Πέμπτη 29 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Απόφαση για σέντρα στις 24/9

Με το τοπίο να παραμένει ρευστό σε αρκετά σημαντικά ζητήματα, όπως τα τηλεοπτικά, το οικονομικό αλλά και αυτό του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, συνεδρίασε χθες το ΔΣ της Super League 2 και επικύρωσε την τελική βαθμολογία στους δύο ομίλους για τη σεζόν που τελείωσε, ενώ παράλληλα αποφάσισε η νέα σεζόν να κάνει σέντρα στις 24 Σεπτέμβρη, ανεξάρτητα μάλιστα από το αν μέχρι τότε θα έχει λύσει η Λίγκα το θέμα των τηλεοπτικών ζητημάτων.

Την ίδια στιγμή υπήρξαν διαφωνίες ως προς τον τρόπο διεξαγωγής, και κυρίως τη διαδικασία των πλέι οφ, που θα καθορίσουν τις θέσεις ανόδου, και των πλέι άουτ, που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Αρκετά μέλη της Λίγκας εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και τόνισαν ότι αν δεν υπάρξουν λύσεις στα οικονομικά προβλήματα των ομάδων, δεν έχει νόημα η συμμετοχή στις έξτρα διαδικασίες του πρωταθλήματος. Από την πλευρά της διοίκησης της Λίγκας γνωστοποιήθηκε ότι θα επιδιώξει άμεσα συνάντηση με την ΕΡΤ σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν, ενώ εκφράστηκε και η πρόθεση τα ανοιχτά ζητήματα να τεθούν ξανά προς συζήτηση, σε νέα συνεδρίαση.

Τέλος, παραμένει ανοιχτός ο τρόπος που θα καταρτιστούν οι δύο όμιλοι της νέας σεζόν, δηλαδή αν ο καταρτισμός τους θα γίνει ξανά με γεωγραφικά κριτήρια ή αν θα υπάρξει άλλου είδους διαχωρισμός των ομάδων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ