Δευτέρα 26 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΙΒΟΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ
Ασταμάτητος ο Μίλτος Τεντόγλου

Ο πρωταθλητής του μήκους πρώτευσε με σπουδαία επίδοση στους αγώνες της Α' κατηγορίας της Ευρώπης. Πέτυχε τον στόχο της παραμονής η Ελλάδα

INTIME NEWS

Πετυχαίνοντας μια ακόμη σπουδαία επίδοση, ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε από την ελληνική αποστολή που αγωνίστηκε στην Α' κατηγορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Στίβου (πρώην Μπρούνο Ζάουλι) στην Κρακοβία, στο πλαίσιο των 3ων Ευρωπαϊκών Αγώνων.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους κατάφερε να πάρει μια ακόμη πρωτιά στο αγώνισμα με άλμα στα 8,34 μ., στην τελευταία του προσπάθεια και μάλιστα έχοντας κόντρα άνεμο σε αρκετά υπολογίσιμο επίπεδο (-1.3). Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι είχε το πρώτο του άλμα στα 8,08 μ., ήταν άκυρος στο δεύτερο και στα 7,95 μ. στο τρίτο. Ετσι ο Ελληνας πρωταθλητής απέδειξε για μια ακόμη φορά την πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται ενόψει και της συνέχειας των υποχρεώσεων και κυρίως του μεγάλου στόχου που είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης τον Αύγουστο.

Σε ομαδικό επίπεδο η Ελλάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία του ευρωπαϊκού στίβου καταλαμβάνοντας τη 13η θέση στη γενική βαθμολογία των 16 χωρών που συμμετείχαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ