Στέλιο, μας λείπεις πολύ, μας λείπουν το γέλιο σου, η ζεστή καρδιά και το κοφτερό μυαλό σου που πάντα έβρισκε λύσεις για όλα. Ησουν πιστός και αφοσιωμένος στα ιδανικά και τις αρχές του τιμημένου ΚΚΕ. Εμείς δεν σε ξεχνάμε ποτέ, θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας, θα είσαι αθάνατος. Τιμώντας τη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο κόμμα, το τιμημένο ΚΚΕ, μέσω του Τομέα Δικαιοσύνης.

Βασιλεία Σταυρινάδη, Γεώργιος Τσακαλίας, Ερνέστο Τσακαλίας, Ηλέκτρα Τσακαλία, Μαίρη Γκελασιβίλη

  • Επίσης, στη μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗ, η επιστήθια φίλη του Κατιλένα Π. Σταθάκου προσφέρει 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και της ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, εμπνεόμενοι από τη ζωή και τη δράση τους και μπροστά στις εκλογές, το σύνθημα είναι «Ψηλώνουμε κι άλλο το ΚΚΕ»! Η κόρη τους Ελένη Παπαθανασίου και οι εγγονές τους Νάσια και Πελαγία, προσφέρουμε για το Κόμμα μας 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Βότση - Φοίνικα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΑΚΗ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗ και απαντώντας έμπρακτα στα πρόστιμα που επιβάλλουν στο Κόμμα μας προσφέρω 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου.

Η σύντροφός του στη ζωή Μαρία Ποζατζίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ (φωτ.) και ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, οι σύζυγοί τους Τούλα Πετρούνια και Κούλα Οικονομίδη προσφέρουν από 100 ευρώ η καθεμία στο ΚΚΕ για την οικονομική ενίσχυσή του, μέσω της ΚΟΒ Γλυφάδας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ που «έφυγε» τόσο αναπάντεχα από κοντά μας αυτές τις μέρες πριν από 7 χρόνια, προσφέρω στο Κόμμα το ποσό των 100 ευρώ. Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα από οικογένεια βιοπαλαιστών. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1996 όταν ήταν σπουδαστής στο ΤΕΙ Λάρισας, από όπου πήρε το πτυχίο του τεχνολόγου Γεωπονίας. Εκανε διάφορες δουλειές και από το 2008 εργαζόταν στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στο Σωματείο του οποίου ήταν εκλεγμένος. Αγωνίστηκε δραστήρια μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και στη συνέχεια του Κόμματος από διάφορες στελεχικές θέσεις, χωρίς ποτέ να παραμελήσει τη συντρόφισσά του στη ζωή και το Κόμμα, Χριστίνα, και τα δυο τους παιδιά, τον Γιώργο και την Αριστέα, που υπεραγαπούσε. Τα τελευταία χρόνια ήταν Γραμματέας του Τομέα Τοπικής, Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής της ΚΟ Αττικής, δίνοντας με επιμονή και αυτοθυσία τη μάχη για την ισχυροποίηση του Κόμματος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μανώλης Δ.


ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΣΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΣΙΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ

ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΣΤΕΛΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΣΤΕΛΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΜΗΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΛΙΤΣΑ ΖΙΑΓΑΚΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
ΛΙΤΣΑ ΖΙΑΓΑΚΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ