Τρίτη 27 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές σε πολλές περιοχές

Φωτιά ξέσπασε χτες το μεσημέρι στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στις Ορθονιές. Η φωτιά έκαιγε δασική έκταση και τέθηκε υπό έλεγχο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, νωρίς το απόγευμα.

Επίσης, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι χτες εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε θαμνώδη βλάστηση στην περιοχή Ιρια Αργολίδας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το απόγευμα η φωτιά είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μύτικας στα Βίλια Αττικής εκδηλώθηκε χτες το μεσημέρι, η οποία γρήγορα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Παράλληλα, το βράδυ της Κυριακής, στη Ρόδο ξέσπασε φωτιά σε δίκυκλο όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή Τραπεζία Αφάντου, η οποία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε χαμηλή βλάστηση, δίπλα σε κατοικημένη περιοχή. Εξαιτίας του καπνού που είχε κατακλύσει την περιοχή, εκκενώθηκε ξενοδοχειακή μονάδα. Η φωτιά ελέγχθηκε μερικά περίπου στις 2 χτες τα ξημερώματα.

Φωτιά σε διαμέρισμα

Φωτιά σε διαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μεσσηνίας στους Αμπελόκηπους εκδηλώθηκε χτες το απόγευμα. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και επεκτάθηκε σε όλο το διαμέρισμα. Οι πυροσβέστες κατάφεραν και απεγκλώβισαν ηλικιωμένη γυναίκα που είχε υποστεί εγκαύματα και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ